A magyar kormány egyelőre nem tudja, mi az oka annak, hogy az Egyesült Államok több százmillió dolláros forrást különített el arra, hogy mintegy kéttucatnyi közép- és kelet-európai országgal szemben akcióterveket készítsen és hajtson végre kifejezetten azért, hogy nyomás alá helyezzék e két tucat ország kormányát – reagált Orbán Viktor miniszterelnök kedden Belgrádban az emberi jogokért és demokráciáért felelős amerikai államtitkár erre vonatkozó kijelentéseire.

Szokatlan és újszerű helyzetben találta magát a magyar parlament – fogalmazott Orbán. A kormányzat annyit tudott válaszolni a képviselőknek, hogy keresi, van-e vajon összefüggés a folyamatban lévő, az Európai Unió és az Egyesült Államok közötti szabadkereskedelmi megállapodások és a mostani amerikai akcióterv között. 

Senki nem örül Magyarországon annak, hogy az országot műveleti területté nyilvánították húszegynéhány másik országgal együtt – tette hozzá a magyar kormányfő a Kelet-Közép-Európa-Kína csúcstalálkozót megelőzően Belgrádban.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
" Műveleti terület", mi? Szokjááá má le a katonai terminológiáról, csokizabáló huszár! Javaslom Árok Kornélnak, hogy kényszerítés - zsarolás bűncselekménye mellett, egy füst alatt jelentse fel orbánt rémhír terjesztés miatt is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Kellemetlen lesz ha Goodfriend lemond a mentelmi jogáról és nyilvános tárgyaláson mondja el miért tiltottak ki kormányközeli embereket az USA-ból. Kizárólag a Jobbik veszély miatt nem lépték még meg, de így, hogy a századvéges napi megszellőztette az ügyet kénytelenek lesznek lépni.
sentinel216
" Műveleti terület", mi? Szokjááá má le a katonai terminológiáról, csokizabáló huszár! Javaslom Árok Kornélnak, hogy kényszerítés - zsarolás bűncselekménye mellett, egy füst alatt jelentse fel orbánt rémhír terjesztés miatt is!
JAJMÁR
Mi van má' ebben az országban? Mi kell még, hogy megértse ez a kormány, hogy az a gond az országgal, hogy a kormány nem nyomoz az erős korrupciógyanú miatt. Usa nélkül is kellene már !
Sőt, büntetőeljárás indul a korrupcióra figyelmeztető diplomata ELLEN !
...és a kormány nem érti .
pbalage
@JAJMÁR: szerintem direkt nem érti a kormány, mert idő kell ahhoz, hogy el tudják takarítani a nyomokat.
JAJMÁR
@pbalage: Szerintem is így van, de úgy jár, mint az ingoványba ragadt, minél jobban kapálódzik, annál gyorsabban süllyed. Csoda lesz, ha innen kimászik.
papa.49
Szerencsétlen idióta hazugovics ha sokat erőlködsz az amik kiborítják a bilit a tökfejedre, nyelheted a sok xart, van muníció bőven, annyi gazemberséget követtél el ez alatt a röpke 5 év alatt még az unokáink is nyögni fogják a hatásait!!!
Toby
Orbán ! Kérj te is tolmácsot - te pöcs ! ( Hű...de finom voltam...)
Szimba
Ez jó, máris beszart, pedig nincs is megemlítve konkrétan Mo.
köhögő bolha
Lopás közben nem árt tájékozódni a napi ügyekben!
EGO
Ja! Meg a USS America anyahajó végigúszik a Balatonon...
Fradigege
A mutyik műveletének a területe. Nem bírom, amikor tetteti a hülyét, pláne nekünk.
EcsiAntal
@Szimba: @Szimba: Az összes eddigi tüntetés mögött az amcsi zsidók vannak --mindent ők pénzelnek --ma volt a hiradóban --uszitások --alaptalan rágalmak --kitalált bizonyíték nélküli korrupciós vádak --mert ha lenne már megbukott volna a kormány --nem véletlen hogy JÓBARÁT itt van ő ebben profi --Szíriában volt ez előtt azóta bombázzák --demokrácia csak addig van amig az amcsik érdekeit nem sértik --vajon USA biztonságát hogyan --mivel fenyegette anno Szerbia vagy most a Szírek nekik egy a lényeg hogy mindenhol ott legyenek és pusztithassanak --mondj egy háborut ahol nem voltak benne --nem tudsz --mert nincs az utóbbi 40 évben !!!
Desischado
Kezdődjön az a végjáték minél hamarabb! Ez a csuti more egyre hülyébb! kivel akar hadakozni, Amerikával? Megeszik reggelire!
human
@Desischado: TGM szerint a kormány a hanyatló hatalom tipikus jeleit mutatja. Elvesztette a kontrollt és össze-vissza hoz intézkedéseket, ráadásul már a szerencse is elpártolt mellőle.
EcsiAntal
@alterego56: Még nem de hamarosan itt is háború lesz és megköszönhetjük USA -nak !!!Mit gondolsz Ukránoknál kinek a keze van benne --ezeknek mindennél fontosabb az olaj --gáz mint a Te vagy az én életem --Tudsz egy konfliktust mondani vagy háborút ahol nem voltak ott --kezdve Vietnám --Szíriáig --Szerbia --stb .nekik csak addig van demokrácia ameddig ők akarják --és most hidd el most mi pontosabban a volt Varsói szerződés államai következnek --még csak annyit hogy ami itt folyik abban is az ő kezük és pénzük van --de a legnagyobb bajuk Paks --és most hidd el azért akarják és teszik amit tesznek az Oroszok ellen és ennek világháború lesz a vége --ami már nincs messze sajnos --bezzeg amikor kellettek volna 56-ban akkor szarban hagytak bennünket mert nem fűződött hozzá gazdasági érdekük ---Gondolkodj !!!
coyote3
Majd megtudod popsibuksi, ha szorul a nyakadon a hurok... /Mielött kitiltás lenne a vége, közlöm, hogy ez egy metafora, nem felhívás egy akasztásra!!! /
JAJMÁR
@EcsiAntal: Ha polgárháború lesz, azt ennek a kormánynak kell "megköszönni", ez még nem jutott eszedbe? Rajtuk múlik minden !
Itt már nincs demokrácia ! A SZÓLÁsszabadság csak az egyik eleme, de nem jelent demokráciát önmagában.
Virágzik nálunk a korrupció, ezért titkosítanak mindent. Egy ennyire korrupt ország pedig - tudod, ott a vezetők megvehetők - nemzetbiztonsági kockázat. MI pedig a NATO tagja vagyunk, mi az USA-nak nemzetbiztonsági kockázat vagyunk, de az eu-nak is. Gondolkodj ember !!!
human
Az a gond, hogy elhitették magukkal, ők nem korruptak, csak megvédik másoktól a nemzeti vagyont. Bárki mástól, akár más magyartól is. Tehát aki a korrupciót támadja az a magyar vagyon megvédőit támadja. Bolond gondolat bolond logikája.
mate03
@EcsiAntal: Sajnállak! Mert te egy nagyon beteg ember vagy ! Ennyi mocskos hazugság és korrupció után, még mindig próbálod védeni a védhetetlent!?
Miklós Julianna
@papa.49: Anyádat borítja ki! Te analfabéta! Nem látod, hogy mire játszik Amerika?Ezt játca el mindenhol! Náluk kéne már rendet tenni, ott is van internet adó és sok adóféle! És virágzik a korrupció ott is! Azt kéne már felderíteni!Minden hol rendet kel tenni, csak ott nem ahol a legnagyobb a rendetlenség! És különben is mi köze Amerikának a magyarokhoz?Otthon rendezkedjen! És ha nem Fidesz lenne akkor is ezt mondanám!Amerika takarodj! Erre kéne tüntetést szervezni!Nem a kormányunk megbuktatására! Vannak bajok, de ne Amerika döntse már el, hogy mi legyen itt!Erre kéne már tüntetést szervezni!Nem látjátok ,hogy mi folyik ellenünk?
Sziszifusz
@Miklós Julianna: 10:00
Nem Amerika dönti el, hogy mi lesz nálunk.
Az pedig, hogy ott is korrupció van, nem jogosíthatja fel a Fidesz potentátjait, arra amit művelnek.
Szerintem neked komoly problémáid lehet, amint az, az Amerika fóbiás hozzászólásaidból sejteni lehet. Az üldözési mánia az egy betegség tünete.
Miklós Julianna
@SziszifuszHa nem a Fidesz lenne hatalmon akkor is azt mondanám,hogy várjuk már ki a végét, addig amíg nem tudjuk az igazat, kár úszítgatni az embereket! Ha reád fognák azt, hogy loptál Te is ki kérnéd magadnak!Vagy nem? Remélem, hogy tényleg nem Amerika fogja eldönteni, hogy mi legyen itt!Remélem az emberek rájönnek, hogy miről is van szó!Csak nehogy későn!És tudod mit, mindig azt írjátok a Fideszesekre, hogy Fidesz birkák!Pedig addig amíg valaki ellen nincs bizonyíték, addig ártatlan!És valaki aki addig ítélkezik! Hát az a birka!
sentinel216
Nem hagy nyugodni ez az USA által "műveleti területté" nyilvánítás. Most mit tegyünk? A lépcsőházban meg kellene szervezni a LÉGÓ - fiatalabbaknak: légoltalmi - foglalkozásokat. Ötvenes években ott tanultuk, hogyan kell asztal, vagy ágy alá bújni atomvillanás esetén, ha támadnak az imperialisták. De bevethetnénk a horthysta hadvezetés által kitalált körkörös védelmet is. Akkor aztán tényleg nem zavarnák meg a méltóságos uraimékat a csokizabálás utáni szegénységi költségvetés megszavazásában. Egyébként ahogyan ők fenyegetőztek a fűzfapoétájuk baromságával, kölcsön kinyír visszajár elv alapján visszadobnám a törvényt megszavazóknak a labdát:
"Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!
Úgy mondjanak neked IGEN-t, avagy NEM-et!
Úgy nyújtsanak feléd majd segítő kezet!
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!
Úgy mentsenek ki a lángban álló házból!
Úgy húzzanak ki a vad, dühöngő árból!
Éhhalál küszöbén úgy kapj majd kenyeret!
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!

Éppolyan hű legyen hozzád feleséged!
Fiad tiszteljen, vagy tagadjon meg téged!
A szerint áldják, vagy átkozzák majd neved,
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!
Hogyha NEM-et mondtál, az Úr legyen veled!
Hogyha IGEN-t, Õ se bocsásson meg neked!
Ne lásd meg a Mennyet, Pokolban a helyed!
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!
Mert ki elfeledi, megtagadja népét,
Aki elveszejti vér szerint testvérét,
Nincsen rongyabb annál! Mentsége nem lehet!
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!"
EcsiAntal
@mate03: Itt az országot kell védeni --minden mögött amcsik vakkan --ha majd jövőre jegyért kapod a kenyeret --tejet --stb akkor majd rá jössz hogy nekem van igazam --az mivel lenne jobb ha vissza jönne egy szoclib -kormány --válaszolj !!! ők jobbak voltak ?? majd akkor az IMF megmondja neked hogy miből mennyit és kinek --mikor vehetsz --ez kellene neked ??? a szocik ugyan így loptak mint ezek egy kivétellel hogy ezektől kaptunk is valamit !!!
papa.49
@Miklós Julianna: Kedves hölgyem, igaz nem őriztünk disznót együtt, de ha gondolod maradhatunk a tegeződésnél...
Az édesanyámat hagyd békén, és se emlegetem soha senki anyját!!!
Ami pedig a hazugovics becenevű szemétládát illeti, sajna nincs mentsége semmire nyíltan hazudik már a nép szemébe, egész mást tesz mint amit mond, gondolom te az egyik kegyeltje lehetsz ennek posztkommunista gyökér által létrehozott rendszernek, én nem vagyok az de én a kádári rendben is csak a ,,megtűrt,, kategóriába fértem be, mivel most se értek egyet az uralkodó osztállyal, így a helyzetem semmit nem változott, de tudod nekem van egy mondásom, régóta használom, ,,a hülyék a másik oldalon laknak,,...
Azért mert a hazugovics hőbörög az amcsik miatt talán nem kellene rögtön ,,hadat üzenni Amerikának,,!!!
Biztosan meg van az oka a mostani helyzetnek, nem most kezdődött el a figyelmeztetések sora, ha kéred a következő posztban felsorolom őket, de gondolom te is tudsz mindegyikről...
Egyébként az is egy orbitális hazugovicsos csúsztatás hogy Amerika támadja Magyarországot, Amerika csupán a polgári demokrácia játékszabályainak betartására figyelmeztette a fütyisz kontár elkurmányt, de nem értek a szép szóból, a vége az lehet hogy kiborítják a lapokat, és feketén-fehéren látható lesz hogy mit tettek a fütyiszek az ország gazdaságával, népével...
Mielőtt még epét hánysz miattam felhívom szíves figyelmed a sajtóban keringő talán pletykára, talán nem pletyka a hazugovics ma az ország leggazdagabb embere 500 milliárdra taksálták a vagyonát, amibe kastélyok Romániában, Franciaországban az Adrián francia zászló alatt hajózó ,,ladik,, egy sziget szintén az Adrián, mit gondolsz az 1990. évi 682000 Ft. lakástól szép ívet járt be a koma nem!!!
További szép napot neked...
Miklós Julianna
@papa.49: Najd Neked a seggedbe lőjön, elmebeteg ember nem veszed észre, hogy más is igy látja!ÉN BIZTOS, HOGY TE MIATTAD NEM HÁNYOK EPÉT,kI VAGY TE, HOGY UGY GONDOLOD, HOGY EGY KICSIT IS SZÁMIT NÉKEM AZ, HOGY MIT MONDASZ AZT ÍRTA AZ ÚJSÁG, HOGY GYŐZIKE MEGHALT, ÉS KOZSÓ IS MÁR RÉGEN!NA LÁTJA ENNYIRE IGAZ ITT MINDEN! KOMOLYAN MONDOM,HOGY AZ IRIGYSÉG ELVESZI AZ ESZÉT SOK HÜLYÉNEK!HA NEM TUDNÁD AZ ÚJSÁGOK ÚGY FOGYNAK GYORSAN HA A FŐCÍM NAGYON HAMZATOS, EBBŐL ÉL AZ ÚJSÁG!SOKSZOR SEMMI KÖZE AZ IGAZSÁGHOZ!
Sziszifusz
@EcsiAntal: 13:15
Ezektől mit kaptál ?
Ja... a bér komentálásért járó díjazást ?
Sziszifusz
@Miklós Julianna: 15:16
" ... ha a főcím nagyon hamzatos(?), ebből él az újság ! Sokszor semmi köze az igazsághoz"
Most egyetértek veled, azzal hogy ez nem minden újságnál igaz.
A Magyar Nemzet és a hozzá hasonló lapok esetében soha nem volt vesztett sajtóper hazug állítás miatt !!! Ez vicc volt.
Miklós Julianna
@EcsiAntal:éN IS ÚGY ÉRZEM, HOGY ITT AZ AMCSIK NAGYOT SZERETNÉNEK LOPNI!nEM TUDOM,HOGY HOGY TUDNÁNK SEGÍTENI A KORMÁNYNAK?TALÁN TÉNYLEG KI KÉNE MENNI AMERIKA ELLEN TÜNTETNI! dE KI TUDJA, HOGY MIVÉ FAJULNA.,.ÉS OTT LENNÉNK, HOGY CSAK AZÉRT IS ENNEK A SZEMÉT AMERIKÁNAK LENNE OKA IDE JÖNNI "RENDET"TENNI! A DEMOKRÁCIA NEVÉBEN!HA MÁSIK KORMÁNY LENNE NEM A FIDESZ ÉS HA ILYEN LENNE A HELYZET, AKKOR IS EZT MONDANÁM! a MERIKA MINDENBEN A HIBÁS!HÁNY EMBER HALT MÁR MEG MIATTUK, HÁNY HELYEN CSINÁLTAK ZAVARGÁSOKAT!MOST VAGY TÉNYLEG VALAKI BŰNÖS, ÉS ADDIG AMÍG NINCS BIZONYÍTÉK, ADDIG NEM MONDOK SEMMIT, VAGY HA BŰNÖS, AKKOR EL MONDOM A BIZONYÍTÉKOKKAL EGYÜTT!
Miklós Julianna
@Desischado:Látom a sötétség nálad az egekig jutott!Nem szégyelled magad? De Majom! Hazaáruló vagy! Majd ha itt a háború remélem téged és a bolond barátaidat röpítenek elöszőr a poklokig! Hajrá! Ezt kívánom Néked és azoknak aki nem látják a fától az erdőt!Mind meg halunk a kedves,. családod és Te is! Gondolkozni kéne már! Addig amíg van idő!!!Vagy néked nincs eszed?Gondolj bele, hogy hogy fájn a Néked, ha valakit akit szeretsz egy ilyen szemét banda miatt mint Amerika , el veszítenéd?
Szimba
@EcsiAntal: "Az összes eddigi tüntetés mögött az amcsi zsidók vannak "Mögötted meg az ápolók.
papa.49
@Miklós Julianna: Köszönjük, sőt nagyon köszönjük ,,veretes szavaidat,, de tudod ilyen szintre nem szoktam leszállni mert nem az én stílusom, persze neked ez semmit nem jelent de hát ,,az ízlések, és a pofonok különbözőek,, kérlek hogy a jövőben NE TISZTELJ MEG AVVAL HOGY ÍRSZ, valahogy kifogom bírni, NA CSÁ...
mate03
@EcsiAntal: Ha úgy lesz ahogy írod,azt a fidesznek köszönd ne az USÁ-nak!Az IMF-nek meg igaza van! Ha te kölcsönt kérsz valakitől egy nagyobb összeget,meg kérdi hogy mire akarod költeni,mert ha olyanra ami megéri,szívesen ad ,mert tudja hogy tudsz majd miből visszafizetni! A kibocsájtott állampapír sokkal érzékenyebb és drágább,mint azIMF-hitel! Tovább nem magyarázom,mert úgysem érted,akkor meg minek!?
Szimba
@Miklós Julianna: Nálad a sötétség veled született. Sötétebbé tette az orbán vallásod. Szégyellni valója annak van, aki még mindig kitart orbán és a népnyúzó politikája mellett - neked.
"Majd ha itt a háború remélem téged és a bolond barátaidat röpítenek elöszőr a poklokig" - jellemző rátok, állandóan hadban álltok, már a magyar emberekkel is.Lsd.:"a miniszterelnök a most megalakult bizottságot haditanácsként jellemezte, ahol megvitatják, miként foglalják vissza a magyar nemzetnek - "nem csellel vagy ostrommal, hanem széles nemzeti összefogással és munkával" - a budai Várat, a magyar nemzet szimbolikus helyszínét, identitásának szerves részét".
"Mind meg halunk a kedves,. családod és Te is" Bizony, bizony senki nem él örökké.
"Vagy néked nincs eszed" - neked mennyi?
"Gondolj bele, hogy hogy fájn a Néked, ha valakit akit szeretsz egy ilyen szemét banda miatt mint Amerika , el veszítenéd" - gondolj bele Miklós Julianna, hogy ha valakit szeretsz ilyen szemét banda, mint fidesz, élén orbánnal elveszíted -olyanok miatt, mint mindenféle szociális segély megszüntetése, munka lehetőség meg nincs!
pbalage
Szerintem csak neki nincs fingja a témáról (egyébként biztosan kamuzik), de a magyarok mind tudják.
Szimba
@Miklós Julianna: "IS ÚGY ÉRZEM, HOGY ITT AZ AMCSIK NAGYOT SZERETNÉNEK LOPNI" - látom, csak a nagybetűket tanították meg neked. Nem csak a szintaktika a bajod, hanem a szemantika is. Már ha érted mit jelentenek.
Az nem bajod, hogy valakik már lopnak? Tőlünk, a magyar emberektől. Vagy mivel magyarázod orbán, rogán,szíjjártó, lázár, mészáros lőrinc, habony árpád, l.simon, simicska, tiborcz, stb. sitty-sutty meggazdagodását?
pbalage
@Szimba: szellemileg kicsit tényleg meg lehet roggyanva ez a nő, de valószínűleg nem a múlt héten következett be ez az ominózus esemény.
simmering73
@Miklós Julianna: Kisztihend. Magácskát mikor látta orvos utoljára?
pbalage
@simmering73: és vajon szerelmes lehet-e a Vityába?
Szimba
@pbalage: Megrekedt a rendszerváltás előtti orbánnál.
zöldszem
@Miklós Julianna: " Abban az országban ahol a regnáló miniszterelnök falusi budijának sarkaiba milliárdos közpénzből futballstadiont, és futball akadémiát lehet építeni, abban az országban, ahol Rogánnak, reggelre több szobája lesz, és egyszer csak több hektár erdeje nő, ahol egy 10 éves kölyöknek, 70 milliós háza van, mert az apja miniszter, abban az országban ahol egy soha az életében nem dolgozó 37 éves miniszter, 167 milliós házat tud venni, abban az országban ahol egy gázszerelő 4 év alatt többszörös milliárdos tud lenni,(sorolhatnám még) ott bizony akkora a korrupció, hogy ellátszik az USA-ig. Az, hogy itthon nincs korrupció, csak Te és a hozzád hasonló narancsködön át nézők hiszik el. Hidd el, ha felszállna, vagy csak kicsit tisztulna előtted a narancs köd, másként látnád a dolgokat.
simmering73
Aki a korrupció ellensége, örül egy ilyen bejelentésnek. Üdvözli a nemzetközi összefogást. De felcsúti futballstadionnal a háta mögött, érthető, ha Orbán nem lelkesedik a korrupció elleni küzdelemért. Magyarország belügyeibe való beavatkozásnak tekinti a korrupció visszaszorítását, és ezzel azt állítja, hogy a magyar nép erre szavazott, ezt akarja, ez tetszik neki. S ha így van, akkor az amerikaiak miért akarnak beleszólni abba."
"Orbánt nem mint diktátort, hanem mint bűnözőt vette célba az amerikai adminisztráció."

nepszava.com/2014/12/velemeny/bartus-laszlo-orban-nyakan-a-hurok.html
Desischado
@papa.49: Jól mondtad
Papa! Enek a fideszes agyhalott némbernek nem is kell válaszolni! Még hogy én sötét vagyok?! Szerinted és szerintetek is? Nem inkább neki kéne világosságot gyújtani az agyában, feltéve, ha lenne? Nem igaz, milyen szellemi toprongyok vannak! Te se foglalkozz vele!
Miklós Julianna
@zöldszem:Hát most írok Neked valamit! Naponta találkozom olyan emberekkel, akik nem a politikába dolgoznak, mert tudod, aki politikus, az is dolgozik, és képzeld én min t ingatlan referens , sok olyan emberrel találkozom, akinek nagyon sok pénze van! És lehet, hogy nem a két kezével kereste, de valószínű,hogy az eszével! Sajnálom az ilyen írígy embereket, akik sem az eszüket, sem a két kezüket nem arra használják, hogy több pénzük legyen, hanem arra, hogy írígykedjenek!Naponta találkozom olyan emberekkel, akik több milliókért szeretnének lakást, házat venni! A napokban keresett meg egy Úr, aki 80 millióért keresett házat, de nem ritka, hogy 100 millióért is keresnek! Ezek a miniszterek, akik, most és régen irányították az országot, hidd el, hogy sokat dolgoznak, jó lehet, hogy nem a két kezükkel, de hidd el, hogy a szellemi munka is van olyan nehéz mint a fizikai! Ezek már több tíz éve, több milliós fizetéseket kaptak, és nem tudom, hogy miért furcsa az Néked, és sok írígy embernek, hogy más képen, jobb módban élnek, és 70 millióért vesznek ingatlanokatA, mi aszakmánkban mindennaposak ezek a dolgok, és nem találkoztunk még politikusokkal, csak emberekkel, akik, igy,vagy úgy meggazdagodtak, és nem biztos, hogy korrupció, vagy csalások révén! De ez nem is tartozik ránk, csak a gyöngébbek kedvéért írtam meg, hogy nem csak a politikusok gazdagodnak, hanem mások is!Én gondolom,hogy ezek az emberek nem azzal vannak elfoglalva, hogy irígykedjenek!Hanem azzal, hogy a pénzüket hogy fektessék be, hogy még több hasznot hozzon Nekik!Ezt kéne minden írígy embernek megtanulni, és nem az írígykedést!
Miklós Julianna
@JAJMÁR:Nem félsz attól, hogy Isten meg ver téged, Te hazaáruló!
Miklós Julianna
@Szimba:Valószinű, hogy nem tudod értelmezni amit a kormány a munkával kapcsolatban hozott döntést! Azt mondja az új törvény, hogy csak az kapjon fizetést, aki dolgozik, Ha nem fogadja el a közmunkát, az ne kapja a 22800 ft-ot sem!Ugye ha nagyon szeretne valaki dolgozni, az elfogadja a közmunkát ,mert akkor nem 22800 ft-ot kap, azért, hogy otthon ül, hanem több pénzt!Mi ebben a rossz? Miért nem igazságos?De sok lehetőség van, csak élni kéne vele!!!Aki keres az talál!Többször írtam már, hogy aki távolabb talál munkát a lakhelyétől, annak az állam fizeti az albérletét 1,5 évig, 6 hónaponként kevesebb összeggel, de 1,5 évig, még úgy i, ha családostul megy! Ha kevés a jövedelmed, ingyen kapsz ebédet, vagy 2500 ft!hó,És még sok juttatás van!!
Miklós Julianna
@papa.49: Sajnos a Te és társaid szintje, az egyenlő az irigység szinttel!Én a helyedben elsűlyednék szégyenembe! Ti vagytok az ország szégyenei!
papa.49
@Miklós Julianna: Hülye nő veszíts el ÉRTED!!!
Senara
Taktika polgárok , mindent kiforgatni , kiragadni részleteket , hozzá tenni amit a birkák megesznek ... EU zászlók kidobálva , mert ők is diktálni akarnak a csatlakozási tárgyalások nagy részét a stadion tulajdonos vezette le ... tehát ezek szerint szarul végezte el a munkáját .
human
@Miklós Julianna: Senkinek sincs baja a tisztességgel meggazdagodott emberekkel. De mit lehet mondani arra az emberre aki 2010 óta lett csak milliárdos. Most jött meg az esze? Eddig tehetségtelen lapátforgató volt és 2010-ben megérintette az Atyaúristen és eszet adott neki? Gondold ezt végig.
Ismerek olyan fideszest akinek nem hogy nem származik előnye abból, hogy városi vezető, de kínosan ügyel arra, hogy családja semmilyen támadható előnyhöz ne jusson városában. Te nem az ilyen tisztességes embereket véded most meg, hanem az Orbánokat, Mészárosokat, Lázárokat, Szijjártókat, Rogánokat. Ha nem támogatnád ezeket a kizsákmányolókat, akkor lenne egy tisztességes jobboldali konzervatív pártotok. Át kellene ezt gondolnod.
Miklós Julianna
@human: Honnan tudod Te hogy kinek, hogy lett pénze?Ezeket akiket felsoroltál előtte polgármester volt stb.Undorító ez az irigykedés! Nézzetek már magatokba!Ha nem Orbánék lennének, akkor is ezt mondanám! Hol vagytok Ti észben és anyagiakban hozzájuk képest, írogattok valamit, olyanokat, aminek semmi köze a valós dolgokhoz!Ettől érzitek magatokat többnek, meg jobbnak, de vajon ettől gazdagabbak is vagytok?Van Nektek bármi bizonyítékotok arra amit állítotok! Ja a szomszéd mondta, Erzsi néni stb.!Eddig ér el az eszetek!A Gyurcsányra is fűt fát kiabáltatok, valószínű, hogy akkor arra voltatok irigyek! És nem tudtak rá bizonyítani semmit! Nem kéne ezen elgondolkozni???Elöszőr be kéne valamit bizonyítani, és utána kéne a szavakkal dobálózni, csupán azért mert magatokért már nem tudtok semmit tenni, csak mások kárát szeretnétek látni, mert ettől éreznétek magatokat egy pillanatig többnek, de mi van a második pillanatban? Egy másikkal kezditek ugyan azt, azért, hogy tudjatok majd megint egy pillanatig örülni!!Undorítóak vagytok!
JAJMÁR
@Miklós Julianna: Nem, én nem félek, de te félsz ! ez süt minden mondatodból !
Idejössz másokra fröcskölni a félelmedet, meg a gyűlöletedet .
Kinek képzeled te magad, hogy itt megvádolj másokat, és egyáltalán Isten nevét a szádra vedd?
Nincs hozzá sem elég ismereted, se jogod ! Nem vagy más, csak egy ingatlan referens, ha vagy :-D
Miklós Julianna
@JAJMÁR: Én ingatlan referens vagyok . De Te mi vagy? Hajléktalan? Azok szoktak ilyen színvonalon megnyilvánulni!Semmi köze az igazsághoz amiről itt írogattok, csak szórakoztok, igy vezetitek le a hülyeséget!Én nem a korrupció melett vagyok, hanem ellen, de csak akkór vádolok meg valakit,vagy valakiket, ha van bizonyítékom ellene, De akkor el is megyek azokhoz a hivatalos helyekhez, ahol ezt elő adhatom, és nem itt ezen,az oldalon, név,és fotó nélkül provokálom a butuska embereket, és örülök annak, ha valamit elértem, csak azért, hogy végre egyszer örülhessek!Vagy netán Ti vagytok Orbán jobb keze? Ezért tudtok mindenről pontosan? Kisebbségi kompleszussal rendelkeztek! Orvoshoz kéne menni!!!
JAJMÁR
@Miklós Julianna: 10:07 Miféle referens vagy, hiszen egy mondatot sem tudsz leírni hibátlanul. Nem kötelező ezen az oldalon jelen lenni, ha nem tetszik, menj innen !
magyarbakancs
@sentinel216: Nem indiánosat játszik.?
Sok Winetus könyvet olvasott.
mate03
@Miklós Julianna: Ön- maga-te, egy nagyon különös betegségben szenvedsz! Úgy hívják ,hogy gyűlölet! Azért veszélyes,mert könnyen át csap őrületbe!Egész jó idegorvosok vannak,ajánlok egy alapos kivizsgálást!
human
@Miklós Julianna: Védd csak a csalókat. Más fideszesnek már kinyílt a szem. Nálad ez jó esetben késik, rossz esetben tévedésben fogod leélni az életed.
bundi
Mi szösz...új fidesztroll?
Na mindegy hány közép kelet europai ország is van? 24?
Miklós Julianna
@JAJMÁR: @JAJMÁR: Én az vagyok! De Te mi vagy? hajléktalan, azok süllyednek erre a szintre!Amilyen az agyon Isten,olyan a fogadj Isten!Én nem félek, de el kéne gondolkozni, hogy ezeknek a tetteknek amiket itt írógattok, mik lehetnek a következményei!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.