Lassan öntudatra ébred a békehorda, pedig mi komolyan vártuk, hogy idén télen végre már láthatunk fideszes politikust békemenetelő hátán fát vágni a luxuskandallójához... De hát nem. Kopik az alázat, elkezdtek ezek gondolkodni, számolni, pedig az most a legveszélyesebb!

Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője a Mandineren fakadt ki, ezt írta:

Valamit tisztázzunk: nem ezért mentünk ki a Békemenetekre. Nem ezért szerveztünk polgári köröket. Nem ezért győzködtük a barátainkat. Nem azért álltunk ki mellettetek minden fórumon, hogy ti meggazdagodjatok.

De még csak nem is az a baj, hogy meggazdagodtatok. Hanem az, hogy közben kockára teszitek mindazt, amiért kimentünk a Békemenetre, amiért polgári köröket szerveztünk, amiért időnket, energiánkat, pénzünket áldoztuk.

Mi, a magyar választók többsége továbbra is hiszünk abban, hogy Magyarország történelmi lehetőség előtt áll: fél évezred kiszolgáltatottság után végre sikeres, békés, öntudatos, erős országgá válhat.

Továbbra is úgy gondoljuk, hogy a polgári pártszövetség, Orbán Viktor vezetésével képes ezt megvalósítani. De ti most ezt a hitet magánvagyonra váltjátok. Nem az a baj, hogy palira vesztek minket, naiv lelkesedőket. Hanem az, hogy az egész nagy terv elbukhat a mohóságotokon.

Márpedig az életünk túl rövid ahhoz, hogy az időt egy újabb, miattatok bekövetkező bukásra vesztegessük.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
" Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa...azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra..."
Tovarisi ! Konyec !
Ha már a fészekalja is a fészekbe szarik, akkor ott nagyon büdös lehet !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
@Hofipisti: Igaza van Uram! Nem összetévesztendő a két személy. Mint ahogy van nekünk 2 Berki Krisztiánunk is. Az egyikre minden magyar büszke, a másiik egy adócsaló, ingyenélő senki. Az a bizonyos, békamenetes, jelenlegi Demokrata főszerkesztő, anno, a " MUNKÁSŐR " nevű képes havilap főszerkesztője volt. Baj nála csak az egyensúlyérzékkel van, mindég arra dől, amerre a SZÉL fúj. El tudom képzelni róla azt is, hogy holnap ő lesz a kormányellenes tüntetések egyik fő szónoka. Az ő becsületes neve pedig ::: Bencsik András. Bocsánat a " becsületes " szóért - nem volt szándékos
mate03
@Desischado: Ezeknek azt sem hiszem el amit kérdeznek! Apropó! Neked (rugacs) nem hiányzik?
világlátó
Sem a békemenet, sem Bencsik András nem tartozik a magam " értéktárába ". Az egyik azért, mert tudatosan, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, haszonszerzés céljából szervezték olyan emberek, akiket itt most nem szeretnék értékelni, mert nem vagyok erre kompetens. A jenlenség maga hamis, és rosszindulatú, lélekromboló.Szervezett, fizetett, megebédeltetett, a világot alig, vagy rosszul értő emberek sokasága volt eddig. Az elől sétáló, molinót markolók pedig a hamis próféták, akik közpénzből tüntetnek a köz ellen. A pofátlanság csúcsa.
Bencsik úr felhorkanása is furcsa, csaknem hamis, mert sokkal inkább provokál, semmint az őszinte és jogos bíráló hangot üti meg. Pál- és jellembeli fordulatai ezidáig csak visszatetszást váltottak ki minden kulturált , normális emberből. Huszártiszti aranypaszományokkal dúsan feldíszített feszes mentéje pedig a dzsentri világra , vitézi méltóságában pózolva pedig valami korabeli alispánválasztási pálinkázós, anekdótázós kampányeseményre emlékeztetett. Ezek a hétszilvafás bocskorosnemesi allűrök teljességgel hiteltelenné tették megnyilvánulásait.
Igen, a megnyilvánulásait, magatartását. A személyét én nem akarom sérteni, csak az eddig kapott benyomásaimat szeretném továbbadni. irományait eddig nem olvastam. Sem a Munkásőr , sem a Demokrata nevű irományokat ezidáig nem kerestem, ezután pedig már nem vezet semmiféle kíváncsiság. Amiért erre ragadtattam magam, az kimondottan annak az örömömnek szól, hogy népünk egyre több tagja eszmél rá, félrevezették.A békemenet nevü tévedés soha nem volt hasonlítható az 1956 -os első nagy budapesti felvonuláshoz, ezután sem lesz ahhoz hasonlítható. Vezetői pedig most már húzzanak el oda, ahol a helyük van. Nem csodálkoznék azon sem, ha a cöf nevü gyülekezet küldetéstudattól elbájolt vezetői tiltakozó levelet küldenének Obama elnöknek, az USA szenátusának és McCain szenátornak szeretett vezérük védelmében. Mérhetetlen kárt okoztak a cöf vezetői, megrontották azokat akiket maguk mögé hívtak.
Desischado
@mate03: Őszintén szólva nem, de érdekes nem, hogy ilyenkor a fidesz fanok milyen kussban vannak! Tudod Mate, undorító, ami itt megy, felfordul tőle a gyomrom. Nem akarom még tetézni is!
keresztapa
@Juhász István: Remélem tudatába vagy annak, hogy most azokat dicséred akik neked mint vérbeli kommunistának a legnagyobb szabad önkényt biztosították.
Éltél is vele, azért mert a te szeled fújt. Nézz rá pártag könyvedre és tedd vissza azt a rejtek helyére.
kukac50
A békemeneteseknek eléggé sokáig tartott felébredni,hogy normálisan tudjanak gondolkodni, és ne higgyenek el minden hazugságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.