A magyar polgárok idén háromszor nyilváníthattak véleményt arról, hogy hogyan képzelik el az ország jövőjét, és mindhárom alkalommal meglehetősen egyértelmű véleményt fogalmaztak meg ezzel kapcsolatban, amit mindenkinek illik tiszteletben tartania - reagált szerda reggel Brüsszelben az MTI-nek Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter John McCain amerikai szenátor keddi kijelentéseire.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A magyarok véleménye egészen más, mint a tietek petya!!!Az én nevemben te csak ne nyilatkozz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@tivoli: Na szóval, én nem haragszok rád. Az szavazás állampolgári jog és szerintem kötelesség is. Nekem ez a véleményem. Hogy valaki él vele, vagy sem az ő dolga. Te nem éltél vele, hisz fehéren feketén leírtad. Viszont arra nagyon kíváncsi vagyok, mit értesz azon, hogy helyre tegyem magam. Várom válaszod, akár privátban is.
tivoli
@lópicigáspár: ma, 22:42
A 2010-es szavazáson már nem vettem részt, de addig mindig. Akkor, ott döbbentem rá, hogy hiába reméltem 4 évente, hogy képes lesz a választott kormány tenni a népért, egyiknek sem az volt fontos. Nem voltam hajlandó újra a fideszre szavazni, de nem voltam hajlandó azokra se, akik az addigi 8 évemet megkeserítették. Más alternatíva nemigen volt.
Azóta rájöttem arra, hogy nagyon is jól tettem, mert ami most folyik, az nem politizálás, nem kormányzás, ezt már semminek nem lehet nevezni. Így nem kell szégyenkeznem magam előtt, hogy hagytam volna magam megvezetni valamelyik által.
Azért azt észre vehetted, hogy egyetlen politikust sem szoktam gyalázni, sem jobb, sem baloldalit. Ők teszik azt, ami a dolguk. Meggyőződésem, hogy mindegyik egy-egy marionettbábú az Unió és Amerika bábszínházában.
Hogy hogy tedd helyre magad? Úgy, hogy ne hagyd magad felültetni mindenféle dumáknak, melyek sokszor köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Csak magadból csinálsz vicceset, és úgysem tudsz ellene tenni semmit. A lelki békéd fontosabb kell, hogy legyen.
lópicigáspár
@tivoli: Ha nem tudnám, hogy a feleségem itt ül mellettem, azt hinném ő írta a mondandód végét! :-) Hogy magamból hülyét csinálnék, nem tudom. Inkább tehetetlennek érzem magam. Nekem sem az átkosban, sem utána 98'-ig nem volt semmi gondom az életemmel. Dolgoztam, úgy érzem tisztességesen, az akkori elvárásoknak megfelelően. Aztán jöttek a fiatal demokraták. Akkor alázták le először a munkahelyem. Aztán visszajöttek a régiek és úgymond a lehetőségekhez képest rendbe tették az aláásott renomét. Aztán jött 2010 és nálam egy életre elrúgták a pöttyöst. Egy emberszerű beteges viselkedése miatt. Soha nem fogom őket emberszámba venni! Ha a legcsekélyebb jelét látnám, hogy nem a zsebük megtömésével és a maradék javak elrablásával lennének elfoglalva, hanem az ország jobbá tételével foglalatoskodnának, talán, de ez jelen állapotban esélytelen!
tivoli
@lópicigáspár: ma, 23:20
Ahogy olvaslak, kezdem hinni, hogy nekünk nagyon hasonló sors adatott. Akár én is írhattam volna ezt a történetet.
Te is kiábrándultál a pártokból, én is, csak én éppen már megszűntem hinni nekik.
Viszont nekem fészkelődik a gyanú, hogy itt már senki nem akar kormányozni. Fideszék mindent elkövettek, hogy ne nyerjenek, de a baloldalnak sikerült még idétlenebbnek mutatkoznia, nehogy helyzetbe kerüljenek. Szóval szegény Orbánék kénytelenek úgy csinálni, mintha kormányoznának és mindent elkövetnek, hogy minél előbb elzavartassák magukat, ha már képtelenek választást veszteni.
lópicigáspár
@tivoli: Na ebben teljes mértékben egyetértek veled! Amit most művelnek kormányzás címén, egyszerűen csak ötletelés és kapkodás össze vissza.
tivoli
@lópicigáspár: Nekem úgy tűnik, hogy ez tudatos. Ilyen káoszt csak készakarva lehet összehozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.