A Cinken fejtegeti Szily László Kocsis Máté vagdalkozásának hátterét, miután a fideszes polgármesternek szombaton este valahogyan bevillant: vannak emberek, akik drogoznak. És, hogy ne drogozzanak, az ellen úgy lehetne tenni, hogy drogtesztnek vetnék alá a politikusokat, a gyerekeket, és hm, mi legyen a harmadik... mondjuk az újságírókat!

A még Kocsishoz mérten is meglepő ostobaság Szily szerint egyáltalán nem az, hiszen az egész csak terelés:

Fel akarják piszkálni a liberális hangadókat és a kormány elleni civil tiltakozókat, hogy ugorjanak rá az ügyre, támadják, hülyézzék, elemezzék, cáfolják, szedjék szét apró darabokra Kocsist meg a képtelen tervét.

Azért szeretnék ezt, hogy az ősszel megindult, a korábbi ellenzéki pártoktól, sőt a bevett civil szervezetektől is független tiltakozó megmozdulásokat, illetve az egész kormányellenességet a közvélemény előtt be tudják tolni a GYANÚS/DROGOS kategóriába. Ezektől a legutóbbi tüntetésektől ugyanis valamiért megijedtek, leginkább talán azért, mert nemcsak elkötelezett ellenzéki veteránok vettek részt rajtuk, hanem tízezrével jelentek meg tök átlagos, eddig akár a Fideszre szavazó állampolgárok is.

A teljes cikk itt olvasható.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
E szerint az elmélet szerint a 18 éven felüliek nem drogoznak?
Az én ismereteim szerint a legtöbb drogos mindig az egyetemisták között volt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
E szerint az elmélet szerint a 18 éven felüliek nem drogoznak?
Az én ismereteim szerint a legtöbb drogos mindig az egyetemisták között volt!
Toby
Jól hangzik a fejtegetés, nincs kizárva, hogy Szily jól látja a kérdést.
Az számomra továbbra is nyitott, hogy miért pont újságírók lettek célpontok,illetőleg miért nem jelölik meg amolyan tökös magyar módjára, hogy elsősorban a tetves gengszter-qrmányt támadó újságírók vegzálásáról lenne szó !
mekkelek
Terelni, megosztani kell oszt jónapot. Ennyi az egész lényege...
bencemacska
@Toby: ma, 15:54

Nyugodj bele, csak ők lesznek pozitívak!!!
joopapa
Mondjuk ebbe az okfejtésbe bele illik a Várady drog ügye is, amit a rémhír tv tárt a nyilvánosság elé! A romkocsmák mélyén tanyázó italozó és drogozó fiatalok támadják a tündér kurmányt!
Vasárnapiiskolás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Toby
@bencemacska: Valszeg így lesz ! A szombathelyi kokós kócsag is hogy megúszta...
bencemacska
@Toby: ma, 16:09

Már azt hittem nincs náluk otthon WC, hogy minden nap a kórházban pisil?!
bundi
sajna a lehetőség mint indok ül...
és esély van rá, hogy meg is teszik...
KERKA
Valószínű, hogy a Fideszéknél berágtak az újságírókra. !
Mostanában túl sok korrupcióról, vagyonosodásról, kitiltásról, utazgatásról, ajándékozásról, föld-és szőlő telek gyarapodásról, koncertezgetésről írtak. A Fidesznél besokalltak !
Nem kell erről ennyit tudósítani, amikor más téma is lehetne.
De ezek a fránya újságírók nem látják a témát, pedig az az utcán hever:))
bakegya
A jövő héten a BOSZORKÁNYÜLDÖZÉST IS BEVEZETIK-de azt nem látják,hogy amióta a füst adót bevezették,bűzlenek a közterek,nem csakkk a cigifüsttől,de az alkohol is folyik a járdaszigeteken-éjszaka egész tömegek üvöltöznek a belváros romkocsmáinak ajtajai előtt.SE ALUDNI,SE MÁSNAPOKON DOLGOZNI,DE MÉG HALDOKOLNI-BETEGEN FEKÜDNI SINCS LEHETŐSÉGE AZ ITT LAKÓKNAK.
