Pár hete írtunk róla, hogy érdemi parlamenti  tevékenység híján rákapcsolt a vén motoros, és 300-zal száguld a frusztrált politikusok autópályáján. A gyorsulás nem segített, mivel Kövér László tegnap ezt tolta be: „minden energiánkat arra kell fordítanunk, hogy a nemzet életben maradjon”. (Fotó: Soós Lajos / MTI) [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
22500 forintos munkanélküli segélyeknél a 28500 forintos nyugdíjaknál az életben maradás nem biztos! Erre Kövér nem gondol?
EcsiAntal
@kukac50: Hogy valakinek annyi a nyugdíja --arról nem Kövér tehet --mert akinek annyi az annyit is dolgozott --akkor mire vár magas nyugdíjat mert ugye a nyugdíj összege a mindenkori ledolgozott évek után állapítják meg --a munka büdös volt de a magas nyugdíj jól jönne sokaknak !!!
EcsiAntal
Az mennyire lenne igazságos ha valaki ledolgozott 40-45 évet fizette a tb-nyugdíjat --szem .jöv .adót tehát valamit le tett az asztalra --de vannak olyanok akik csak elvenni szeretnének de nem tudnak felmutatni 15-20 évet sem vagy nekik jó volt a fekete munkabér zsebbe ami után nem fizettek ugye semmit arra akkor nem gondolva hogy eljön az öregkor amikor jól jönne a magasabb nyugdíj !! nem panaszkodni kell --dolgozni kellett volna !!!
kukac50
@EcsiAntal: Az aki az országnak otthon hizlalta a disznókat a férje révén volt ellátása dolgozott csak a hatvanas és a hetvenes években nem azok voltak a törvények mint most.
tivoli
@kukac50: ma, 15:40
Ez igaz. Volt aki disznókat nevelt, volt aki libát tömött, házat épített, nagy lábon élt, míg mások fizették a jövedelemadót és a nyugdíjjárulékot a kis fizetésükből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.