Vannak fideszesek, akik jövőre békülnének az RTL Klubbal, a konfliktus rendezését pedig Angela Merkel német kancellár februári látogatásához időzítenék – írta szerdai számában a Népszabadság.

A lap megfogalmazása szerint van olyan miniszter, aki karácsony előtt már úgy látta, a magyar-amerikai konfliktus mélyülése esetén békülni kell ott, ahol a kormány saját hatáskörben is meg tudja ezt tenni. A hírek szerint azt tervezik, hogy Angel Merkel februári látogatására minimalizálnák azokat az intézkedéseket, amelyek hátrányosan érintik a német cégeket.

Az RTL Klub vezetéséhez nem érkezett tárgyalási megkeresés a kormányzat vagy vezető fideszes politikusok részéről. Úgy tudják, a csatorna olyan tárgyalásba nem megy bele, amely az autonómiáját, műsorpolitikáját vagy a Híradó tartalmát érintené.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ezt már Orbánék elqrták. Nem kicsit, nagyon!
Az RTL-nek köszönhetik az egy hónap alatt elvesztett 900 000 szavazót.
Ez az ára arroganciájuknak, pökhendiségüknek, kivagyiságuknak, mindent erőből megoldó politikájuknak.
Csak így tovább, roggyant elméjűek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Szerintem tökmindegy, az RTL-es csávók már zsigerből tolják a friss híreket VV Viktorról és a villalakókról. :)))
volvós
A jellemtelenség netovábbja ...csak az RTL nem olyan
társaság, mint a HirTv :-))))) Hajrá RTL !!
Egyébként Merkel Asszony naprakész tud mindenröl !!
coni
Fura lenne, ha az RTL visszatérne a régi híradós énjéhez. De minden lehetséges nálunk, mivel személyes ügyről van szó, nem elhivatottságról.
A német cégekkel igen jó viszonyt ápol a kormány (EON) Merkel ezért ilyen elnéző Unortodoxiával.
nyanya001
Maradjunk annyiban, hogy az RTL profi híradót készít és nem kíméli
egyiket sem, igaz, a mostani bagázst gyepálja rendesen és igaza is van !
papa.49
A ,,szabadságharcos, hős hazugovicsnak,, az egy bitje talán felfogta, hogy a németek pillanat alatt taccsra tudják tenni a ,,gazdaságunkat,, csak egyet kell intenie Merkelnek a német cégek már át is szervezik magukat, másik országba...
Megint bebizonyosodott aki hülye ne akarjon kormányozni, az eltelt 5 év alatt sok cég húzta le itt a rolót, rengeteg magyar vállalkozás befuccsolt, ezt nem lehet az elmúltnyolcévre kenni, bár szeretnék...
F_Viktor
Ezt már Orbánék elqrták. Nem kicsit, nagyon!
Az RTL-nek köszönhetik az egy hónap alatt elvesztett 900 000 szavazót.
Ez az ára arroganciájuknak, pökhendiségüknek, kivagyiságuknak, mindent erőből megoldó politikájuknak.
Csak így tovább, roggyant elméjűek!
tivoli
A német gazdaságot nem Merkel irányítja, a német termelőcégek függetlenek Merkel integetéseitől, a beruházásaikat nem költöztetgetik hetente, havonta, Merkel és Orbán hangulatának megfelelően.
Kamcsatka
@nyanya001: Talán inkább úgy helyes, hogy profi híradót is tud készíteni.
craven
befognak hódolni a kormánynak sajnos,tartanak attól hogy teljesen kitiltják őket az országból...ez az amikor a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad...
craven
az rtl nem akarja elvesziteni a magyarországi nézettséget,mert itt annyi buta ember van még,akiket meglehet vezetni,hogy egyenlőre jó bevétel...
keresztapa
@craven: Tökéletes a megfogalmazásod, a megvezetett emberek is megérthetik,még akkor is ha nem akarják. Az RTL felfog hagyni a kritikus hangvétellel mert eddig sem volt híres kormánykritikájával, csak az adózás tette azzá. Még akkor is ha az új gondolkozók mindezt feledni akarják.@Kamcsatka: A profi híradó az ami hiányzik nem csak az RTL ,hanem az őszes országban sugárzó TV híradójából. Profizmus az nem egymástól átvett Celebek tetteit, hírnek minősítetten közvetíti elbulvárosodva, címszavak felfokozottságával, üres tartalommal valótlanságokkal. Berki Krisztián szegénységi fogadalmával, stb.
Senara
Ámítás , parasztvakítás , mellébeszélés , ja és pávatánc . A reklám adóról szó sincs . Jóska-Pista hiába békülne , ahhoz a stadion tulaj és 10 éves milliomos háztulaj apja kell .
freemanpetya
Az RTL-klub, akkor lett hirtelen nagyon harcos mikor adót kellett fizetniük. Addig álltak a sorban a többi média-seggnyalóval együtt. Taposták a baloldalt (megérdemelten) és a hatalomnak tetszően úgy tudósítottak mintha a jobboldal házi tévéje lettek volna. Nehogymár ezek a retkesklubos népbutító senkiháziak legyenek itt hősök, akiknek a szabadságharc meg a demokratikus gondolkodás akkor indul be amikor adót kell fizetni. Pffffffffffff
Dr. Felipe
"a csatorna olyan tárgyalásba nem megy bele, amely az autonómiáját, műsorpolitikáját vagy a Híradó tartalmát érintené."

