A Fidesz megmondóembere állítja: élete 48 éve során egyszer sem drogozott. Ha arra kérnék, adjon vizeletmintát egy drogteszthez, szó nélkül megtenné. Az online újságírás egy részére szerinte beteges megközelítés jellemző. 

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Első pillantásra megdöbbentem Deutsch ilyen beismerő vallomására, ugyanis úgy (félre) olvastam, hogy "sohasem dolgoztam".
Másodszori ránézésre bizony mégiscsak csalódnom kellett.
micfild
@Hofipisti: szerintem ő tévesztette el, és te olvastad jól.. Valami kemény anyagot nyomhat, hogy folyton félrebeszél
Juhász István
Istenem, hogy mennyire " melléolvastam... " mármint a cimet : Deutsch Tamás : sosem drogoztam... és énolvastam nagy sebtiben, hogy sosem DOLGOZTAM...pedig már kisgyermekként is igencsak jó olvasónak számitottam...Ha ez a Juhász - csak névrokonom! engem illetne ilyen kemény váddal, rögtön beperelném... A biróságon viszont előkerülhetnének a régi cimborák, akiknek esetleg még fotók, stb. is rendelkezésre állnak, éppen ezért fürtomika " megbocsájtó " lesz, és dehogyis fogja Juhászt perelni. Jobban fél ő egy tárgyalástól, mégha sz ő embereik a biák, akkor is.
Equilibrium
pubi! Még a csórók is drogoznak, nemcsak a gazdag ficsúrok...
m.macskosz
Deutsch Tamás: sohasem drogoztam
Orbán Viktor meg még sohasem hazudott

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.