A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az ATV Szabad Szemmel című műsorában beszélt elég sok mindenről, a megszokott színvonalon.

A napenergia szakértő a beszélgetés elején például a mesésen gazdagodó politikusok és a sajtó kapcsolatáról értekezett, szerinte ugyanis csak a média hergeli az embereket.

"Nem a politikusok emelgetik fel a karjukat és mutogatják az órájukat, hogy tessék lefotózni, milyen órát örököltem a dédpapától, hanem lefotózzák, és utána nem átallják azt írni, hogy XY Rolex órát villantott"

– fakadt ki L. Simon, aki szerint valójában ez az emberek "hergelése, bőszítése, a rossz ösztönökre és irigységre való rájátszás", vagyis egyik politikus sem, nem, dehogy mostanában gazdagodott meg; akin milliós órát látni, az mind örökölte.

A kormányzati gigaberuházásokról szólva L. Simon kifejtette, hogy a legtipikusabb baloldali demagógia az, hogy értékeket játszunk egymásnak. "Azt is lehetne mondani, hogy zárjuk be a Magyar Állami Operaházat, és azt a 9,3 milliárd forintot amit az Operaház és az Erkel Színház működtetésére akarunk fordítani, inkább osszuk szét a szegények között."

Azzal kapcsolatosan, hogy mennyibe fog kerülni a Karmelita kolostor felújítása, ahová Orbán Viktor és hivatala fog költözni, L. Simon elmondta: „sokba fog kerülni, de mindannyiunk örömét fogja szolgálni.”

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Souky Sanjay
Ez a pali egy hihetetlen vastagbőrű,bicskanyitogató,tetves görény.Az a cinizmus,nagyképűsége,ami van benne,egyszerűen velőt rázó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Szimba: Eddig is kételkedtem az elmeállapotában! De ezzel a riporttal meggyőzött! Ha volt Gyurcsánynak hibája,az volt a legnagyobb,hogy bezáratta ,Lipótmezőt!
libellle
Ez az alak annyi értlelemmel rendelkezik, mint amennyit az arcán lehet látni!
evacica
Kinyílt a zsebembe a bicska mikor ezt a bunkó L.Simont hallottam a tévében! Felháborító, hogy ilyen emberek vezetik ezt az országot! A gőg, a nagyképűség az arrogancia és a bunkóság jellemezte vasárnap az ATV műsorában ezt az embernek csúfolt valakit! A végén már kimentem a szobából, hogy ne halljam azt a mérhetetlenül sok szemétséget ami kijött a száján!
X-ray
Még jó, hogy nem jóképű... sőt...
silber13
Barna színű hülyeséghalmazok sokasága sodródik a szózuhatagban!:-))
Versa
Nem hiszem, hogy bunkó és nem is elmeháborodott ! Csak hát van az a pénz amiért még ezt is el kell játszani. Sok-sok, nagyon sok pénz! Leosztott szerepek jól megfizetve. A forgatókönyv szerint most valószínűleg épp ő az ügyeletes "legyél te a se@@fej"! Egyszerűbb mint igazat mondani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.