Tizenkét pontban sorolja a 444.hu, hogy miért nincs ma Magyarországon demkorácia. Az írás apropója, hogy Orbán Viktor tegnap azt mondta, hogy ma Magyarországon demokrácia van.

A paksi paktum, a megalomán stadionépítés, a civilek megfélemlítése, a nemzeti vagyon átjátszása barátoknak, rokonoknak, semmibe venni a fékek és ellensúlyok rendszerét, felszámolni a független bíróságokat, számonkérhetetlen tanácsadókat foglalkoztatni, a sajtót propagandagépezetté zülleszteni – ezek mind olyan cselekedeteket, melyek nem történhetnek meg egy demokratikus országban.

"Kedves Fidesz, kedves Orbán Viktor, ez nemcsak nem liberális demokrácia. Ez egészen egyszerűen nem demokrácia. Az a név már foglalt, úgyhogy tessék szíves lenni ennek a rendszernek más nevet választani.

A demokrácia hálás lesz érte."

- zárja a felsorolást a 444.hu szerkesztője.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

köhögő bolha
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szimba
Egy demokráciában ugyanis nem lehet
12.
Egy megalomán, saját küldetéstudatába beleszédült vezető szeszélyei alapján milliárdokat költeni értelmetlen ostobaságokra.
Csak a beleszédültre reagálva:
"A fiatal Orbán Viktort ismerők szerint a katonaság alatt megélt megaláztatás szinte vadembert faragott belőle az egyetemre"
"Talán már tényleg csak egyetlen dolgot ismer: a saját előrejutását segítő kérlelhetetlen és könyörtelen törtetést. Ha nem tenné, összeomlana, depresszióba süllyedne. Áhítozza a konfliktust, hogy valakinek érezze magát, hogy értelmet lásson az életében. "
"OV – hogy jobban fájjon – a sebeit kapargatja és ehhez a politika kiváló terep. Ez ugyanis olyan porondot kínál, ahol folyamatosan ingerelheti, feltépheti a varratokat, ami segít a nem felejtésben, és ami segít az árnyékkaraktere, a vágyott, hősies karaktere szabadságharcában, állandó makacs kitartásában, dulakodásaiban. Ezért provokál, és ellentámad, ha tetszik, vív szabadságharcot: karaktere arra kényszeríti, hogy az elfojtott önhibáztatást hősies opferkultusszal fedje el."
"Láthatóan személyisége nem ismeri a csalás szót erkölcsi, csak jogi értelemben, illetve ma már úgy sem, hiszen a jogot úgy alakítja, hogy neki több esélye legyen, hogy legalább magát és – egyébként egyre kétkedőbb – híveit meggyőzze becsületes szándékairól"
"OV önmagát építi. Nem érdeklik az emberek, akiket semmire sem tart, nem érdekli a nacionalizmus, amihez nem ért, nem érdekli a politika sem már, mert unja, hogy viszonylagos politikai korrektség mentén kell nyilatkoznia, diplomatákkal kell feleslegesen fecsegnie. "
"OV okos ember, de nem igazán művelt, nem bátor, hanem gátlástalan machiavellista, intoleráns, militáns karakter, aki megkérdőjelezhetetlen intelligenciája mellett rendkívüli szerencséjének is köszönhette, hogy bekerült a pesti értelmiségiek közé a jogász kollégiumba, ahol nem a tanulás, nem az ideák érdekelték, csak a türelmetlen tenni akarás, elsősorban önmagáért, bandaszellemben."
"OV most még azt játssza,...
Szimba
OV most még azt játssza, hogy mivel megkapta az egész országot, van küldetése. Addig építi át az országot, amíg a fantáziája engedi, s amíg meg nem unja
nol.hu/velemeny/a-paciens-neve-orban-viktor-1502889
köhögő bolha
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szimba
@köhögő bolha: Kíváncsi vagyok, amikor tömegek szembesülnek a szociális segély megszűntetésével, úgyis ,mint időskorúak járadéka, a foglalkoztatást helyettesítő támogatás, az egészségkárosodási és gyermekfelügyeleti támogatás, az ápolási díj, az alanyi és normatív közgyógyellátás, valamint az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság megszűnésével.
Még mindig meg lesz az 1 millió birka? Vagy mit csinál az az 1?
dömdödöm
Aki képes volt a Folytatjuk ! programra szavazni az meg is érdemli megszívatták saját magukat és mellette még többmillió honfitársukat .
A Bajnai szólt időben hogy gond lesz mert vérszemet kapnak és visszafordíthatatlan
károkat fognak okozni a társadalomban :-((((((((((((((((((((((((((
papa.49
Hozzáteszem az ez évi szavazások tisztaságát erősen meg lehet kérdőjelezni!!!
Sajnos azt kell mondanom olyan fütyiszes módon szerezték meg a többséget!!!
miazavalami
@köhögő bolha: :-)
Ja! Mert megnyírták őket rendesen. Jön a tél fáznak az üres akolban...
Toby
Igen ! Magyarországon demokrácia van !
Ennek főbb ismérve

