A Cinken fejtegeti Szily László Kocsis Máté vagdalkozásának hátterét, miután a fideszes polgármesternek szombaton este valahogyan bevillant: vannak emberek, akik drogoznak. És, hogy ne drogozzanak, az ellen úgy lehetne tenni, hogy drogtesztnek vetnék alá a politikusokat, a gyerekeket, és hm, mi legyen a harmadik... mondjuk az újságírókat!

A még Kocsishoz mérten is meglepő ostobaság Szily szerint egyáltalán nem az, hiszen az egész csak terelés:

Fel akarják piszkálni a liberális hangadókat és a kormány elleni civil tiltakozókat, hogy ugorjanak rá az ügyre, támadják, hülyézzék, elemezzék, cáfolják, szedjék szét apró darabokra Kocsist meg a képtelen tervét.

Azért szeretnék ezt, hogy az ősszel megindult, a korábbi ellenzéki pártoktól, sőt a bevett civil szervezetektől is független tiltakozó megmozdulásokat, illetve az egész kormányellenességet a közvélemény előtt be tudják tolni a GYANÚS/DROGOS kategóriába. Ezektől a legutóbbi tüntetésektől ugyanis valamiért megijedtek, leginkább talán azért, mert nemcsak elkötelezett ellenzéki veteránok vettek részt rajtuk, hanem tízezrével jelentek meg tök átlagos, eddig akár a Fideszre szavazó állampolgárok is.

A teljes cikk itt olvasható.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
E szerint az elmélet szerint a 18 éven felüliek nem drogoznak?
Az én ismereteim szerint a legtöbb drogos mindig az egyetemisták között volt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ariskerase
@bakegya: Hát, amit leírtál semmi köze, ahhoz, amit én írtam! Én egy tényt közöltem veled, te pedig általánosítasz! 1995-ben, 1999-ben,2003-ben,2005-ben de bármikor az elmúlt 25 évben a fiatalok, a bulizás egyet jelent és fog jelenteni a randalírozással, ebbe belekeverni a kormányt inkább diletantizmus, javaslom neked egy petíciót amit jutass el az önkormányzathoz, akik rendeletben korlátozhatják a bulizást és az italforgalmazást, ahelyett, hogy idejössz és össze-vissza beszélsz belekeverve mindent és mindenkit a kis világot kis problémáiba, egy kormánynak nem az a feladata, hogy a te utcádban rendet tartson azért van a rendőrség, a polgárőrség meg az önkormányzat. Én most többet segítettem neked, mint bármelyik kormány az elmúlt vagy elkövetkezendő 25 évben!
bakegya
@ariskerase: örülök,sikeresen megkönyebbülnöd a kis magadnak való szűklátókörű véleményeddel-ja hogy a pálesz-hungarikumm volt az első törvény...!!!-egészseggedre!
ariskerase
@bakegya: Na ez a válaszod az iskolapéldája annak, amikor valaki, mint te ökörséget beszél, összemos mindent mindennel, amjd mikor közlik vele a megoldást, akkor ahelyett, hogy megfogadná, elkezd személyeskedni. Érvelni és bizonyítani meg kell tanulni, ha erre nem vagy képes akkor ne vitatkozz olyannal, aki a vitában beletaposs a földbe!
bakegya
@ariskerase: jól van földbetaposós ,nálam senki-és ezzel le is zártam a kötekedéseid sorozatának fogadását-
SAJNÁLOM DE ÉN AMIÓTA A VILÁGRA JÖTTEM EMBEREKET HALÁSZTAM ÉS MÉG FOGOK IS ! DDD
ariskerase
@bakegya: Te tanulj már meg foglmazni! Nálad senki ... igen mi? Arról nem tehetek, hogy a kicsinyes problémádat is a hatalom nyakába varrod és 25 éve nem teszel semmit, 5 év múlva amikor más párt és más miniszterelnök lesz hatalmon, akkor ki lesz a hibás a fiatalok randalírozásáért! Ennek semmi köze az emberséghez, csak te akarod ezt belekeverni, sajnálom ha ez téged zavar, de azért van az önkormányzat, sok helyen betiltották már az éjszakai alkoholárúsítást, ez nem valami nagy csoda! És milyen embereket halásztál? Én sajnállak, csak amit mondasz annak semmi köze a kormányhoz! Nem azért isznak ott a fiatalok, mert orbán mondta nekik, hanem mert idióták ennyi! Ebbe hogy jön neked a kétharmad? Nem megsértődni kellene, meg mocskolni a másikat, hanem gondolkozni, ami valahogy a hozzád hasonlóknak nem az erőssége!
ariskerase
@bakegya: De igazad van ne is írj, mert ahhoz előbb tanulj meg fogalmazni a kommentjeid többségének semmi értelme, értelmezhetetlen zagyvaságok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.