A korábban vártnál valamivel hamarabb, valószínűleg már tíz év múlva Kína lesz a világ legnagyobb gazdasága a nominális hazai össztermék (GDP) alapján, a második helyre utasítva az Egyesült Államokat - jósolták pénteken ismertetett távlati előrejelzésükben londoni pénzügyi elemzők.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"Orbán gyorsabban érkező kínai árukat ígért Európának
(december 16., 19:53)

Magyarország, Szerbia és Kína szerdán aláírja a Budapest-Belgrád vasútvonal korszerűsítéséről szóló megállapodást, ennek köszönhetően megépül az a tranzitútvonal, amelyen keresztül a kínai áruk a leggyorsabban juthatnak a görög kikötőkből Európába – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök kedden Belgrádban a Kelet-Közép-Európa (KKE)-Kína csúcsértekezleten. A vonalat Kína pénzügyi és technikai segítségével valósítják meg."
papa.49
A baj csak evvel az hogy a nagy konténerhajók a hazugovics ,,két szép gülü szeméért,, nem fognak az északi nagy kikötők helyett Görögországba hajózni...
Főként meg a Hamburg, Rotterdam, Amszterdam kikötők vasúti és közúti hálózata készen van működik, tehát ez a vasút terv halva született ötlet a hazugovics hagymázos álmaiban...
tivoli
December közepe táján már megelőzte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.