Az Országgyűlés elnöke szerint az amerikaiak célja Magyarországon egy új, az SZDSZ helyébe lépő „kreatúrapárt” megalapítása lehet. Logikus lehet, hogy 2018-ra kell felépíteni a poszt-SZDSZ-t, hogy ne lehessen kormányt alakítani nélküle a Jobbikkal szemben – mondta Kövér László a Magyar Hírlapnak.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lópicigáspár
Nem hiszem, hogy az átlagembert érdekelné, hogy ki vezeti az országot.
A fontos, hogy JÓL vezesse!
Olyan jól, hogy ne kelljen statisztikákat hamisítani a foglalkoztatottságról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Szerintem az USA és az Unió már azon gondolkodik, hogy átadnak bennünket az oroszoknak újévi ajándéknak. Csak még a schengeni határ okoz fejtörést nekik...nem a hatalmas GDP hozzájárulásunk a közöshöz. Az orosz média nyíltan hangoztatja, hogy Mo.-gal csak az Uniót próbálják gyengíteni. Ha nem leszünk EU tagok lanyhulni fog a barátság is..
almosd
Ez egy nagy politikai jácma amibe belekeveri Amerikát mint mumust ,ha létre jön az szdsz az csak a fidesz machinációja lesz és attól függ mire fogja használni . Kövér nem magától nyilatkozik ilyeneket ,minél többször kiáltanak farkast előbb utóbb farkast lát mindenki. A régi rendszerben is ez ment ,szidták az imperialista kapitalizmust ,ezt tanulták ,most nosztalgiáznak .
mate03
@tivoli: Ez az amitől elhányom magam!
kukac50
Kövér gombát evett,beteg lett, Gyógyítható?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.