- megfigyeltetik és lehallgatják az "elégedetteket" ! ( Ráadásul azonnal meg is buknak, mert ami infó csak telefonon hangzik el, azonnal rálépnek, mint vak katona a tányéraknára és ezzel el is árulják, igazolják a lehallgatás tényét ! Ennyire "profik" !)

- agresszív, balesetveszélyes autós követések !

- hetekig figyeltetik a környező házakban kivett "albérletekből" és "szociális bérlakásokból" a célszemély garázsának nyitási és zárási szokásait, van-e riasztó, az infra élesítésű-e, vagy rádiófrekvenciás, vagy mindkettő, s ehhez ostoba módon kukázó hajléktalannak öltöztetik a "szolgálat" embereit, azonban ezek a széplegények nem csípik a büdös kukákat, ezért valójában bele sem túrnak, mint egy igazi hajléktalan, hanem csak a tetejét simogatják, feltűnően tiszta, ápolt kacsókkal (!!!) további ráadás, hogy míg egy originált hajláktalanná mindig van egy műanyag zacskó, beletenni a "termést" ezeknél a kis finnyásoknál egy darab szatyor nem volt, vajon mibe akarták beletenni a kikukázott kincseket ?
Mivel nem hozta a várt eredményt a "hajléktalanok" látszat kukázása, ezért a helyiség lehallgatása útján megszerzett infó alapján - mely szerint a célszemély indul a lakásról - egy kis Opellel szabályosan beletelepednek a sötétben a célszemély garázsa előtti területbe, hogy a sötétség leple alatt, a náluk lévő infrakamerával és rádiófrekvenciás bemérővel állapítsák meg a nyitás/zárás módszerét ahhoz, hogy titikos házkutatás keretében átvizsgálják a garázst - amely pechjükre tömbházak között van - vagy nyomkövetőt telepítsenek a célszemnély kocsijára, hogy ezekben a hideg időkben ne kelljen a hideg autókból lesni annak útját és úticélját ! Többek között ezt a célt szolgálja a helyiség( lakás !) lehallgatása is !

Utóirat: - a leírtak minden részletükben valós tényeken alapulnak, jelenleg is tart a "művelet" és hála istennek ezek a szépséges "szakemberek" saját maguk igazolták a megfigyelés és a lehallgatás ( 3/e...
Toby
...rendszabály ) tényét azzal, hogy azonnal ráléptek az infókra ! Vagy mert amatőrök még, vagy mert sűrgős némi zterhelő adat beszerzése arra a személyre nézve, aki elég sok borsot tört a helyi fideszpatkányok orra alá az sms rovatokban megjelent nyilvános és megalapotzott kritikáival !

