Sikerült a költségvetési tárgyalásokon olyan adatokkal és érvekkel alátámasztani a kulturális terület igényeit, hogy 2015-ben növekedni fog Magyarország kulturális költségvetése - mondta el az MTI-nek az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Na, az a Hipp-hopp Pál, aki a fagottot keveri a bigottal, és violinkulcs segítségével akar bemenni a lakásba, az ne dumáljon kultúráról.
Clavigo
"Kulturális igények ""...Hoppál ,elmesélhetnéd,,hogy egy zsebbe rázó diktátornak ,milyen kulturális igényei lehetnek-vannak??? Azon kívül,hogy betegye a dagadt seggét a Várba ???
silber13
@Clavigo: Már mondtam a múltkor, az nem közönséges zsebbe rázás, hanem edzés, felkészülés a Nemzetközi Nyeles Tiki-Taki Bajnokságra!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.