Bár Veszprém hosszú évek óta a Fidesz erős bástyája, a csillagok kedvező együttállása esetén legyőzhető februárban a kormánypárt. Ám ehhez az ellenzéknek nagyon sokat kell dolgoznia, pusztán a közhangulat romlása nem elég. Megnéztük, mi kell a kétharmad lebontásához, és vannak-e olyan állapotban az ellenzéki pártok, hogy maguk malmára hajtsák a Fidesz népszerűség-csökkenését. Az MSZP már az elején botot dobott a küllők közé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
az emszpé ezt is elcseszi...ezek már nem értenek semmihez. még mindig nem veszik észre, hogy állnak a sínek mellett, de a vonat már rég elment..

(meg a hajó is)
szöszmösz
Februárig még sok víz folyik le a Dunán.
wagabund
az emszpé ezt is elcseszi...ezek már nem értenek semmihez. még mindig nem veszik észre, hogy állnak a sínek mellett, de a vonat már rég elment..

(meg a hajó is)
nyanya001
Már beindult a fidesznyikek átjelentkezése,
majd még kiderül, hogy Veszprémben több lakos van, mint
Miskolcon !
magyarbakancs
@wagabund: A ma regnáló ellenzéki pártok sehol nincsenek.
Gyengék és a beidegződés hátráltatja őket.
36
@magyarbakancs: Így van. Nem a konszenzust keresik, hanem személyeskednek és mindenki, maga az állam akar lenni. A Kádárizmus autoriter jellemzőjét, még mindíg nem rázták le magukról. Pedig, Orbán is autoriter rendszert épített fel, amiből az emberek gondolkodó részének, már elege van. Pont az állampolgárt zárja ki a jobb és a bal oldal is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.