Csak úgy...a főtetű szerinti demokrácia kapcsán...tolmácsot nem kérek, mert van már bőséges ismeretem róluk, videó és fotófelvételek, no és egy kis nyomozgatás révén más ismeret is, csak a nevük és lakcímük van hátra...megv szokásaik kiismerése, aztán Isten irgalmazzon nekik...egyenként is...
qxy
és erre most jöttek rá. ez igen épp időbe. ' Majmok bolygója .
orogordog
@köhögő bolha: nagyobb a népszerűsége a nem szavazok kőrében mit bármikor.
akik tüntetnek, azt sem tudják miért és mit akarnak, vagy kit, kiket.
mariaberta
"NE AZT FIGYELJÉK MIT MONDOK, HANEM MIT TESZEK" idéztem egy klasszikust.

Hát nézzük mit tesz de reménykedjünk abban, hogy már nem sokáig!
pbalage
Megy ám a "Lyobban teljesít" az állami tévén! Most nézem, kész kabaré!
Bonbon
Aki szerint itt nincs demokrácia, az próbálkozzon hasonló tüntetéseket szervezni mondjuk Észak-Koreában.
Törölt felhasználó
Ezért RESPECT!!! a 444-nek!:) Most nyomta meg Orbán a "kilövési engedély" gombot a 444-re , de ezt a a szerkesztőség is tudja szerintem..:)
szandokan
@Szimba: Szerinted aki ma jól él, és Fidesz párti, azt érdekelni fogja ezek esetleges megszüntetése? Én nagyot változtam az utóbbi időben, mint azt észrevehetted, és nem akarom, hogy még több szegény ember legyen, főleg ne gyerekek. Szembe mennek az elveimmel nagyon az utóbbi időben, ez már nem jobboldali kormányzás.
szandokan
@ziziplanet: Azért ez még mindig demokrácia, én inkább úgy nevezném, hogy a hatalommal való visszaélés, amit a nép szavazott meg nekik (többek között én is, sajnos).
levi
@Bonbon: A demokrácia látszatát megtartják azért, hogy néhányak benyalják, hogy minden rendben..mint pl. te is.
m.macskosz
@Bonbon: Rossz válasz! ma, 00:16
Ezt is hallottuk már:
Nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy.
Köszönjük, nem hátrafelé kellene haladni!
Nem a rossz példát kellene követni!
Bonbon
@levi: Nekem nincs különösebb bajom a jelenlegi rendszerrel, ez tény.
Bonbon
@m.macskosz: Miért? Egy másik cikknél te is azt mondtad, téged sem az egy kulcs, sem a rezsicsökkentés nem érintett hátrányosan, hanem előnyödre vált. Akkor mi itt a probléma? Hogy néhány ember kiment lázongani? Vajon mennek ma reggel munkába is? Akkor nem sokat alszanak majd. Lehet itt akármilyen kormány, mindig lesznek olyanok, akiknek fontos lesz az örök ellenzéki szerep.
Törölt felhasználó
@szandokan: Igen ki kéne várni a következő választást ez jogos! De tegyük fel a kérdést ez "képviseleti demokrácia"?! A fidesz valóban az emberek legalább 51%-nak véleményét képviseli? 2/3-os törvényeknél és ezeregy olyan az ország egészét érintő kérdésnél, amit nyilván az emberek nagy többsége nem így lát..Legyen az jobb vagy baloldali.. Maradjunk abban, hogy semmit nem ígértek. illetve de, mert elsőre semmit, másodikra pedig azt hogy "fojtatjuk" ...
szandokan
@Bonbon: Mintha csak az egykori magamat hallanám...Gondolj abba is bele, hogy ha csak az ország 20 % - a fog jól élni, akkor a maradék 80 % majd erővel fogja elvenni, mert nem lesz majd mit enni adniuk a gyerekeiknek. Ne ess abba a hibába, amibe én is estem sokáig. Nagyok lettek az osztály és társadalmi különbségek, ami senkinek nem tesz jót hosszú távon.
szandokan
@ziziplanet: Ami biztos, hogy 1 200 000 ember rájuk szavazott. Az otthon maradt 4-5 millió emberről pedig csak annyit tudni biztosan, hogy nem szavaztak. Valószínűleg persze azért, mert senkit nem akartak a mostaniak közül, így a felvetésed jogos.
levi
@Bonbon: Én ezért nem hibáztatlak.
A demokrácia a parlamentben ér véget :
cdn1.boon.hu/2014/04/OGY_patko_600.jpg
Egy kis kép, hogy egyszerűbb legyen.
Törölt felhasználó
@szandokan: (00:51) A szegénységgel kapcsolatban még annyit, hogy ez a vasárnapi nyitva tartás a szegénységnek egy akkora pofon, hogy olyan a rendszerváltás privatizált cégek megszüntetése óta nem volt...