A nyugdíjas szomszédok ha kiszólnak eMEHETNEK A KURVA ANYJUKBA-A RENDŐR KI SE JÖN,A HATÓSÁG LE VAN FIZETVE.
Összegezve ez a 2/3-as fidess maffia a cölöpteknős kívánságain felül csakkk ÖTLETEL ÉS EGYRE HÜLYÉBBEN-a közügyekkel pedig dilettáns módban blöfföl.
Sziszifusz
Mi történik azzal aki nem veti magát alá a drogtesztnek ?
Börtönbe zárják ?
Manhattan
Volt már húgyos józsink, most lett húgyosmáténk. ))
levarosbukta
A következő meg az lesz hogy a delikvenseknek kell kifizetni a tesztet.
Törölt felhasználó
Nyilván erről szól ez az egész.. A horvátoknál most fogják legalizálni a könnyű drogokat, a legtöbb országban csak szabálysértés vagy nem büntetik, legalizált... a 20-40 éves között elég magas arányú a kipróbálási arány, mondjuk a fűre.. Akiről kimutatnák, annak a véleménye szart sem érne a fidesz propagandában és persze így vagy úgy sokan bele lennének keverve..
Öregpubi
Teljesen helyesnek tűnő fejtegetés, kissé szégyellem is magam, hogy ez nekem nem esett le. Úgy gondolom, hogy a helyes hozzáállás a téma teljes diszkvalifikálása, még hozzászólni se lenne szabad a jövőben a neten. A magam részéről biztos így teszek...
ariskerase
@bakegya: Hát ez már 25 éve így van! Ne tégy úgy mintha 2014 vagy 2010 előtt nem buliztak meg alkoholizáltak volna a fiatalok! Pusztán csak aktuálpolitizálsz és mindegy ki lesz kormányon ez nem is fog változni, de ezért nem kell a Fidesz-mszp nagykoalícióra szavazni! Mindegy, hogy vörös vagy narancs ugyanúgy szarnak a mi fejünkre! Ebben nincs különbség!
mariaberta
Meg a képviselőket, meg a minisztereket, meg az elnököket, hogy teljes legyen a lista.
Természetesen mutasson példát Kocsis és családja, mert aki ekkora marhasággal áll elő, be van drogozva.
soljanka
A Rózsikásba írtam ugyanezt, amit Szily fejteget.
Itt valami orbitális disznóságról akarják elterelni a figyelmet.
Cicamama55
S mi lesz az iskolás gyerekkel, akiről kiderül, hogy drogozik? Megvonják a szülőktől a családit, kivágják az iskolából...Vagyis nő a nyomor?!
Manhattan
Mese nincs! Most már létre kell hozni a Nemzeti Vizeletvizsgáló Intézetet !
lópicigáspár
Egyszerű ez mint a faék! Égtelen nagy marhaságnak tűnő ötlet, brutális háttérköltségekkel. De a lényeg az, ha az ellenzék nem támogatja, lehet megint fennhangon üvölteni, hogy a mocskos libsikomcsibaloldal drogossá akarja tenni a gyerekeket! Az lenne a kicseszés, ha egyhangúlag elfogadnák, na abból lenne kavarodás!
human
Ügyes. Tehát a tüntetőkből drogosokat akarnak csinálni. Ez van, ha már elfogynak az érvek.
lajospapa
A sikerpropaganda hatása viszont nem mutatható ki.
Citromka
@human: Nem csak a tüntetőkből lesz drogos. Az ellenzékiekből is, aki beszól valamit. Először drogteszt bevezetése, másnap a drogtörvény megszavazása, miszerint amely politikusnak és újságírónak pozitív a tesztje, azonnal 5 év börtön, mindenféle tárgyalás és lacafaca nélkül. Nyakamat rá, hogy egy fideszes, egy Hírtv-s MTV-s nem lesz drogos!
human
@Citromka: Nem hiszem, hogy ennyire előre gondolkodnának, de tényleg képesek rá.
