Rogán és Lázár beismerte, tanácsadójuk, de se a Fidesszel, se a Miniszterelnökséggel nincs szerződése, ismeretségi alapon dolgozik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ingyen?! Ja! Mi meg higgyük is el?! Az ilyen "ingyenes segítség nyújtásokból" szaporodtak fel a barátok, szomszédok, sporttársak ingatlanjai, s jutnak busás jövedelmű állásokhoz! Mi ez, ha nem korrupció!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
És közben álszent ábrázattal kérdik...mit értenek az amcsik visszaélés meg korrupció alatt...meg azonnal mondják meg kire gondolnak...
Egyébként a nav miért is nem koppgtat nála hogy kisbarátom...miből is van a terepjáró a luxuslakás a külföldi út...? Vagy ő is bodzaszedő?
soljanka
@bundi: A NAV minek kopogtasson? Nincs munkahelye, a vállalkozása veszteséges.
A pénz meg baráti kölcsön :)
JAJMÁR
Így aztán meg lehetne élni havi 47ezerből !
Én is adok egy tanácsot a kormánynak... le kellene mondani, amíg még lehet ! Nagyon sok "ingyenes" tanácsadó van ebben az országban, és ezt sugallják, meg kellene fogadni.
zsizsike
Ez a Habony nekem is adhatna tanácsokat, hogy hogyan lehet ilyen jól megélni konkrét jövedelem nélkül. Isten bizony nem lennék hálátlan, sütnék neki nutellás palacsintát. :)
bundi
@soljanka: befizette az adót azok után a pénzek után amiket felél? Vagy ha ezek családi vagy baráti kölcsönök...ök befizettek mindent?
soljanka
@bundi: Kis naív :) A baráti kölcsön, az olyan, hogy majd meg kell adni. Azután nem adózunk.
A barátok, meg olyan pénzből adtak kölcsön, ami után már a dédapjuk is leadózott.
Ezt a muksit nem fogja meg senki. Annál ő sokkal, de sokkal többet tud. Ne felejtsük, hogy az alvilágból jött. Ott meg az első szabály: a legnagyobb hatalom az információ.
Őt legfeljebb kinyírja valaki az ő köreiből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.