Az a maradék szegény, aki nem segélyből és közmunkából él, mert van munkája. A kihalt kis faluja mellett legalább egy auchan odament igazi állást adni a régióba az most le fogja vágni 10%-al a munkaórák számát. Tehát vagy 10%-al kevesebbet fognak keresni vagy 10%-ot elbocsájt ez más csak adózási kérdés? Ez egy mullsheet, hogy akkor majd elmegy majd szombaton vásárolni. Igen lehet ez a gazdaságra igaz, de nem fognak azért szombatra 2x annyi embert behívni.. Szóval itt egy ország, ahol szerintem "nemzeti" szégyennek kéne lennie, annak hogy bizonyos rétegek milyen körülmények között élnek. Ezeknek az embereknek nem az a bajuk, hogy jaj vasárnap is kell dolgozni, hanem az hogy hónapról hónapra élnek és éhe döglenek és "tesco value" termék az ünnepi fogás náluk. Orbán pedig egy ilyen állapotú országban száz-ezermilliárdokat költ el "nem erre". Majd a végén még ezeknek az embereknek, akiknek maradt munkájuk a tizedét kirúgatja és a végén a munkahelyét is kiűzi az országból. Szóval ezzel a vasárnappal nincs bajom, csak ez jellemzően jóléti társadalmak van, ahol szégyen ha valaki nélkülöz!!! Nálunk pedig létforma...:(
m.macskosz
@Bonbon: Attól, hogy nekem viszonylag rendezett az életem, nem éhezem, nem fázom, attól még szolidarithatok azokkal, akik viszont sajnos, nem mondhatják el magukról ugzanezt. Ha nem dolgoznék hónapok óta, lenne szaros 22.800 forintos segélyem, én is ott lennék. Most is csak azért nem vagyok együtt velük csak lélekben, nem testben, mert -- szerencsére -- épp a munkahelyemen vagyok.
Az a tragédia, hogy hozzád hasonlóan a politikusokban sincs egy hangzafasznyi empátia sem a rászorulókkal!
Törölt felhasználó
@szandokan: Komolyan mondom én már olyan plakátokat nyomatnék a pártok helyében, aminek kb az a mondanivalója, hogy "köcsög vagy ha nem mész szavazni":) Olyan médiamark lehülyézős szlogen szerűt:)

