El se jutnak az életmentő vizsgálatokig, a recepteket nem tudják kiváltani, az állami egészségügyi intézményekről pedig sorra pattannak le a falvakban élő betegek. Sokan közülük úgy halnak meg, hogy még az ellátórendszer kapuján sem jutnak be. Egy vidéki, néhány ezres település perspektívájából még a sokat szidott, hosszú várólistákkal dolgozó nagyvárosi egészségközpontok pácienseit is lehet irigyelni. Egy kistelepülés háziorvosa kipakol.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Nemrégiben reggel egyik rádióban valamilyen szervezet kért a kormánytól
3 milliárd Ft-ot a gyermekéhezés megszüntetésére...aznap a parlamenti
2/3 leszavazta, ezzel egyidöben viszont megszavazta a 4 milliárdos
újabb stadionépitést...Köszönöm, biró Úr nincs több kérdésem !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
@almosd: Jó, jó, de szerintem nem a férgese, inkább a java hullik.
papa.49
@Linna: Most néztem végig a hozzászólásokat, nem találkoztam a nevével, de nem csak te én is megkértem hogy mellőzze a nekem címzett válaszokat, nos azóta kerüli az alkalmakat, igazán nem is hiányzik a hölgyemény...
almosd
@Linna: igazad van ,de ez a mi szemszögünk ,de az ö részükről az elesettek a nincstelenek ,mondják azt rájuk, annyit is érnek ,szerintem minden ember egy értékes individuum.
Desischado
Na kérem szépen, látlelet a magyar egészségügy és az emberek helyzetéből, a doktornő interpretálásában. Hahó, balogh koma elolvassa ezt? Mert kéne!
kukac50
Vidéken ez a valóság! Még ha bekerül is a kórházba valaki akkor sem biztos,hogy a megfelelő vizsgálatokat elvégzik rajta, Pénz hiány miatt kap egy infúziót és kész amikor megtudják,hogy nővér a szívinfarktusos néni lánya és jön Németből akkor kezdik csak vizsgálni,vagy írnak fel valamit Neki.
Az emberség is kezd kiveszni még az orvosokból is,nem csak a politikusokból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.