Lázár János áll minden vizsgálat elé a vagyoni helyzetét illetően, sőt, egy olyan javaslatot is támogatna, amely a politikusok családtagjainak vagyoni helyzetét tenné átláthatóbbá - derült ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter Délmagyarországnak adott interjújából. Arról is beszélt, hogy a fia nevén lévő 117 négyzetméteres svábhegyi lakáshoz Giró-Szász Andrásnak "az égvilágon semmi köze nincs".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most mar nincs, vazze, hiszen TE vetted meg, f@szkalap, a kolkodnek, nem emlekszel???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@karma1: Na, akkor nem is cifrázom, látod, miről van szó: teljesen gilt volt ez a buli. Mindenki tisztességesen járt el. Helyesbítek: jogszerűen. Ez nem Új-Zéland, kedves, itt még a lakásmaffia is ügyvédi segédlettel zajlik, a devizahitelek is közjegyzői részvétel mellett történtek. :(
m.macskosz
@karma1: Ebben a kuplerájban már nem lehet követni a kurvákat, én sem emlékszem, ki is ez, de valószínűleg nem árufeltöltő egy multinál! :)
karma1
@m.macskosz: Nem. Targoncas...:o))) (Bocs a fanyar humorert, de mintha TENYLEG politikus lenne... Majd ha raerek, beirom a nevet a keresobe, legfeljebb kijon par jo kis serfozo uzem cime...Az is valami...:o))))
karma1
@m.macskosz: Aha, Dragam, tudtam, hogy sz@r van a palacsintaban, csak eppen lusta voltam rakeresni,...:o))

Viszont meg is nyugodtam, hogy megse vagyok annyira Alzheimis...:o)))
Mar ott elkovettek az elso hibat, hogy nem volt ingatlanfelmeres, nem volt palyazat, es plane, hogy csomagban adtak el az egyebkent onalloan is horribilis erteku ingatlanokat...

Szarhazi tarsasag ez, igazan golyoerettek...

Kepzeld, ma voltunk a ferjemmel nezelodni a kozeli nagyvarosba a nagyaruhazba, en persze a divatosztalyon idoztem hosszabban, O viszont bement a fegyverreszlegbe, es mivel O kivaloan kezeli az en nezelodesemet, en is elbambaztam a fegyverek kozott, es nem hiszed el, mit talaltam! Egy Barbie-rozsaszin kispuskat, kb. 5 evesnek valot, DE JANYKANAK VALOT!!! Nekem tavaly vett egy szinten bugyirozsaszin pecabotot, amivel elboklaszhatnek a tengerpart kozeleben, ha lenne ra idonk, es foleg, ha eletemben legalabb egyszer pecaztam volna,... De ha nyugdijas leszek, ilyen pecaturara is elmegyek, az tuti!
(Viszont vettunk egy poenos gazgyujtot, ami jo a barbecue begyujtasara, es AK47-es geppisztoly-formaja van!...:o))
m.macskosz
@karma1: Szegény megboldogult anyósom vett a gyerekeimnek pisztolyt,
na, amikor egymásra fogták, dobtam a fegyvereket és bevágtam a kályhába.
Na, akkor azonban mindenki megijedt, akkorát szólt az a két dög fegyver!
Én horgásztam már: a csalit nem én tűztem a horogra, a halat nem én szedtem
le róla, akkor még nem is én pucoltam meg őket, de jó buli volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.