A tréfát félretéve én inkább egy interaktívabb demokrácia felé mennék, ahol alap szavazati jog illet meg mindenkit. A szakdiplomával, esetleg részkérdésekben OKJ-s papírral rendelkezőket pedig szakkérdésekben félévente KÖTELEZNÉM!, hogy szakkérdésekben válasszanak. Alternatívák közül, amiket a politikai pártok dolgoztak ki nekünk indoklásokkal, hatástanulmányokkal:) . Nem lennének fekete/fehér jobb vagy bal választások 4 évente, hanem mindig adott kérdésben kell versenyezni a pártoknak ajánlataikkal. Mert ők minket szolgálnak! Sokkal egészségesebb demokrácia lenne, mert lássuk be van területek, ahol egy kicsit jobbos nézet kell és vannak balosak, sokkal hatékonyabb lenne az egész.
Pestilence
@Bonbon: Talán jobban kellene informálúdnod a demokrácia definíciójáról.
Az meg nagyon szomorú, ha Észak-Koreához képes kell magunkat meghatároznunk.
Pestilence
@Bonbon: JavÍtok (nincs rajtam a szemügém) >>>informálódnod.
Bonbon
@m.macskosz: Itt nem az empátia a lényeg, az bennem is van, de mint írod is, a munkahelyeden vagy, tehát dolgozol. Állandóan azt hallom, hogy nincs munka, meg kevés a bér, pedig csak kicsit meg kellene erőltetni magát sok embernek, felállni a székből, és nyavajgás helyett mondjuk képeznie magukat, mert lássuk be, sokan elég szerény tudással
bírnak. Az álláshirdetések zöme pedig ma már megkíván némi szakképesítést. Amikor egy neves cég, vagy egy multi keres szakképzett, angol nyelvtudással bíró munkatársat, oda nem elég a sima érettségi, ezt be kellene azért látni. Elhiszem, hogy a nagyon elmaradott településeken nagyon rossz a helyzet, nem megy oda a tőke, nem létesülnek új munkahelyek, de kicsit arrébb is van élet, lehet próbálkozni.
Bonbon
@levi: Ez egy demokratikus választás eredménye. Nem látok benne semmi különöset.
m.macskosz
@Bonbon: Rossz válasz!
Tudod, az ún.átkosban a szakképzetlenek Pestre jártak dolgozni,
az otthoniak meg a háztájival foglalkoztak, akkor -sokszor-kalákában
nem kevésszer meg "táppénzesként" építettek egy-egy családi házat.
Azt most el nem tudják adni...de még, ha el is tudnák, attól még piacképes szakmájuk nem lesz.
"...és nyavajgás helyett mondjuk képeznie magukat, mert lássuk be, sokan elég szerény tudással bírnak." Tudod, "iszhattam" én a képzettségemet!
Én még azt is tudom, hogy a nyavalygást nem pontos, hanem elipszilonos jével írjuk,...
m.macskosz
@szandokan: Bizony!
"Gondolj abba is bele, hogy ha csak az ország 20 % - a fog jól élni, akkor a maradék 80 % majd erővel fogja elvenni, mert nem lesz majd mit enni adniuk a gyerekeiknek."
És ami még nagyobb tragédia, --az én értékrendem szerint--, hogy ezek nem Robin Hood-ok lesznek, akik a gazdagoktól rabolnak és a szegényeknek adják.
Most is a védtelen, életüket végig dolgozó, mégis szegény embereket ölik meg pár ezer forintért, nem a mindenkori politikai elit prominenseit. :(((
Bonbon
@m.macskosz: Valóban, elírtam, de legalább volt okod arra, hogy személyeskedhess egy kicsit. Legalább jól indul majd a napod, valakibe beleköthettél megint. Olvasgatva az oldalt, ez nálad igen gyakori, persze nem vagy vele egyedül.
m.macskosz
@Bonbon: Igen, ilyen vagyok. De a kedvedért nem változom, mivel a lájkok alapján úgy vélem, nem állok egyedül a véleményemmel. Fura, mi, újabb nicknevűcske? :9
Bonbon
@m.macskosz: Nem is kell változnod, én nem mondtam ilyet egy szóval sem. A nick nevemmel meg mi a gondod? Már ebbe is belekötsz? Na mindegy, a tied sem illik egy rókához. Egyébként meg valóban, ez egy új név, elég sokáig hanyagoltam az oldalt (legalább fél évig), de mostanában néha majd benézek. Azért nincs harag? Túl kevés lett itt már a Fideszes, még Szandokant is képesek voltatok befolyásolni, mondjuk ezt nem gondoltam volna róla. Még jó, hogy Verőce meg Csizmás Kond azért kitartanak. Ja, hogy te a lájkokra hajtasz? Egy főleg nyugdíjasokból és munkanélküliekből álló oldalon erre sok esélyed van, ezt elismerem. ...tudod, régebben mas volt a stilusom...önökhöz szóltam leginkabb...probaltam elmagyarázni miért dolgokat meg hogyan...sikertelenul.de mivel már tél van nem aktuális a régi nevem...
m.macskosz
@Bonbon: Szandokan a szememben nem változott. Elég öreg vagyok már ahhoz, hogy tudjam, az ember nem tud kibújni a bőréből. Ha valaki homlokegyenest másként gondolkodik, ott baj van. Szandokan nem hülye, dörzsölten elkezdte hinteni, hogy előbb-utóbb szakít a fidesszel, de ez az én szememben nem pozitívum. @szandokan: viszont nincs itt, tehát hagyjuk a témát!
Verőce meg akár fideszes, akár emeszpés, akár dékás, akár jobbikos, számomra nulla.
Gyűlölöm azokat, akik adatokat gyűjtenek...
csizmáskond? Viccelsz? Egy épelméjű érve nem volt soha, semmilyen témában, támad, kötözködik, ennyiből áll az itteni ténykedése.

