Kádszél keménységű interjút adott a volt NAV-os Horváth András ma reggel az ATV-nek. Nem fogják elhinni, mik derültek ki! Tényleg nem fogják!

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyan mar, hulye valasz.hu! Csak nem gondolta a riporter komolyan, hogy Horvath Andras a szovetseg bejegyzese elott konkret neveket fog mondani, konkret ugyekkel kapcsolatban???

Ezt a fajta "akkor is hulyenek nezlek, ha tudom, hogy igazad van" hozzaallasos mediapolitikat a vezirtol tanultak, az elbagatellizalas, hulyenek nezes az o es sleppje modszere...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Támogatom ! Meg kell bízni Horváth Andrást és csapatát, ha valaki, ő meg tudja szabadítani az országot a parazitáktól !
tivoli
Élvezi az Úr, hogy a figyelem központjába került.
bencemacska
@tivoli: Nagyon-nagyon hivatalnok. És segítőinek talán sikerült kioktatni, hogy minél kevesebbet mondjon a saját érdekében.
Nem szabad elfelejteni, hogy Révész Máriusszal egy frakcióban volt Fideszes önkormányzati képviselő!
tivoli
@bencemacska: ma, 13:09 :-))
Valahol idéztem tőle, hogy neki már'93-ban elege volt a Tocsik ügyből.
Igaz, akkor fideszes volt.
Lehet, hogy szóltak neki akkor, hogy ne ugráljon?
Most meg ismét szóltak, hogy na most lehet! ?
bencemacska
@Horizont: ma, 13:36

Nagyon vigyázni kell neki arra, mit mond. Egyrészt nem lehetnek nála iratok, tehát arra nem hivatkozhat. Amikre - nevek nélkül - hivatkozott, azokat elvitték a házkutatáskor!
Ha valamire hivatkozik nagyon gyorsan rá tudják bizonyítani a személyiségi jogok megsértését.
És ő alkatilag sem politikus, hanem kimondott hivatalnok.
Nem szabad elfelejteni, hogy ő már a Gyurcsány és Bajnai kormányok idején szóban és írásban bombázta a Fidesz vezető köreit az ÁFA csalások bizonyítékaival. (Akkor az APEH vezetőihez nem fordult.)
Rohadt nagyot csalódott 2010-ben, mikor a NAV-nál már a saját főnökeinek is szólt a csalásokról, meg Rogánhoz is eljuttatta meglátásait és nem történt semmi.
Még várt kb. 3 évig mire rájött, hogy nem szüntetik meg a csalásokat, hanem hatványozottan kormány beleegyezéssel folytatódik!
El tudom képzelni, miken ment át lelkileg is míg elhatározásra jutott. (És még a Levegő Munkacsoportnak is ki kellett ábrándulni a Fideszből!)
bencemacska
@Horizont: ma, 14:34

Egyetlen egyszer hivatkozott rájuk, nagyon halkan említette őket. De figyeld meg, mennyire próbál a pártoktól távolságot tartani. Talán az LMP-hez van a legközelebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.