Tudják mi volt Kósa Lajos gyermekkori álma? Hát persze, hogy egy új-zélandi út. A Blikknek adott interjújában erről is beszélt Orbán Viktor.

Kósa Lajos új-zélandi útjáról a kormányfő azt mondta: „ha el akarsz jutni Új-Zélandra, ami gyerekkori vágyad volt, és 16 év debreceni polgármesterség után megteheted, akkor tedd, de állj bele. Állj bele, és védd meg”.

Arra a felvetésre, ha egy 70 milliós házvásárlás és egy új-zélandi út miatt mégis kinyílik az emberek zsebében a bicska és a választók büntetni fognak, Orbán úgy reagált: „ha büntetnek, akkor ezt el kell fogadni”. Hozzátette: „én azt kérem a politikustársaimtól: végezzék a munkájukat becsülettel, tartsák meg a törvényeket, és adják meg a tiszteletet a választópolgároknak. Olyasmit ne csináljanak, amit a választók tiszteletlenségnek vesznek”.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tökyke
Az álmok akár teljesülhetnek is. Nekem is teljesült egy harminc éves álmom. Akkor arról álmodoztam, hogy legyen egy kocka Ladám és havi hatvanezer forintos fizetésem. 2014-re teljesült az álmom HURRÁ!!! ...Köszönöm Viktor !!!...
Csókoljak kezet is ?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@tivoli: ! Meg lopott pénz , ha nincs tiszta !
szandokan
@bundi: Szerintem ehhez senkinek semmi köze.
bundi
@szandokan: amennyiben egy postásról vagy villanyszerelőről lenne szó...még talán. De őket is megilletné a segítség...
Ellenben most a miniszterelnökről van szó...egy rosz döntésével évekre évtizedekre visszavetheti az országot...és ez még csak a jobbik eshetőséh...
Ha tulajdonos lennél egy cégben (mert az állampolgároké az ország és nem a képviselőké vagy a miniszteré) te megválasztanál egy alkoholista vagy mániás depressziós vagy pszichopata igazgatót a céged élére?
JAJMÁR
"Álmok, álmok. Bennük járok; bennük élek. Velük csapom be magam. Csoda, hogy egyáltalán képes vagyok még érzékelni a valóságot."
(Richelle Mead)
Fel kellene ébreszteni, és nem csak a lalát,, az egész "banda" elvesztette már a valóság talaját !
keresztapa
@JAJMÁR: Ők már a fellegeken járnak, azért adóztassák az elkerülő utakat, hogy azon nehogy a fellegekre lehessen másoknak is érni.
papa.49
Nekem is van egy ,,álmom, lógtok,,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.