Távozik a pécsi Fidesz-frakcióból Fodor Ibolya, aki először azzal vált ismertté, hogy lehazaárulózta a kormány ellen tüntetőket, majd azzal, hogy kiderült róla, férjével milliókat sikkasztott - írja a Pecsma.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Kilép .Nem kizárják . Ebben benne van minden...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@bencemacska: Vida nem kap más szerepet, mint a parasztáldozat szerepét, hogy a főpatkány valamennyire azt látszatot keltse, hogy qrwára üldözik a korrupciót !
Ki van ez találva, egy kissé még okoskodnak, ravaszkodnak az ügyön, hogy a főpatkány ne sározódjon jobban !
világlátó
Sajnálattal és a legnagyobb csendben kiléptetik, ígérve a legelső adandó alkalmat a " kárpótlására. Miért? Mert tudniok kellett volna már az indulásakor, hogy sáros, hogy priusza van. Nem tudták? Hogyan ültek le a jelöltekkel? Hogy vizsgálták meg gondosan az előéletét? Hogy lehet hogy ez a nőszemély meg elhallgatta a büntetett előéletét? Miféle személyzeti politika folyhat ott Pécsett? Valami Csízi nevü fő fideszes mulasztotta el az egyik legfontosabb kötelezettségét, azaz a képviselőjelöltek kiválasztását, lekáderezését és felkészítését. Ha nem zagyvál össze ilyen disznó módon a hasa mélyéből ostobaságokat, talán még mindig ott rontaná az amúgy is rossz levegőt a győztes pécsi fidesz frakcióban. Legalább a fényképét dugták volna el, mert ha ránézek, akaratlanul is előtolul egy tipus arc az emlékeimből, de nem akarok tovább menni, csak arra gondolok, honnan a fenéből bújnak elő az ilyen emberek, amikor minden, magára valamit is adó, az utcán emelt fejjel járni szándékozó ember elkerüli a végromlás felé haladó kormánypárti képviselői mandátumok árnyékát is.
Amúgy ez így szokott történni. Horthy után is így formálódott a magyar történelem. Szálasi, Beregfi, a velejéig romlott belügyminiszter és a maradék elv alapján a frontokat messze elkerülő társaik no és a mögöttük masírozó, ócska, hitványok korszaka volt ez. Az ostobák és gonoszok, a piti bűnözők, a lecsúszott kispolgárok, köpönyegforgatók és semmi karrieristák világa mindig ránk vigyorog.Mintha nem telt volna el 45.-től 70 év, 56.-tól 59 év. Ezek kiírthatatlanok. Szégyenkezem az ilyenek miatt.
bencemacska
@Toby: Igazad van.
Egyébként én azt hallottam, hogy leváltotta volna simán január elsején, ugyanúgy mint Simicska többi hívét!

A kitiltás belezavart a menetbe. Most ki kell valamit találni, nehogy az legyen a látszat, hogy Amerikának, vagy a tüntetőknek engedett!
nezelodo
Nahát, ez is megválik az övéitől...
Főlökött
Tényleges vergődése itt olvasható :

www.pecsma.hu/pecs-aktual/fodor-tavozasat-koveteli-pecsi-ellenzek/

Érdekességként nem is 12, mert 6 alatt megállt/szerinte/ az a 7 fölötti :). Nem is folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett sikkasztás az, csak egy számviteli fegyelem megsértése, pdig jogerősen az :).
Mint eddigi Fidesz hívő, és ez eddigi megnyílvánulásai után mit kellene várni tőle ? Bocsikát ? Ettől ?
Alkalmatlan arra is!
Még előttünk az alapítványi átvilágítás, a 'független' bizottság részéről. Valakinek lennének kétségei ? Nekem vannak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.