Nem kímélte a főpolgármester a most felmentett BKK-vezért a közmédiának csütörtök reggel adott interjúiban. Azt mondta, senki nem szavazott Vitézy Dávid mellett, és ez nem véletlen. "Ezt a fiatal, elnyomott zseni és egyszemélyes ötletgazda legendát muszáj cáfolni" - mondta a kirúgott BKK-sról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Tarlóssal nagyon sok mindenben nem értek egyet. Első kézből származó információim vannak arról, hogy mit tett a főpolgármesteri hivatallal tényedése első napjától, és bár egy alapos átszervezésre szükség lett volna ott is, de nem olyan fejetlenségre, káoszra, amit teremtett.
De most is csodálkozva nézem, hogy ugyan mire várt ennyi ideig Vitézy menesztésével? Hiszen az már a kezdetektől látszott, hogy ez a villamosokról álmodó senki a közlekedésfejlesztésben, közlekedésszervezésben egy magához hasonló nagy nullát tud csak hozzátenni a feladatok megoldásához, és Tarlóssal pedig képtelen együttműködni - ami meg ráadásul kölcsönös. Szóval 4 évig fizetni egy 0rbán-rokont a semmiért, méghozzá busásan, na erre semmi szükség nem volt, illetve kidobott pénz, kidobott, elvesztegetett idő. De legalább vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.