Zárás után, az üres Zeneakadémián volt a szűk körű, kiválasztottaknak szóló bemutató. A Zeneakadémián zárás után mutatták meg Orbán Viktornak és a fél kormánynak azt a csodazongorát, amelynek fejlesztését a Magyar Nemzeti Bank is támogatja. A miniszterelnököt és feleségét, Lévai Anikót éjszaka, az üres Zeneakadémia Nagytermében látta vendégül a Zengafons Kft., amely az Új Széchenyi Tervből tavaly több mint százmilliós támogatást kapott az államtól a „Magyar Zongora” nevű pályázaton.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Zengafos..legközelebb cimbalmot készítsetek kegyes Urunknak,,vagy elég ha beszereztek neki egy ceglédi kannát,,..és a haza fényre derül..oszt jó napot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Zengafos..legközelebb cimbalmot készítsetek kegyes Urunknak,,vagy elég ha beszereztek neki egy ceglédi kannát,,..és a haza fényre derül..oszt jó napot.
soljanka
"A cégről egyébként sem tudni olyan sokat... bevételük nem volt 2012-ben, tavaly pedig 194 ezer forint volt...67,7 millió forintot viszont kifizettek tavaly bérként (és egyéb személyi jellegű ráfordításként), Az átlagos alkalmazotti létszám 5,8 volt, tehát mindenkire jutott havi bruttó egymillió forint, ami elég jó fizetésnek tűnik egy nógrádi zongoramanufaktúrában."
Jankó123
@Főlökött: ma, 08:52
Szia!
Használat után ennek is le kell hajtani a fedelét, mert különben kiakad az asszony!
:-)))
silber13
@Clavigo: Sajna a cimbalom már levédett valami és ráadásul magyar! Nem lehet már lenyúlni! Azt a bácsit pedig, aki kifejlesztette Schunda Józsi bácsinak hívták és Pesten lakott. Mellesleg - szabad idejében - ő fejlesztette ki a tárogatót is.
Toby
@pbalage: Szép az a svájci bicska méretű motorfűrész!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.