A magyarországi tárolókban még mindig 3 milliárd köbméter földgáz van, ami a lakosság téli ellátásához elegendő - közölte Totth András az E. ON Földgáz Storage Zrt. szabályozási vezetője a parlament külügyi bizottságának ülésén....

Forrás: zoom.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Jó lenne, ha nem beszélnének össze-vissza! Nem olyan hatalmas ország ez azért, hogy ne érjék el egymást az illetékesek!
nanena
Tegnap ugyanezen cég szóvivője azt mondta, hogy a maximális 51.5 milló köbméter/nap kivét 10 napig tartható, utána csökken. Utána a szabályozási vezető azt mondja, ez a kivételi ütem hetekig tartható. Továbbá nem mondják, hogy a 3 milliárd köbméter a teljes vagy a kivehető készlet a tárolókban. Mi van a párnagázzal, ami nem termelhető ki.
Az egyszerű osztást elvégezve, jó esetben a tárolókban levő gáz kevesebb mint 60 napra elég. Pedig az idájáráselőrejelzés a márciust is hidegnek jósolja.
És nem hallunk semmit a hazai gáztermelésről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.