Van egy ember, aki rengeteg fotón szerepel a Fidesz vezető politikusaival. Orbán Viktorral, Rogán Antallal, a Fidesz vezérkarával, sőt, Andy Vajnával is feltűnik, és azt mondják róla, hogy a miniszterelnök egyik fontos tanácsadója - az RTL Házon kívül című műsora járt utána.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az ahogy viselkedett a nyugdíjas párral, pontosan jellemzi ezt a mankót...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Akkor ez a fazon a kormány (Orbán) melletti szürke eminenciás, olyan mint Demszkinek volt a Mesterházy Ernő. Tényleg vele mi lett, a naaagy fideszes leleplezés után? Ja hogy haver azért ő is, de jó volt egy kis néphülyítés, közben meg együtt röhög a Simlicska szomszéddal, meg az SzDSz apósával rajtunk. Toncsika persze egyszer majd eltagadja még azt a Habonyt is, hogy ismeri, mint most ahogy megtagadta a régi cimbit...
papa.49
Az ahogy viselkedett a nyugdíjas párral, pontosan jellemzi ezt a mankót...
1szomjas
Na és, vajon ki fizeti meg ezt az ingyenes ,,tanácsadást" ? Azt tudjuk, hogy az ,,ingyen" sokszor nagyon sokba kerűl...
nemjoezigy
Na T. kormány, nav, kormányközeliek, fidesz fanok!
Ti beszéltek, véditek a soraitokat, hogy ott nincs korrupció.
Akkor hogyan lehet elszámolni ezzel: "Sem a Miniszterelnöki Hivataltól sem a Fidesztől nem kap fizetést annak ellenére, hogy kormányzati tanácsadó. Habonynak egyetlen cége van, de annak 2001 óta nem volt bevétele, pedig az RTL-nek Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető is elismerte, hogy Habony tanácsadóként dolgozik."
Ezt a helyzetet dicsőségként, jóindulatként közlik a néppel, pedig joggal vetődik fel a kérdés: miből él, mivel kapcsolatban van a kormánnyal miért nem ad be vagyonnyilatkozatot, kérdezte-e a nav az elmúlt 13 évben?

Egyébként a tanácsadókról: csak az tud tanácsot adni egy élethelyzetről aki már átélte.
Nagyon örültem, amikor hajléktalan ügyről hajléktalant kérdeztek (megszüntették, parasztvakítás volt), mozgássérültekről, mozgássérültet kérdeznek. Mi van az egyre több nélkülözővel, éhezővel, álláskeresővel? Őket (minket) mikor képviselhetik hasonszőrűek? Utána már jöhetnek szakemberek, akik az érintettek képviselőjével keresik a megoldást.
Na ezt is hiányolom nagyon a kormány munkájából. Azt hiszik a vezetőink, hogy ők mindent tudnak, ezért ők mondják meg a tutit, minden FELELŐSSÉG NÉLKÜL!

Ilyen tanácsadók, mint ez a habony és ilyen döntéshozók = Magyarország szegény Magyarország Európa sereghajtója!
nezelodo
"papa.49
Az ahogy viselkedett a nyugdíjas párral, pontosan jellemzi ezt a mankót..."

mert a kétharmad őt is felhatalmazta...
human
Cserébe üzleti előnyhöz jut Orbántól a tisztességes vállalkozások és a mi kárunkra.
human
@nemjoezigy: Ha a fóliámba elhívom a haverom, hogy segítsen leszedni a paprikát és cserébe én is segítek nála szedni és pont ekkor kijön a NAV akkor bizony mindenkit büntetnek feketemunkáért függetlenül attól, hogy volt-e pénz átadás vagy sem. Akkor hogy lehet, hogy Orbánt és Habonyt még nem büntették meg? Fotók tucatjai bizonyítják, hogy Orbánnak dolgozik bejelentés nélkül.
1szomjas
@human: Már hogy büntetné meg Orbánt a NAV ? És jobb, ha nem hasonlítod magad Orbánhoz ! És egyébként is, te közös kasszán vagy a NAV-val ? Megosztoztok ? Vagy nem ? Akkor ne csodálkozz a büntetésen...
human
@1szomjas: Van közöm a kasszájukhoz. Minden évben fizetem neki a védelmi pénzt. Ha csak egyszer elmaradok vele, bizony jönnek a legényeik és az fájni fog. De gyakran le is nyúlnak 27%-al egyes tranzakcióimért.
wagabund
jajistenem...leleplezte habonyt...

mit is? mert ami igazán érdekes, azt a büdös qrva életben nem tudja meg a nép...

szánalmas gumicsont...amit rágunk...
1szomjas
@human: De gondolom, a te esetedben ez csak egyoldalú ,,közösködés" ... A te kezedre -gondolom- ráütnének, ha markolni akarnál a ,,közös" kasszából ... És gondolom, maguktól se kínálnak részesedést neked... És gondolom, téged nem kérdeznek meg, hogy kit ellenőrízzenek, kit ne... Vagyis ne várj azonos mércét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.