Van egy ember, aki rengeteg fotón szerepel a Fidesz vezető politikusaival. Orbán Viktorral, Rogán Antallal, a Fidesz vezérkarával, sőt, Andy Vajnával is feltűnik, és azt mondják róla, hogy a miniszterelnök egyik fontos tanácsadója - az RTL Házon kívül című műsora járt utána.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az ahogy viselkedett a nyugdíjas párral, pontosan jellemzi ezt a mankót...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Cserébe üzleti előnyhöz jut Orbántól a tisztességes vállalkozások és a mi kárunkra.
human
@nemjoezigy: Ha a fóliámba elhívom a haverom, hogy segítsen leszedni a paprikát és cserébe én is segítek nála szedni és pont ekkor kijön a NAV akkor bizony mindenkit büntetnek feketemunkáért függetlenül attól, hogy volt-e pénz átadás vagy sem. Akkor hogy lehet, hogy Orbánt és Habonyt még nem büntették meg? Fotók tucatjai bizonyítják, hogy Orbánnak dolgozik bejelentés nélkül.
1szomjas
@human: Már hogy büntetné meg Orbánt a NAV ? És jobb, ha nem hasonlítod magad Orbánhoz ! És egyébként is, te közös kasszán vagy a NAV-val ? Megosztoztok ? Vagy nem ? Akkor ne csodálkozz a büntetésen...
human
@1szomjas: Van közöm a kasszájukhoz. Minden évben fizetem neki a védelmi pénzt. Ha csak egyszer elmaradok vele, bizony jönnek a legényeik és az fájni fog. De gyakran le is nyúlnak 27%-al egyes tranzakcióimért.
wagabund
jajistenem...leleplezte habonyt...

mit is? mert ami igazán érdekes, azt a büdös qrva életben nem tudja meg a nép...

szánalmas gumicsont...amit rágunk...
1szomjas
@human: De gondolom, a te esetedben ez csak egyoldalú ,,közösködés" ... A te kezedre -gondolom- ráütnének, ha markolni akarnál a ,,közös" kasszából ... És gondolom, maguktól se kínálnak részesedést neked... És gondolom, téged nem kérdeznek meg, hogy kit ellenőrízzenek, kit ne... Vagyis ne várj azonos mércét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.