Nem támogatja Kész Zoltán független jelöltet a Lehet Más a Politika a február 22-i veszprémi időközi országgyűlési választáson. Schiffer András pártja inkább egy olyan jelöltet keresne, aki az összes ellenzéki párt szavazójának is elfogadható, vagyis az MSZP-nek és a Jobbiknak is – írta az Index csütörtökön.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha ugyanilyen gondolatokkal alltak volna ki az orszaggyulesi valasztasokkor is, akkor most nem lenne 2/3-a ennek a fasisztoid partnak.
human
Ez biztos az LMP volt? Nem az MLP véletlen? Az LMP eddig a külön utas politikát alkalmazta.
human
@human: Ja, Schiffer. Akkor tényleg LMP.
Senara
Szarkeverés indul Schiffer boszorkánykonyhájába , jelölt legyen elfogadható szociknak és a jobbiknak is :-))) Hány ezüstpénzt remél , vagy trafikot szeretne ?
nemjoezigy
Van igazság abban amit akar.
Mert a fidesz ellen csak egy ellenzéki pártnak van esélye, nem szabad felaprózódni, mert a nem elmenők mellett kevés fideszes szavazat is legyőzheti az elaprózódott sok ellenzéki szavazatot.
Egyébként félre kellene VÉGRE tenni a párt politikát, itt lakossági érdekképviseletről van szó, az a tét!
fidesz nyerésnél folytatódna az ámokfutás a(z ál) 2/3 támogatásával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.