A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az ATV Szabad Szemmel című műsorában beszélt elég sok mindenről, a megszokott színvonalon.

A napenergia szakértő a beszélgetés elején például a mesésen gazdagodó politikusok és a sajtó kapcsolatáról értekezett, szerinte ugyanis csak a média hergeli az embereket.

"Nem a politikusok emelgetik fel a karjukat és mutogatják az órájukat, hogy tessék lefotózni, milyen órát örököltem a dédpapától, hanem lefotózzák, és utána nem átallják azt írni, hogy XY Rolex órát villantott"

– fakadt ki L. Simon, aki szerint valójában ez az emberek "hergelése, bőszítése, a rossz ösztönökre és irigységre való rájátszás", vagyis egyik politikus sem, nem, dehogy mostanában gazdagodott meg; akin milliós órát látni, az mind örökölte.

A kormányzati gigaberuházásokról szólva L. Simon kifejtette, hogy a legtipikusabb baloldali demagógia az, hogy értékeket játszunk egymásnak. "Azt is lehetne mondani, hogy zárjuk be a Magyar Állami Operaházat, és azt a 9,3 milliárd forintot amit az Operaház és az Erkel Színház működtetésére akarunk fordítani, inkább osszuk szét a szegények között."

Azzal kapcsolatosan, hogy mennyibe fog kerülni a Karmelita kolostor felújítása, ahová Orbán Viktor és hivatala fog költözni, L. Simon elmondta: „sokba fog kerülni, de mindannyiunk örömét fogja szolgálni.”