Hülye lenne az RTL ha visszatérne a gagyi híradóhoz mikor szerzett 1 millió új nézőt, hülye lenne behódolni a csuti kanásznak. Igaz hogy többet adózik de a bevétele még több.
Sőt már a választások előtt is ilyen híradót kellett volna csinálni, akkor nem lenne kétharmad és nem lett volna rászabva az RTL re a reklámadó.
bretagne
@nyanya001: Remélem, az RTL-ben nem kell csalódnom és nem békül.
Még előbb-utóbb visszavonják a reklámadót is. Akkor se béküljenek!!!
F_Viktor
@keresztapa: @freemanpetya: Írod:
"Az RTL felfog hagyni a kritikus hangvétellel mert eddig sem volt híres kormánykritikájával, csak az adózás tette azzá."

Választások előtt is az RTL és az ATV híradója volt a legobjektívebb híradás.
Változás annyi történt, hogy nem csak híreket közvetít, hanem tényfeltáró riportokat is tudósít.
keresztapa
@F_Viktor: Aki elfelejti, hogy az RTL-nek csak üzlet politikája van amit a pénz ural, az könnyen megtéveszthetően hívővé válik.
Toby
Békülnének, ja ! Mielőtt még az összes szar a nyakukba dőlne ! Patkányok !
Desischado
Remélem, az RTL nem békül. Hajrá srácok, csak így tovább! Félnek már a rablók rendesen!!!
hetöndöe
@keresztapa: Ez a tőke természete,még a sarki kisfűszeres is így gondolkodik,vagy ez újdonság ?
karma1
@freemanpetya: @keresztapa: Miert vagytok felhaborodva azon, ha az RTL Klub a szemet internetado elleni lepeskent harciasabb hangvetelu, kritikus hiradoval vagott vissza???
orbant csak a sajat aljas eszkozeivel lehet legyozni, es ezt elsokent az RTL Klub ervenyesiti.
Es mielott frocsognetek a kulfoldi kereskedelmi TV-adora, jobb, ha emlekeztek ra, hogy az RTL az elso nagy port kavart hiradoi utan kapott a nyakaba egy jokora NAV ellenorzest, ami a vilagon semmi hibat nem talalt a tarsasag itteni financialis mukodeseben, vagyis eddig is minden adot megfizetett a magyar torvenyek ertelmeben.
Ennek a tudataban hulye lenne az RTL Klub, ha a maga eszkozeivel nem kuzdene orban es az o hulye intezkedesei ellen.

Szerintem meg az is benne van a pakliban, hogy amint Merkel asszony kihuzza a labat a hivatalos ma.o.-i 5 oras latogatasarol, orban azonnal visszavon minden enyhito intezkedeset, szoval a Patyomkin-falu szepen epul mar Merkel fogadasara...:o(((((((
perfekt
Holló-a Hollónak-nem vájja ki a szemét...Nah én készítem a pezsgőt,és éjfélkor,kívánok,szebb és boldogabb évet nektek,és szeretteiteknek,Propiéknak,hogy jöjjön a társadalmi megbékélés,hogy együtt bontsuk le azt a falat aminek tetején, haladás ellenes-erők pöffeszkednek.:csak halkan bontom a pezsgőt,nehogy dugó díjat kérjenek. BUÉK.
tivoli
@perfekt: ma, 22:50
Pszt! Csak lábujjhegyen azzal a pezsgővel, nehogy utólagosan Szilveszteri felárat vessenek ki minden második üvegre.
Desischado
@perfekt: Neked is Boldog Újévet! És tivolinak igaza van, csak óvatosan, lábujjhegyen, meg ne hallják ezek a adógyártók!
karma1
Mindenkinek jobb es szebb evet kivanok innen a messzi tavolbol, remelem, a moderator is elnezobb lesz jovore, hogy sokaig egyutt maradhassunk legalabb a neten...:o)) Szeretettel: karma1...:o))
bencemacska
@karma1: Nektek is - a távolban - nagyon boldog újévet!
tivoli
@Desischado: @karma1: @bencemacska: Boldog új évet kívánok, és gazdaságilag nem rosszabbat mint az idei volt!
evacica
@F_Viktor: Sajnos 2014 áprilisa előtt nem, csak utána, ha úgy lett volna akkor más eredménye lett volna az országgyűlési választásnak!
bencemacska
@evacica: ma, 00:29

Az RTLII 21 órás híradója már korábban is realista volt, de az kevés helyen volt látható!
evacica
Remélem, hogy az RTL karakán lesz, és továbbra is korrekt és objektív hírműsorokat készít, és nem dől be Orbán "pávatáncának" Tudhatnák, hogy amit kérdeznek az sem igaz, hát még amit ígérnek! A tisztesség nem az ő műfajuk. Hajrá RTL csak így tovább, és BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK ÉS EGY TISZTESSÉGES DEMOKRATIKUS MAGYARORSZÁGOT!
Juhász István
Volt még 7 évvel ezelőtt, szülővároeomban egy német gyár, bizonyos LEONi. Gépkocsikba gyártottak elektr. Kábelkötögeket. Egy hünap alatt leszerelték a gyárat, és áttelepitették Aradra.
Namármost.. Ha a németek kitalálják, hogy más országban előnyösebb lenne a termelés, és az egész autóiparral ezt tennék, hazánkban MEGSZŰNNE az ipar. Igenis a német cégek tartanak el minket, a többi az csak duma, habbal.
Mielőtt Merkel aszzony idejönne, igenis gondolkodjatok el azon, hogy miképpen is lehetne viszakozni az új RTL. adóból... Tudom, nem ez a neve, de ezt jelenti... Merkel nem ostoba, veletek ellentétben
mate03
@Desischado: Főleg Kósa! Mert képes a kupak adó után, a parafa adót is bevezetni!
tivoli
@Juhász István: ma, 09:05
Bizony, ez így van. Sok német cég ad itt munkát, de azok piaci alapon működnek, oda mennek ahol előnyösebbek a feltételek. Nem az érdekli őket, hogy Merkel asszony mit integet.
Csak az ostoba gondolja másképpen.
bencemacska
@tivoli: ma, 11:57

De azt elhiszed, hogy Merkel nem megy velük szembe! Hanem biztosítja a feltételeket!
Viszont, ha ő megkéri őket valamire - a józan ész határain belül - azt megfontolják!!!
tivoli
@bencemacska: ma, 12:41
A pénz beszél, a karaván halad. Merkel asszony legfeljebb velük tart. (Feltéve, ha kancellár akar maradni.)
Linna
RTL Klub: helyes! szeretem, ha valakinek minden körülmények között van gerince!
kukac50
Ezt Orbán a megkülömböztetett törvénykezésének és a Fideszes gombnyomogató bohócoknak köszönheti mert egynek sem volt esze arra,hogy a törvénynek mindenkire egyformán kell vonatkozni.
Desischado
@tivoli: Köszönöm, Tivoli, neked is minden jót, és Boldog Újévet!

@evacica: Neked is, Eva! És orbán és bandája mentes Boldog Újévet!
tivoli
@m.macskosz: ma, 18:08
Melyik, kedves macskosz?
wagabund
aszongya: ..állítólag... meg... békülnének... majd... Merkel érkezésekor...

uggyan kérem...most helyezik a hosszúcici szabad végét a hiszékenyek ..öö.. ajkaihoz...

méghogy békülnének? pfff...
F_Viktor
@keresztapa: Írod:
"Aki elfelejti, hogy az RTL-nek csak üzlet politikája van amit a pénz ural, az könnyen megtéveszthetően hívővé válik."

Kereskedelmi csatorna lévén természetes, hogy bevétel centrikusak, egyébként nem nézhetné ingyenesen adásait több 100 millió néző.
Valamint sok saját műsorral rendelkeznek, ezek elkészítése sem két fillér.
Valamint a műsorszolgáltatóknak évente kifizetendő 400-450 millió eurót is ki kell termelniük.

Magyarországon hírműsora átalakítása az RTL számára egyértelműen eredményes volt, több nézőt ültetnek a képernyők elé, ami több bevételt jelent nekik.
F_Viktor
@evacica: Írod:
"Sajnos 2014 áprilisa előtt nem, csak utána, ha úgy lett volna akkor más eredménye lett volna az országgyűlési választásnak! "

Igen, így igaz, de valahol érthető, hogy egy EU tagország cégcsoportja nem akar direkt módon beavatkozni Magyarország választási kimenetelébe. Azt meg kell jegyezni, még akkor is az egyik legobjektívebb híradások az RTL-en voltak.
evacica
@F_Viktor: Én nem azt várom a Rádiótól vagy a TV adóktól, hogy bár merre is befolyásolják az embereket, amit most a királyi TV és Rádió csinál, ha nem azt, hogy korrekt objektív tényeket közöljön. Majd a hallgató vagy a néző eldönti ezek után, hogy hogyan vélekedjen a politikáról és az ország vezetéséről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.