A számos kormányzati szerződéssel rendelkező Strategopolis Kft. jelenleg 750 millió forinttal tartozik Giró-Szász Andrásnak, amit korábban eladott, visszavett, most pedig megint eladta az üzletrészét.

Az Index azt írja, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár hétfőn megjelent vagyonnyilatkozata szerint eladta Normafánál lévő házát, ezért a céges pénztől függetlenül is van 140 milliós megtakarítása. És van egy 25-30 milliós jachtja is.

A 750 millió forintos követelés egyrészt még ki nem fizetett osztalékból, másrészt a Strategopolis-részesedéséből áll, amit államtitkári kinevezése miatt kényszerült eladni.

Az államtitkár újabban Range Rovert is bérel magának, amihez 200 ezer forintos havi benzintérítést kap az államtól. Az államtitkárnak egyébként 50 milliós tartozása is van, családi kölcsönből kifolyólag.

Giró-Szász vagyonbevallásában nem tüntette fel feleségét, az MTV-s műsorokból ismert Serfőző Krisztinát. Az Index kérdésére csak annyit mondott, hogy ennek hátteréről nem kíván beszélni, ez magánügy.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Kíváncsi lennék, kaphatna e beutazási engedélyt az USA-ba?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@szandokan: Igazad van! Minden jogalapot megteremtettek, a legális korrupcióhoz!
Clavigo
Giro nyulam-bulam ,,csak néha taposott a nyelvére,,de egyébként jól teljesítettt.Csak néha tudták félre lökni Orbán elvtárs félig kinyalt "püspök-falatjától"..
radios45
@mate03: na igen, ezek a telhetetlen gerinctelen férgek, még a törvényeket is ők írták, az alkotmánnal együtt, ,évekig hivatkoztak a xaros 2/3ra, mindenhatónak képzelik magukat.
Ez a szörös seggynyaló majom, girnyoszász jókor kerül jó helyre, medtudta szedni magát, a mi péznünkből.
Amúgy nem ért semmihez, ez a szörmok, úgy néz ki mint egy hajléktalan.
Szégyen.
Hellcat
Hogy is volt az amikor a Simont negyed ennyiért széttépte a média és a hatóságok?
brutus
TE ! GIROSZ-ASZ !! Mi van Josip Tot es Kaya Ibrahimmal ??!!
szandokan
@mate03: Nevezhetjük így is, de nem helyes a korrupció szó használata mondjuk Pali bácsi esetében. Gírónál sem igazán, mert korrupció az, ami a háttérben zajlik, például ha nem tudnánk, hogy a mi pénzünkből kap 200 ezret tankolásra, de mivel tudjuk, így jogilag nem megtámadható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.