Nem várnak látványos kibékülést, Paksot végig piszkálni fogják a tengerentúlról, de valahogy túlélik. Az Egyesült Államok térségbeli politikáját egyébként kőkemény geopolitikai játszmának tartják, amelyen a „jogállami kérdések” a púder. Így látják a jenkiket a Fideszben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ilyen az mikor egy CÖLÖP-TEKNŐS ÁTBASSZA A SAJÁT NEMZETÉT -ÖSSZE VISSZA HAZUDOZIK-összeesküvéselmélettel gyakorlatilag maffiába szervezi a fogadott családtagjait.AZ ÖNKORMÁNYZATI SZAVAZÓBIZOTTSÁG ELŐTT TARTOTTA MEG NAGY ÖNLELEPLEZŐ BESZÉDÉT,AMI FELÉRT EGY VALLOMÁSSAL!TESSÉK VISSZANÉZNI-kétharmaddal saját gyarmatot alapítanak,körbeportyázza a határain túli népek hazájának földjét AZTÁN TITOKBAN HALÁLRA BIZTOSÍTJA -ELADÓSÍTVA A NYOMORULT MAGYAROK TÖBBSÉGÉT ÉS JÓ HA NEM ROBBANTJA KI A HARMADIK VILÁGHÁBORÚT-LOPNAK CSALNAK -URIZÁLNAK ,UTAZGATNAK AZ ORSZÁG PEDIG NÉLKÜLÖZ-JÓNAK LENNI JÓ KÉREGETÉSSEL HÜLYÍT A FELESÉGE-azt is a végén még szenté avatják,pedig csakk egy zsivány hazonélvező álszent luxusban tartja magát is és a gyerekeit is-míg a tanár az orvos,aközszolga ha beszülettel dolgozik egy életen át akkor se tud még egy lakást se következmények nélkül bérből és fizetésből összehozni.
silber13
Nem betojni fijjúg! A völgy végén áll a " Fogadó a pajkos sodrófához " nevű elsó osztályú bömbölde és ha ép bőrrel megússzátok - amit nem nagyon hiszek . a bömbölde mögött nyílik az " Agyabugya canyon " Ott azért vigyázzatok, mert a jét testvérnek: Agyának meg Bugyának hamar eljár a keze. Nem szeretik a narancs illatát és a lárványától is bevadulnak. Jó utat fijjúg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.