A nick nevedbe nem kötöttem bele, --pont lesajnálom, hányszor váltogatod--,
csak bátorkodtam megjegyezni, hogy nem az első.
Bonbon
@m.macskosz: Ahogyan a tied sem...Szandokant meg hagyjuk, rendben, de én írtam neki privit, és bizony változott a hozzáállása a Fidesszel kapcsolatosan. Persze nem lett MSZP - s, de leírta nekem, miért is lett bizonytalan velük szemben. Ezt az adatgyűjtést ellenben nem értem, de nem is érdekes. Részemről ennyi, innentől a cikkekkel foglalkozom, és nem másokkal veszekszek. Mindenesetre ne ijedj meg, nem leszek itt sűrűn, én nem érek rá annyira, mint mondjuk te:-))
m.macskosz
@Bonbon: ..ki nem ...le, m...o, mit mondasz?
levi
@Bonbon: A választás lehet, hogy demokratikus volt (bár ezt is vitatnám) de a parlament összetétele mellőzi a demokráciát. Ha az ellenzék összefogna akkor is kevesebben lennének mint a fideszesek, ergo a fidesz bármilyen törvényt átnyom , kontroll nélkül működnek mivel senki nem tudja azt mondani, h : álljunk csak meg, vitassok meg, kössünk kompromisszumot!
Egypárt rendszer van, remélem azt tudod, hogy ez mit jelent?
Bonbon
@levi: Nincs egypárt rendszer, mert akkor csak a Fidesz képviselők ülnének a Tisztelt házban. Mindenki ott van, akiket beszavazott a nép.
Toby
@Bonbon: Az egypárt rendszernek nem kizárólagos ismérve, hogy az uralkodó párton kívül még hány más párt üldögél a Parlalmetnben !
Az egypárt rendszer úgyis megvalósul - amint azt a fidesz példája bizonyítja - hogy csaki és kizárólag - konszenzus nélkül - a saját elképzeléseit, terveit valósítja meg !
Mit gondolsz, miért szabotálják folyamatosan, az összes mérvadó hatóság fideszes többségű tagjaival a népszavazási indítványokat ?
Azéprt, mert népszavazásokkal lehetne megbuktatni a rezsimet !
Svájcban tudják, hogy mi az a népszavazás, akár önkormányzati, akár állami szinten ! Ott súlya van az emberek akaratának !
Ott demokrácia van !
Toby
@Bonbon: A demokrácia mértékegysége nem Észak-Korea, hanem azok az uniós tagállamok, ahol értik, tudják és gyakorolják az igazi demokráciát !
Patkányisztán ettől nagyon messze van !
Lassan már a kádárival sem hasonlítható össze, a kádári javára !
Bonbon
@Toby: Köszi, hogy értelmesen reagáltál, és nem estél nekem azonnal. Mindenesetre nekem ennyi éppen elég volt az oldalból, nem látom értelmét semmilyen vitának Fidesz gyűlölőkkel.
További jó Orbán gyűlölködést, én nem veszek részt ebben.
Üdv.
Toby
@Bonbon: Spárosan válaszolva " okos döntés !"
levi
@Bonbon: Toby szépen leírta, így én már nem teszem.
Előzőleg sem azért nem írtam le, mert lusta vagyok, csupán nem gondoltam volna, hogy mindent a szádba kell rágni.
Ajánlom a fidesz.hu-t ott még (talán) találsz olyanokat akik szeretik a pártot...
moiszikf
Még szerencse, hogy a viperás-lovasrendőrös-vízágyús korszakban demokrácia volt.
Toby
@moiszikf: Ja-ja, a törés-zúzás gyújtogatás mindig kivívja az ajándékát, most nincs törés-zúzás, gyújtogatás, mégis sérültek emberkjék a rendőri "segítségnyújtás" tárgyában !