Dr. Felipe
Érdekes, mikor piálfy elvtárs belőve ténfergett az ülésteremben, azt nem vette észre ez a borsószemű kocsis, meg a köteles laca se, csak az uniós zászlót.
Manhattan
Arra is figyeljetek, hogy a drogteszttel egy fontos réteg összes DNS adata egy kézbe kerül, komplett egészségtérképpel és az összes biológiai adatával, totális kontroll...!!!
Citromka
@human: Én a jón kívül mindent feltételezek ezekről!
bakegya
@ariskerase:most aztán aktuális volt ezt a választ ilyen foformában és tartalommal alapos általánossággal megválaszolni.Pontosan mint a fenti tartalom-nekünk ŐRZŐKNEK CÍMEZVE-a fölpiszkálás ténye-magyarul.
-mint a párttitkár annak idején,szakmai kérdésre-ami mellesleg az én teendőim tekintetében történetesen konkrétan,de általánosságban mindenképpen-akut helyzet azonnali megoldást igényelt-és akkor a marhája közölte megnyugtatás képpen, tegnap se,de holnap se lesz pénz-oldjam meg a gubancot ha tudom úgy ahogy akarom!!!-kb ennyit üzentél nekem hát kösz-de tudod,ha lesz egy gyógyíthatatlan sebed -akkor azért remélhetőleg nem rám hanem azokra az embertársaidra is más aspektusban fogsz tudni figyelni és együttgondolkodni velük akiknek hasonló gondjaik vannak,vagy nagyobbak.A fiatalabbjaink egyébiránt-az én környezetemben,elég józanul ítélve meg ezt az igazán konkrét kérdést-ezeket a részeg-bedrogozottakat,köztük a kő gazdag fidessnyikkhajokat akiknek itt saját kocsmájuk van, mentik,kezelik és még a rehabjukra is képesek vállalkozni igaz a megélhetés reménytelensgének minden terhével együtt.KIALVATLANUL IS-elég tiszta fejjel-igy aztán nem általánosítanék,a törvényes törvénytelenségek elkenése okán,AZOK ÁTGONDOLATLAN SALAKJA,MELLÉKTERMÉKE OKÁN SEMMIKÉPPEN !!!-ennél optimistábban volna hasznos és jó élni-nem homokba dugott fejjel.
bakegya
@Manhattan: csakkk úgy lazán-70 év késéssel,de majd ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ KIMUTATJA-a műfogsora fehérit!!!CÖLÖP-TEKNŐS.
Juhász István
Józsika, katika, stb. még kiskorúak. Otthon sem vetkőznek a szülők előtt, orvosnál is csal paraván mögött. Most majd pisilniük kell egy idegen bácsi, vagy néni előtt, természetesen megmututva, amilyük van, hiszen csak ellenőrzötten érvényes a teszt. Lehet, hogy egy csöpp eredmény sem lesz, és akkor ők máris bűnben állnak. Lásd kalapácsvető bajnokunkat. Mit szól majd Kocsis, ha nála az ellenőr, pont egy hölgy lesz??? Megmututja majd büszkén, milyen jól is működik a fityója? No, nemcsak a gyerekeknek lenne ez igazi élmény, a politikusok, újságirok is, immár működés közben, nagy büszkén mutogathatják, milyük van...Kocsis is politikus. Ha hölgy ellenőrzi, büszkén áll a dolog elé, ha pasi, akkor meg mutogathatja, látod egy politikusé ekkora, hiszen csak egy faszfej a politikus...
GeoCravker
A kötelező tesztben benne van a permanens fenyegetés is
propeller.hu/itthon/3030757-kocsis-milyen-szeren-el
A tüntetők bármelyike ellen bármikor eljárás indítható
Sziszifusz
@Juhász István: 05:50
Ha nem pisil a gyerek önként, következik a kényszerintézkedés, leveszik a vizeletet katéterrel.
