Ózdi fideszesek oldották meg az ózdi fideszesek által okozott problémát az önkormányzatban, ahol visszaélve a többségükkel a választás után a működésképtelenség határára sodorták a képviselőtestületet. Sokan Esztergomot emlegették már, ahol a korábbi nem fideszes polgármesternek folyamatos ellenszélben kellett vezetnie a várost. Ózdon azonban 3 Fidesz-frakció tag megunta az eddigi kötelező szavazásokat és kilépett a frakcióból, és ezzel kisebbségbe ejtette a kormánypárti képviselő csoportot.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ilyen embereket az önkorikba, sokat ...
wagabund
nnna.. végre akadt három tökös ember...akik a választóikért mindent megtesznek. mellesleg keserves döntés lehetett.
tisztelet érte.
nezelodo
Na történt valami a fitymasz hívek is megelégelték az őskommunistákra emlékeztető együtt szavazást. És ez még csak az eleje...
papa.49
Ilyen embereket az önkorikba, sokat ...
human
Bizony felénk is hallani arról, hogy az ellehetetlenítés taktikáját akarják alkalmazni a nem fideszes polgármester ellen. A lemondatásra játszanak, hogy újabb választást kelljen kiírni. Ez azt jelenti, hogy a saját városuk ellenében kellene dolgozniuk a fideszes képviselőknek. Ez a parlamentből egyszerűbbnek tűnik, mint lent a végeken, ahol a képviselő az utcán találkozik a választópolgárokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.