A jelek szerint a kormánypropaganda sikeres, ugyanis az eredmények szerint a lakosság fele, valamint a Fidesz–KDNP szavazóinak kétharmada gondolja, hogy a mostani EP-választás tétje, hogy háború lesz vagy béke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ne fogjuk a nyu.., akarom mondani a disznóra;

ehhez szükség van a nép az isten adta nép mely … bornírtságára is

Azt kell mondjam, hogy ez már bőven túl megy a viccbéli „eposzi jelzők” világán:
azok akik elhiszik, hogy azért puha, hogy ne fájjon
illetve
akik jobban hisznek ennek a retardált műveletlen paraszt-suttyónak, mint a saját szemüknek.
S egyben egyértelműen mutatja, hogy semmi közünk az európai polgári kultúrához. Ránk tényleg igaz, hogy mi így szeretjük.
A derék hvg.hu számol be „Závecz: A diplomások 47 százaléka egyetért azzal, hogy Soros György áll az EU vezetői mögött” címmel egy közvélemény-matatás eredményéről, amit a Závecz Research az RTL számára készített. Már a cím is lenyűg9ző/elrettentő azonban a részletek.

cdn.rtl.hu/4f/46/image_b88d17bf187e08108a0908806a95?size=w960

Az eredmények meglehetősen meglepőnek tűnnek, különösen a végzettség alapján „mért” adatok. Meg kell jegyezzem, ha igaz (s nem valami véletlen, vagy direkt elnézés van mögötte) az borzasztó nemzeti katasztrófáról árulkodna. Akár a diplomások valóban így gondolkodnak, akár úgy érzik, hogy ezt kell mondaniuk!!!
Egyébként:
„Jól tetten érhető a kormánykommunikáció hatása nemcsak a fideszes szavazók, hanem az ellenzékiek körében is” – állapította meg az intézet, a TV és portál egybehangzóan, amit meglátásom szerint tévesen következtettek; csak és csupán – ahogy egy harmadik vicc mondja: ne higgyük azt hogy csak ettől lett ilyen: EHHEZ SZÜKSÉG VAN RÁNK IS!! =))
cdn.rtl.hu/4f/46/image_b88d17bf187e08108a0908806a95?size=w960
izéke
Ki hitte volna... sokmillió fideszbirka országa lettünk. Nemsokára észak korea is elhúz mellettünk de akkor is Soros lesz a hibás,orbán és bandája soha. Azért talán van remény, a nácikat is eltakarította a világ összefogása. Megérdemelten jöhet egy újabb Trianon. :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.