Ez a vizelet história egy nagy kamu. Igazából a cél figyelem terelése.
Bercifiu
Erre a vizsgálat elvégzésére már ki van szemelve egy csókos. Az elterelés Vidáról, csak melléktermék.
bencemacska
Egyáltalán a kábítószerek hány %-a esetében működik a gyorsteszt, és milyen hatékonysággal. Tudja valaki.
Ki gyártja a gyorsteszt eszközeit?
alte trottel
@Sziszifusz: És ha akad ilyen elvetemült doki vagy ápoló, a gatyáját leperelem és megy börtönbe!
A katéterezés (pláne fiúgyereknél) egy veszélyes orvosi beavatkozás, kiomoly egészségügyi indok nélkül, pláne a páciens vagy gondviselője beleegyezése nélkül _TILOS_! Nekem ugyan már minden gyerekem kinőtt már ebből a korból az unokáim meg sokkal szerencsésebb országokban járnak oviba, iskolába, de ha meghoznak egy ilyen elmebeteg törvényt, én azonnal perelem a kormányt Strasbourgban!
egyeneskifli
Sajnos a videókat törölték,de a cikk itt olvasható.
Őket is fogják tesztelni?

alfahir.hu/node/51185
gödörben
@Sziszifusz: Na azt megnézem, hogy az unokámat megkatéterezzék egy ilyen köcsög ötlete miatt. Pöcsvesztés lesz!!!
Bercifiu
Babszemjankó! 16 éves vagyok, légyszi, szereltess fel kívül a házadra egy vizelőfalat, hogy ne zaklassanak az üvegekkel. Délután meg menj el a körzeti állatorvoshoz, egy veszettség elleni vakcina beadására.
Hát azért szégyellhetnétek magatokat, hogy csak Dr. létetekre csak ennyi telik.
Rohadékok!!!
bakegya
@alte trottel: @egyeneskifli: @gödörben: @Bercifiu:KÁBÍTÁS AZ EGÉSZ-elterelőhadművelet a lényegről-PAKSRA PACSI-OBAMÁNAK HADÜZENET-véleményem szerint -egy őrült cölöpteknős versenyfutása a pénzért,mert azt még felismeri-
KERKA
Tehát ez annyit jelent, hogy az országban minden polgármester, minden önkormányzati képviselő köteles vizeletmintát leadni.
Kocsis Mátéval az élen:))
alte trottel
@bakegya: Valószínűleg ez volt az indítás oka, de a vasárnapi zárvatartásnak is az volt. Csak A Mi Sohanemhazudó Sólyommadarunk már annyira meg van menve, hogy amint a vasárnapi elmebajt, úgy ezt is megszerette már és ezek a pondrók _MEG FOGJÁK SZAVAZNI_!
kukac50
Nem drogteszt kell hanem vagyonosodási teszt és teljes átvilágítás minden Fideszesnél és még a rokonságuknál is,ha olyan sok a pénzük,hogy több tíz milliót adnak ajándékba.Mivel foglalkoznak mennyi adót fizettek az utóbbi években.
bakegya
@alte trottel: stilusosan leredukálva a dolgot a költségek tekintetében,oda ahol az érintett saját kérésére,vagy kiskorú esetén a szülő kérésére a szolgáltatás költségét fizetteti...ismerős
nusika
@kukac50: Épp ezt akartam kérni Kocsistól, a "pénzdrogot" kellene kivizsgálni a képviselőknél!!Annyit lopnak, hogy már nem is tudják, hogy mennyit kaptak egyiktől-másiktól, szülőktől és barátoktól.Már szédülnek a hazugságoktól!
human
Most nyilatkozott Kocsis Máté az ATV Egyenes beszédben és nem röhögte el magát. Az elején kicsit bazsajgott, de aztán felöltötte a komoly álarcot.
rugacs
@Bercifiu, drogozás helyett menj vissza a sulipadba és tanulj tiszteletet! Meg egy jobb modor is rád férne, fikázás helyett.
