Úgy tűnik, mintha a kormány jobb keze nem igazán tudná, mit csinál a bal. Némi következetlenséget vélek ugyanis felfedezni a kormányzati kommunikációban. Vagy nevezhetjük ezt az összefüggések hiányának is. Olvasóink közül már biztos sokan vannak azok, akik azonnal meg tudnák mondani a harmadik Orbán-kormány munkaerőpiaccal kapcsolatban kinyilvánított céljait. Vagyis: súrlódásos munkanélküliség, ami 3,5 százalék körüli rátát és 100-200 ezer munkanélkülit jelentene, illetve 5 millió dolgozót és egyben adófizető magyart. A számokkal és a célokkal már mi is foglalkoztunk több cikkben, ám eddig a kettőt egyszerre még sosem vizsgáltuk meg.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Az unokámat, amikor nagy dolgot csinál, tisztába kell tenni.
Magyarországon az utóbbi években elég sok nagy dolog történt, tele van sz...al a gatya, ideje lenne tisztába tenni. Eltakarítani azt a sok mocskot amit a mostani vezetők
csináltak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gödörben
Visszarendezés a mutyiból, megfelelő bérek a dolgozóknak és akkor majd dübörög a gazdaság. A levágott aranytojást tojó tyúkból nem lesz csak leves, de remélem megakad a torkukon.
Desischado
@Manhattan: Tényleg brilliáns! De én meg ajánlom a második kommentet elolvasni, amit az egyik hozzászóló írt, az is brilliáns! A csuti more már azt sem tudja, hogy mit vizionáljon. De lopni azt remekül tud még most is! Amíg el nem zavarjuk!
mate03
@Clavigo: Ideális állapot,vagy állapotos ideál!?És még lehet ragozni.
simmering73
@Manhattan: "Szerettük Viktort, mert sütött belőle a tehetség, első kormányzása alatt fejlődött a polgári Magyarország. A 2002-es vereséget méltánytalannak éreztük, és alig vártuk, hogy visszatérjen rendbe tenni azt az istállót, amivé a komcsik züllesztették az országot."
Eddig jutottam, ennyi elég is volt ebből az agyhalottból.
Toby
Tipikus hülye-gyerek szindróma: " Anyúúúúúúú...akarooooooom " - de most nem lehet viktorka - " Anyúúúúúúú...akkor is akaroooooom !"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.