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Souky Sanjay
Ez a pali egy hihetetlen vastagbőrű,bicskanyitogató,tetves görény.Az a cinizmus,nagyképűsége,ami van benne,egyszerűen velőt rázó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mogyi
Kedves,drága,aranyos" költőóriásúr"!Egy átlagos műveltségű, normális embernek eszébe se jutna bezáratni az operát.Érdekes,hogy maga ezzel példálózik.
Senara
"Nem a politikusok emelgetik fel a karjukat és mutogatják az órájukat, hogy tessék lefotózni, milyen órát örököltem a dédpapától," ... Testvér tudd róla , mert arról szólt a fáma a tesó része nyelőkébe van .hvg.hu/kultura/20140423_L_Simon_Laszlo_kitrukkozott_az_oroksegemb/ ..
Souky Sanjay
Ez a pali egy hihetetlen vastagbőrű,bicskanyitogató,tetves görény.Az a cinizmus,nagyképűsége,ami van benne,egyszerűen velőt rázó.
mekkelek
@Souky Sanjay: nem egyedi példány, ezek csak úgy hemzsegnek a fideszben... talán osztódással szaporodnak.
36
L. Simon Úr! Én is örököltem az apámtól egy svájci órát. Aranyozott, autómata, dátumjelzős. 30 évet viselte. Egy barátjától kapta, aki a Kádári időben kiutazhatott nyugatra. Az idő megviselte szegényt és már nem jár. Fogtam is azt az órát és elvittem egy óráshoz. Az órás megnézte. Elismerően bólintott, hogy gyönyörű kívül-belül, számozott is. DE! És itt jött a magyar valóság! "Beszélek a svájci gyártóval. Kiküldöm nekik és 3 hónap után, már át is vehetem teljesen felújítva. 1.5 millió forint lesz majd." Mondanom sem kell, azóta a vitrinben van a szobámban és áll az óra. Pedig, én mégcsak nem is reprezentálni akarok vele. Majd ha a fizetésünk arányban lesz az Önökével, L.Simon Úr, akkor nem leszek az óra miatt(is) keserű.
Dr. Felipe
Na ezért is kell december 16. án minél több embernek tüntetni az ilyen férgek ellen.
szöszmösz
Ezek , mint győzike is a nagyitól kap ezt azt, pénz , órát stb. A nyugdíjasok
között, inkább az a téma, hogy hol lehet olcsóbban kenyérhez, olajhoz stb. jutni és ezért cipekednek fél Budapesten keresztül. Igaz Ők annyit is érnek, amennyijük van.:)
tökyke
Csak azt nem tudom, hogy az ilyen patkányokat ki választotta meg és ki a fasz csinált belőlük államtitkárt ? Annyi esze van a palinak, hogy este talán egyedül is hazatalál és nem kell hazakísérni! Mai magyar politikai valóság !
Toby
l. szájmon egy vödör trágya, nem több ! Buta büdös bunkó, "amely" jól mutatja a gengszer kultúrális irányt !
köhögő bolha
A lófax költő figyelmébe ajánlom,Botkával hetekig foglalkozott a HírTv (vitya segge) mikor Zanzibárban járt saját költségén!
Hofipisti
Ez az ember Rogán és Lázár méltó küzdőtársává harcolta le magát ( no nem nagy csatában)! Mindhárman már ügy beszélnek, hogy a fél országnak zsebében kinyílik a bicska. A politikusok mérhetetlen, egyértelműen erkölcstelen gazdagodására adott válasza - miszerint kell nekik a gazdagság, hogy gond nélkül végezhessék politikusi munkájukat - a pofátlanság csúcsa. A népnek ma már nem az a problémája, ha egy politikusnak vagyona van, hanem az, hogy mindazt "... amije van.!" már politikusként harácsolta össze. Széchenyi István politikusként a nemzetnek áldozott, a mai időszak - főként az utóbbi 5 év - politikusai úgy intézik, hogy a nemzet nekik áldozzon. Fő tevékenységük ezzel ki is merül! Ez a problémánk kedves L.Simon úr!
Szimba
A műsorvezető gyorsan kijavította az államtitkárt, hogy Lázár saját maga ismerte el, hogy az órát vásárolta.
És különben is :A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint: Giró-Szász a közjót szolgálja.
L. Simon az ATV-nek is beszólt, amiért támogatják a kormányellenes tüntetéseket, és ahelyett, hogy a kormány programjával vagy a Várba költözéssel foglalkoznának, Lázár János órájával hergelik az embereket.
Szerinte a növekvő szegyénység közepette felemlegetni, hogy szükség van-e a drága vári költözésre, az tipikus baloldali demagógia.
Végül még annak kapcsán is megrótta a sajtót, hogy ilyen csip-csup yachtos, órás, úzómedencés-villás ügyek helyett miért is nem a kormány programjával vagy a Budai Vár felújításával foglalkoznak.
Én láttam az adást. Arrogáns, bunkó, cinikus egysejtű. Bár még az egysejtűekre is sértő ezt mondani. Disznófejű nagyúr.
Desischado
Szóval a lopással, meg a mutyikkal nem kell foglalkozni, ugye?! Ritka egy aljadék ez a lény! Tényleg fideszes!
Gyuri Géderről
Állítólag Amerikában él egy dögkeselyű, amelyik minden dögöt elfogyaszt.
De szerintem, ettől a fidesz mutázstól, a kipusztuló madarak listájára kerülne.
Ez a fazon és társai, ökológiai katasztrófát jelentenek. Ha maradnak kipusztul az ország.
Juhász István
Eszembe jutott rögtön, a MI hatalmas szellemi felkészültségű celebünk, bizonyos Győzike aki mindenét az elhunyt nagymaminak köszönheti...Főokos szíjjártónk sem a maga ura, szegényt a jómódú szülei pesztrálják anyagilag. No, kell is, mert nálunk nehéz megélni 47.000.-ből...Várom a majdani adóellenőrzés eredményét a szüleinél! L. Simli, meg egy igazán okos, helyesen reagáló, bölcs politikus, kinek szavaira igenis oda kell figyelni...és egy későbbi perhez adalékul feljegyezni...
papa.49
A ,,xarospapíros, fűzfapoéta,, ennyit tud, azt már ne is említsem hogy a koma államtitkár, bár ugye ebben az ,,államban,, amit a hazugovics grundolt össze 4 év alatt, ez a figura lehet államtitkár is, SAJNOS!!!
silber13
Ez a hapsi egy kész szellemi katasztrófa,hosszó, bársonyos nyelvvel megáldva, amit megállás nélkül használ.
bakegya
Mert ugye a ZORBÁNNAK a biztonsági őrzőit jól meg kell válogatni-nehogy már a zárokba végezze!
mate03
@Szimba: Eddig is kételkedtem az elmeállapotában! De ezzel a riporttal meggyőzött! Ha volt Gyurcsánynak hibája,az volt a legnagyobb,hogy bezáratta ,Lipótmezőt!
libellle
Ez az alak annyi értlelemmel rendelkezik, mint amennyit az arcán lehet látni!
evacica
Kinyílt a zsebembe a bicska mikor ezt a bunkó L.Simont hallottam a tévében! Felháborító, hogy ilyen emberek vezetik ezt az országot! A gőg, a nagyképűség az arrogancia és a bunkóság jellemezte vasárnap az ATV műsorában ezt az embernek csúfolt valakit! A végén már kimentem a szobából, hogy ne halljam azt a mérhetetlenül sok szemétséget ami kijött a száján!
X-ray
Még jó, hogy nem jóképű... sőt...
silber13
Barna színű hülyeséghalmazok sokasága sodródik a szózuhatagban!:-))
Versa
Nem hiszem, hogy bunkó és nem is elmeháborodott ! Csak hát van az a pénz amiért még ezt is el kell játszani. Sok-sok, nagyon sok pénz! Leosztott szerepek jól megfizetve. A forgatókönyv szerint most valószínűleg épp ő az ügyeletes "legyél te a se@@fej"! Egyszerűbb mint igazat mondani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.