10 ezren jelezték vissza a Facebookon, hogy részt vesznek a mai, délután 6 órakor kezdődő demonstráción. Közlekedési káosz várható a helyszínen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Óriás tüntetés??? Ki, kivel?? Hiszen a szárnyát bontogató " új " ellenzék már most a viszályt keresi. Viseljen pártjelvényt, ne viseljen pártjelvényt. Én ezzel nem fogok össze, Ö azzal nem tárgyal.
Egyszer egy bölcs ember azt mondta " Ha kell az ördöggel is cimborálok, hogy légyőzem az ellenséget. A mi ellenzékünk miért nem képes a cél érdekében mindent félretelni.
Megbuktatni ezt az átkozott kormányt. Majd ki írni egy szabad választást, ahol minden tömörülés, párt megmutathatja erejét. Amíg csak az utca hőbörög Viktor a karosszékben röhög. / Hagy " ugasson a kutya " odakint van/
Le kellene ültetni az ellenzéki vezetőket, mint a "12 Dühös ember c." filmben, és addig nem jöhetnek ki míg nem hoznak közös döntést. És most itt egy ország a tét !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.