Március végéig meghosszabbította a Terrorelhárítási Központ Orbán Viktor otthona környékének lezárását, így például március 15-én sem lehet ott látó- és hallótávolságon belül tüntetni. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
A múltkori tüntetéseket a "sikeres munkásságaként" könyvelte el... kiderül hogy már önmagát is átveri?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A ,,pór nép abajgása,, ne zavarja a csuti hazugovicsot...
Dr. Felipe
Hogy hogy nem? Talán a miniszterelnök kordonok mögé bújik? Kitől is hallottam én ezt? Ja igen, vicctortól még ellenzékben.
tivoli
Akar a franc odamenni. Drága az üzemanyag!
dr. prédikátor
Csak nem fosik a cigánybáró a népétől???
yazo64
A múltkori tüntetéseket a "sikeres munkásságaként" könyvelte el... kiderül hogy már önmagát is átveri?
Toby
Nos...hölgyeim és uraim...nos..."magyar emberek"...a TEK nagyon szeret engem...nos...a kormány leváltható...egy másik kormány persze...nos hölgyeim és uraim, "magyar emberek"...nos, ez valójában fos...de legalább melegíti a lábamszárát...nos...hidegháború van...nos, jól jön a meleg fos...nos...
papa.49
@Toby: Kösz, jót röhögtem ezen a hsz.en...
nemkati
Nehéz felidéznem olyan időt, amikor nem volt lezárva a Cinege utca.

"Retteg a szegénytől a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény."
Feraj49
Jó,hát ha nem lehet a háza előtt tüntetni,akkor engedjék őket be a házba !Március 15 körül még kint elég hideg szokott lenni.Bent meg fűtés sem kellene,mert elég forró lenne a hangulat.Bár ahogyan Én gondolom előzőleg megtöltenék azt FIDESZ fanokkal.
73
Féljél Viktor,mert van miért.De amikor a nép oda akar menni,akkor ott lesz!A tekkedet meg feldughatod magadnak.
Mobil123
Écsi Antal! És cigány vezéred mit csinált anno?? vagy annyira emlékezet kihagyásos vagy? Vigyázz mert még az unokád is fogja látni, fizetni amit a jelen hatalom tesz . Polgárháborúba vezetéshez meg ne m kell Gyurcsány mert megteszi azt fideszes vezetőid amíg azt sem tudják melyik segget nyalják mert már nem győznek futkosni a világ összes hatalmához.
volvós
@Mobil123: 14:05

Nem kell vele foglalkozni, a 3-as kórteremben él
rácsos ágyban spu00 kisasszonnyal ...
evacica
Érdekes ilyen félős egy miniszterelnök se volt, nagyon gyáva ez a jelenlegi! Gyurcsány soha nem tett ilyet pedig rendesen hergelte a népet a fidesz ellene! Hiába a gyáva az gyáva, és szégyellném magam a helyébe, de úgy látszik fideaszéknél ez a fogalom ismeretlen.
bakegya
@nemkati: s mivel nem látja,nem hallja,NINCS IS -A NYOMOR,KISZOLGÁLTATOTTSÁG ÉS SZENVEDÉS-tipikus bűnözői elszigetelődés!!!
Juhász István
Nagyon helyes. Nemcsak a viktátor utcáját kell lezárni, hanem egész Felcsútot is. Ne járkálgassanak oda a semmirekellő fotósok, nyomoronc újságirók, stb. Vizelgessenek inkább a tesztre...Egy népétől félő álomférfinek igenis KIJÁR a teljes védelem, a falujával együtt. Ha focimeccsen játszik majd a Puskás Akadémia, ideiglenesen fel lehet oldani a falu TEK.-es lezárását, és a vénaszkenner után alkalmasnak nyilvánitott többezres drukkersereget, be kell engedni Felcsútra, hagy drukkoljanak a csapatnak. Viktor meg, javaslom épittessen egy berlini fal méretű tákolmányt is a falu köré, persze a 2/ 3, ad majd rá felhatalmazást...nehogy már az a mocskos komm. ballib. csőcselék csak úgy, bejuthasson Európa leggyorsabban fejlődő falujába...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.