Aztán majd 15-20 év múlva gyere vissza, ha már letettél valamit az asztalra a lerágott csont mellé...
rugacs
A firkász kikéri magának, hogy drogtesztnek vetnék alá.
Aki nem drogozik, azt nyilván nem borítaná ez ki!
egyeneskifli
@rugacs: Te valami moderátor vagy?
Te mit tettél le az asztalra fidesznyik?
Nehogy már te mond meg egy baloldali honlapon,hogy ki kommenteljen.
Igaza van Bercinek.
Ha neked nem tetszik itt valami, miért nem te húzol el s jössz vissza 15-20 év múlva amikor letettél valamit az asztalra?
Ti emúltnyócéveztek,bukottbaloldaliztok s Gyurcsányoztok folyamatosan, ezek nem lerágott csontok?
ariskerase
@bakegya: Hát, amit leírtál semmi köze, ahhoz, amit én írtam! Én egy tényt közöltem veled, te pedig általánosítasz! 1995-ben, 1999-ben,2003-ben,2005-ben de bármikor az elmúlt 25 évben a fiatalok, a bulizás egyet jelent és fog jelenteni a randalírozással, ebbe belekeverni a kormányt inkább diletantizmus, javaslom neked egy petíciót amit jutass el az önkormányzathoz, akik rendeletben korlátozhatják a bulizást és az italforgalmazást, ahelyett, hogy idejössz és össze-vissza beszélsz belekeverve mindent és mindenkit a kis világot kis problémáiba, egy kormánynak nem az a feladata, hogy a te utcádban rendet tartson azért van a rendőrség, a polgárőrség meg az önkormányzat. Én most többet segítettem neked, mint bármelyik kormány az elmúlt vagy elkövetkezendő 25 évben!
bakegya
@ariskerase: örülök,sikeresen megkönyebbülnöd a kis magadnak való szűklátókörű véleményeddel-ja hogy a pálesz-hungarikumm volt az első törvény...!!!-egészseggedre!
ariskerase
@bakegya: Na ez a válaszod az iskolapéldája annak, amikor valaki, mint te ökörséget beszél, összemos mindent mindennel, amjd mikor közlik vele a megoldást, akkor ahelyett, hogy megfogadná, elkezd személyeskedni. Érvelni és bizonyítani meg kell tanulni, ha erre nem vagy képes akkor ne vitatkozz olyannal, aki a vitában beletaposs a földbe!
bakegya
@ariskerase: jól van földbetaposós ,nálam senki-és ezzel le is zártam a kötekedéseid sorozatának fogadását-
SAJNÁLOM DE ÉN AMIÓTA A VILÁGRA JÖTTEM EMBEREKET HALÁSZTAM ÉS MÉG FOGOK IS ! DDD
ariskerase
@bakegya: Te tanulj már meg foglmazni! Nálad senki ... igen mi? Arról nem tehetek, hogy a kicsinyes problémádat is a hatalom nyakába varrod és 25 éve nem teszel semmit, 5 év múlva amikor más párt és más miniszterelnök lesz hatalmon, akkor ki lesz a hibás a fiatalok randalírozásáért! Ennek semmi köze az emberséghez, csak te akarod ezt belekeverni, sajnálom ha ez téged zavar, de azért van az önkormányzat, sok helyen betiltották már az éjszakai alkoholárúsítást, ez nem valami nagy csoda! És milyen embereket halásztál? Én sajnállak, csak amit mondasz annak semmi köze a kormányhoz! Nem azért isznak ott a fiatalok, mert orbán mondta nekik, hanem mert idióták ennyi! Ebbe hogy jön neked a kétharmad? Nem megsértődni kellene, meg mocskolni a másikat, hanem gondolkozni, ami valahogy a hozzád hasonlóknak nem az erőssége!
ariskerase
@bakegya: De igazad van ne is írj, mert ahhoz előbb tanulj meg fogalmazni a kommentjeid többségének semmi értelme, értelmezhetetlen zagyvaságok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.