Kormányzati segítségre és civil összefogásra is szükség lesz a múlt heti ónos eső miatt keletkezett károk felszámolásához – jelentette ki Áder János köztársasági elnök hétfőn a Pilisben található Kakashegyen, miután megtekintette az egyik, a jegesedés által leginkább sújtott erdőrészt Pilisszentkereszt fölött.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Nem azt mondta az üzbég hogy ha mán kidőt a szegények elvihetik tüzelőnek .
36
Én a civil összefogást kihagytam volna. Viszont felszólítottam volna az oligarchákat, adakozásra.
nyanya001
Ott van a nagy magyar Bayer és a CÖF ös bagázsa, menjen és segítsen, ne akkor
magyarkodjon, amikor pénzt akar az államtól az adózók terhére !
Főlökött
Áder Úr !
Szándékosan úr és nem köztársasági elnök, mert a nép ezen kinevezésre nem adta áldását, így én sem, ezért szerintem maradjunk az úrnál...Fidesz+pártegység hozadéka, de hagyjuk...

Szóval dumcsizni kellene a párttársakkal, mondjuk pl. a csoda parlagfű-pénzeket kezelő minyiszterrel, hogy a lábbelipucoló kézi készülékek helyett és a többi apróság helyett, azt az elenyésző 1-2 milliárdot-amit lenyúltak ( és hozzátéve a Büntető Törvénykönyv hűtlen kezelésnek - vagy - sikkasztásnak nevesít - tényállás függvényében ), ha netán erre fordítanák, akkor a civil összefogásnak teljesen feleslegesen nem kellene erölködnie. Mivel a pénz adott, ha nem nyúlják le...

Javaslom, majd akkor tessék szólni, ha tényleg baj van és nem csak kunyerálni képes, olyanra, melyre azért felesleges, mert a haverjai a 10x-ét nyulják le, mindenhol! Ahol megbuknak, ott nagy duzzogva visszateszik, ahol nem veszik észre, ott néznek, mint a jóllakott Mikulás.
Szóval akkor Ön számára szükséges egy Mikulás, az ügy megoldásához...Keresse meg, nem kell messzire mennie...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.