Jól létszik és jól elkülöníthető ezek alapján a fidesznyik primitív csürhe, meg az ellentéte is ! Nem ?
Butaházy csinéltz volna egy kis kavart, hogy l4egyen okuk a rendőröknek a dőúrva fellépésre, s ez a híradásokban már úgy jött volna le, hogy a "balosok" törtek-zúztak !
moiszikf
@Toby: Én úgy emlékszem, hogy a "törő-zúzókon" kívül még tízezrek kaptak "pofájukra"!
Egyébiránt, ha az éppen regnáló kormányfő nyíltan bevallja, hogy folyamatosan hazudtak - ezzel kőkeményen átb@szarintva főleg a saját híveit - a KÖTELEZŐ MINIMUM, némi "törés-zúzás". Ilyen estben, ha egy társadalom a tábla-zászló lengetésnél többre nem képes, már húzhatja is le magát a klotyón.
Csizmás Kond
Ez az ami nagyon megfogott...
" semmibe venni a fékek és ellensúlyok rendszerét, "
nab@sszameg azok a pártelknökök akik ma magukat csak magukat kiáltják demokratikusnak épp azok nem bírták fékezni magukat a hazugságok és félrevezetések terén amikor kormányon voltak...moist meg ellenfékeznek meg sulyoznak...
Toby
@moiszikf: Ok-okozat összefüggése, no meg egy kis tapasztalatlan balf*szságé is. A fidesz csürhe széndékosan vonult az Asztóriához a Deák-térről, hogy még angyobb tömeget alkossanak olyanokkal, akiktől nem várható el békés tüntetés - ezt jól tudták.
Orbán már eddig többet hazudott, mint Gyurcsány, amíg Gy.-ban volt getrinc legalább a sajátjai előtt elmondani az igét, addig a patkányvezérben ez meg sem fordult . Már legalább a negyedik kommunikációs lóf@szokat állítja csatasortban, mert nem képes belátni, hogy nem a kommunikációval van gond, hanem a qrmányzással !
Bonbon
@levi: Tényleg, ott sokkal nagyobb az egyetértés, de éppen ezért sokkal unalmasabb is:-)
moiszikf
@Toby: "Orbán már eddig többet hazudott, mint Gyurcsány" - Igazad lehet, de szerintem ez az amit TILOS mérlegelni! Egy miniszterelnöktől egyetlen, milliókat érintő hazugság is sok, mindegy mennyi követi még. Nem vagyok hajlandó különbséget tenni hazug és hazugabb között! Ha megteszed, azzal az egyiket már fel is mentetted. Szerintem ez az igazi "szabadon gondolkodás". (Nem véletlenül nem engednek "új hír"-t beküldeni, hetek óta. Folyton azt kapom, hogy elértem a limitet.)
human
@m.macskosz: (december 17., 01:25)
Mikor a már egyetemisták tiltakoztak a tandíjak drasztikus emelése ellen, akkor Rózsika és társai hüledeztek, hogy milyen butuskák ezek a gyerekek, hát rájuk nem is vonatkozna az új tandíjrendszer, csak az utánuk jövő generációra. Ezeknek az idiótáknak fogalmuk sincs arról, hogy mi a szolidaritás. Mi az mikor kiállunk másokért önös érdek nélkül, mert ők nem tudják megvédeni magukat.
m.macskosz
@human:ma, 02:59
:D
Sajnos, akiknek leginkább példát kellene mutatniuk emberségből,
pont azok nem tudják, mi is a szolidaritás.
Ráadásul túlkoros Rózsika, - szakmáját tekintve-, ugyebár pedagógus. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.