Van jogi lehetőség arra, hogy André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ügyvivője bíróság előtt bizonyítsa a beutazási tilalom ügyében tett állításait - mondta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn az MTI-nek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Arra is van ogi lehetőség, hogy mindannyiótokat bíráság elé állítsanak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Arrogáns Tóni jogász?
Ki az a hülye, aki egy hibbant által kézi vezérelt bíróság elé akar állni?!?!?!
nyanya001
Van, kint Amerikában !
Na oda menjetek pereskedni !
Te meg Rogán jobb ha hallgatsz a fideszes pereputtyoddal együtt
mert a tisztességet nem rólatok mintázták !
coyote3
Szégyellem nagyon , hogy ez a kis kancsi komcsi ugyanabban a megyében született, mint én. megdöbbentő, hogy úgy nyilatkozik, hogy nem néz utána dolgoknak. Ezzel gyakorlatilag olyan bizonyítványt állít ki magáról, mint ha épp egy alkoholgőzös kocsmai szombat után lenne... Ha már kinyalizta magának a frakcióvezetői posztot igazán utána nézhetett volna, hogy a diplomatákat az 1961-es bécsi egyezmény védi. A diplomata NEM mondhat le a mentességről, azt csak a küldő ország teheti meg. Gyakorlatilag a küldő ország részét képezi. Szégyenteljes, hogy ezt nem tudja. ha pedig mégis tudná, és így nyilatkozta ezt az orbitális baromságot, nos az meg felháborító...
mariaberta
Na ennek is elmentek otthonról. Nem Goodfriendet tiltották ki Amerikából, nem neki kellene bíróság elé állni, de hát mit is várhatunk ettől az észkombájntól?
Dr. Felipe
Reméljük arra is lesz jogi lehetőség hogy antónió rogánó bíróság elé álljon, majd egyszer, valamikor, belátható időn belül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok