Karácsony napján legyen béke a földön és jóakarat, mindenkivel szemben - üzente a Twitteren M. André Goodfriend, az Egyesült Államok magyarországi ügyvivője.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@Mindzsi: Mi van ? Ideküldött a párt, vagy a fidesz.hu már nem fogad ?

Szedd össze magad, a net tele van azokkal az infókkal melyek szerint még konkrélt segítsélget is felajánlottak a jenkik az ungarische korruption felszámolásához, legalábbis csökkentéséhez, de ez nem tett volna jót a patkány-közeli csókosoknak, nem is reagáltak rá.

Ott van a gond , ahol rámutatnak ? Próbálj meg az mno-n alányalni a patkánypártnak és qrmánynak, ott még tapsot is kapsz érte !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Most már a magyar nép egyik része őszintébb és tisztább - tiszta soha nem lesz, de ekkora mocsokban csak a disznók érzik jól magukat - országot akar, a másik része pedig még mindig fél, mert mi lesz, ha kiderül, hogy ő maga is egy disznó? :)))

Ragaszkodnak ehhez az álszent, tisztesség nélküli, lealázó "rendhez", mint a gyáva ember az elrontott életéhez.
nemkati
@JAJMÁR: És a mi elrontott éveinkkel mi lesz? :(
simmering73
@Mindzsi: Tűnj már innen a büdös francba te turulban született agyhalott félázsiai büdösgyökér. Takarodj a tieid közé. Így karácsonykor.
JAJMÁR
@nemkati: 10:23 A múltat nem lehet megváltoztatni, csak a jövőt. Azzal kellene már foglalkozni, a múltat pedig elfogadni. Ez volt, ez meg lesz, mert mi így akarjuk..,

Csak túl sokan tíz körömmel ragaszkodnak a megszokott életformákhoz, még akkor is, ha az rossz, és hagyják, hogy egy maroknyi ember döntse el a jövőt !
nemkati
@JAJMÁR: Igazad van, de az évek csak telnek, és minden egyre rosszabb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.