Rendkívül izgalmas közleményt adott ki szerdán az MTI Országos Sajtószolgálata (OS). A "Magyarországon törvényesen működő Vitézi Rend főkapitánya", "Civil Szervezet Elnökeként" szólt a néphez.

"Tisztelt Nemzetes Hölgyek, Nemzetes Urak! Kedves Honfitársak! Bizonyára sokan aggodalommal figyelik azt a lejárató kampányt, amit ma bizonyos politikai és gazdasági körök Magyarország és annak törvényesen megválasztott kormánya ellen folytatnak. Előre megírt forgatókönyv szerint az utcára viszik az embereket.

Azt a látszatott keltve mintha Magyarországon diktatúra lenne és az élet már elviselhetetlenné vált volna. Hamis jelszavakkal embereket megtévesztve arra törekednek, hogy Magyarország külföldi megítélése rossz legyen. S az így keletkezett nemzetközi feszültséget kihasználva belföldön káoszt teremtsenek. Ennek a zavart keltő, agresszív politikai csoportnak nem áll szándékában elfogadni a törvényesen megtartott választások eredményeit. Ők a hangos és gyűlölködő ellenzék, akik idegen érdekeket mélyen kiszolgálva igyekeznek saját országuk vesztére törni.
Vitézi Rend főkapitányaként arra kérem a rendtársaimat és a velünk szimpatizáló barátainkat hogy, kísérjék figyelemmel az események alakulását! Ne engedjenek teret a fizetett provokátoroknak! De álljanak készen arra miként őseink is tették, hogy ha kell, megvédjük a magyar polgári demokráciát!

Felhívásomat a Magyarországon törvényesen működő Vitézi Rend főkapitányaként, Civil Szervezet Elnökeként teszem közre".

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Jézusom...Ez is az OPNI-ból maradt ránk
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyeneskifli
De most is abba az irányba haladunk (3millió tbc-s felé) de lehet,hogy most több lesz.
bencemacska
@lajospapa: ma, 08:22

Nono, azt ki kell érdemelni!!!
tivoli
Na igen. A tüdőbaj visszaszorítva, most az agybaj támad.
Rózsika Hatházi
@tivoli: szerintem, meg inkább a kergemarha kór. Úgyhogy senki ne egyen a tegnap átadott marhatelep termékeiből, mert a vezír megfertőzte szerencsétlen lábas jószágokat. :)
Toby
Tisztelt Nemzetes Etelközi, Volga-Káma Vidéki, Korrupt Törzsből származó, kacagányt és röhögényt viselő, Tekintetes Úr-asszonyok és Úr-hölgyek, valamint Vereckénél nem kitiltott, nyereg - és orbán alatt puhított, görbe lábú hunok, avarok, komposztok, vogézek és az oláh, valamint a lovari, a beás idegen nyelvet társalgási szinten beszélő fajta tiszta, egységes magyarok !
Ezekben a vérzivataros időkben, amikor az amerikánusok rájöttek a legendás magyar, néphagyományokat őrző turpiságra, hun vezércselekre, szükségünk van egy nagyon hazafias, vagy még ennél is hazafiasabb összefogdosásra, különben az Európai Unió nevű, retrográd értékeket képviselő, hanyatló és pusztulásra ítélt gyülekezet, nem fogja respektálni- az idegen szóval "corrupthio"-nak, ízes magyar nyelven korrupciónak hívott, igazából évezredes magyar szokásjogon alapuló , törökül baksis - ártatlan és egészséges, ősi magyar politikai néphagyomány meggyökeresedését.
A nemzeti KRESZ szerint is kötelező jobbra tartás van, továbbá egyenrangú útkeresztényekben pedig a jobbkéz szabály érvényesül, azaz, aki a nemzeti közúti közlekedésben jobbról érkezik,( de inkább fideszes) na, annak van elsőbbsége.
Az amerikánusok ezt hívják korrupcónak !
Na ugye, hogy nincs igazuk ?
gjoe
Tisztelt Uham!
Felmenőim között egy 'idegen-vérű' sincs (ahogy Ti szoktátok említeni), sőt nagypapám korábban volt a Vitézi Rend tagja (1 v.h.) mint a mostani "rend"-ből bárki. Megkaptam a szükséges nevelést is. Viszont ekkora idiotizmust mint amit itt összehordtál még nem hallottam. Szerinted az sok 10 és 10ezer ember mind valami agitátor vagy külföldi felbujtó hatására ment ki az utcára. Nem gondolod, hogy inkább az állása, a családja, a gyermekei jövője és nem utolsó sorban a saját emberi jogai elvesztése miatt volt ott???
Tudod vannak még olyan emberek akik saját fejükkel is tudnak gondolkodni, bár ha ilyen formában viszitek végbe az iskolarendszer széttúrását akkor már nem sokáig.
NEM HAGYJUK!!!
Egy ősmagyar

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.