Tavasz jön – Orbán megy! – ezzel a jelmondattal szervezi meg a következő nagy tüntetést két Facebook-csoport. Az internetadó-tüntetésről és a magánynyugdíj-tüntetésről ismert "Százezren az internetadó" ellen valamint a "60 ezren a Magánnyugdíjukért" Facebook-csoport február 1-jére, a Kossuth térre hívja az embereket.

A szervezők közleménye szerint a tiltakozást azért egy nappal Angela Merkel budapesti látogatása előtt tartják meg, mert Orbán Viktor külpolitikája lejáratja a szabadságszerető magyar népet. Hozzáteszik: Magyarország egyre távolabb kerül attól, hogy egy jóléti, európai, élhető ország legyen.

A szervezők felhívása:

Elég volt! Elég Orbánék új adóiból és megszorításaiból! Elég volt az embereket elszegényítő politikából. Elég volt a demokrácia lebontásából. Nem engedjük, hogy a hatalom már a tüntetéshez való jogainkat is korlátozza!

2015. február 2-án hazánkba látogat Angela Merkel, Németország kancellárja. A látogatása előtti nap jó alkalom, hogy megmutassuk: Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal. Magyarország nem kér Orbán maffiaállamából és antidemokratikus kormányzásából.

Az elmúlt 25 év hibáiból tanulni kell, de az első feladat, hogy leleplezzük és megtörjük Orbán maffiaállamát. Ezért támogatunk minden demokratikus megmozdulást januárban és várunk minden csatlakozót a februári tüntetésünkhöz.

Álljunk ki közösen az európai Magyarországért!

A MostMi: Új országot építünk! nevet viselő civil szerveződés mára hirdette meg demonstrációját.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Jó az időzítés...de csak akkor ,ha mindenki,,pártok,sz-szervezetek,civilek ,diákok,,,,mind együtt ,,finnyáskodás nélkül tüntetnek..Talán így lenne valami eredmény is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@tivoli: Már ne haragudj,de Merkel asszony,nem hülye! Többet tud a Magyar helyzetről,mint sokan gondolnák!Nem simogatni jön, hanem Viktort seggbe rúgni!i
tivoli
@mate03: ma, 08:49
Sose állítottam, hogy hülye. Ha az volna, nem lenne alkalmas az unió díszfütyijének.
senkifia68
@Madame Dénes Béláné!

Csak a stílus kedvéjért. Életében nem látott még reklámban sem annyi és annyiféle mobil telefont, köztük önnél sokkal okosabbakat, mint ahányat én gyártottam és javítottam! Sony-Erikson, RIM, Nokia, HTC, Samsung, Alcatel ...stb. S hogy miként lehet hozzá jutni? Azt drága hölgyem szolgáltatója válogatja.MIndenesetre nem vall különösebb okosságra, hogy a 0 Ft-ért vett elfőfizetéses telefonok számlatartozásai a mobil szolgáltatóknál milliárdos nagyságrendre rúgnak és számtalan emberi lénynek mondott kisagy nélküli zombit hajkurásznak a végrehajtók mukáltatóktól munkáltatókig az OKOS telefon használatuk "elfelejtett" költségeinek behajtásáért. Van diplomás ismerősöm, aki netto 200 eFt-os EGY HAVI forgalom után sunyított ki az országból, gondolva, hogy ott nem érik utol!
Tudja tisztelt asszonyom, ha a nagybetűvel ide ordított mondandója lett volna a baloldal tavaszi választási kampány vezér fonala és nem a BAZZMEGAZORBÁNT-BAZZMEGAKROMÁNYT, és az hiteles, tisztességes politikus szájából hangzott volna el, ma nem lenne FIDESZ 2/3!!! Csakhogy akkor és most is leüvöltik azok fejét és elmondják mindenféle szarházi fidesznyiknek, akik arra hívják fel a figyelmet,hogy a problémák feltárása a fontos és nem az ORBÁN GYŰLÖLET HANGOZTATÁSA!
AZ EGÉSZ BALODAL EGY LÁTNOK KOTTÁJÁBÓL JÁTSZIK ÉS MOST MÁR A CIVILNEK MONDOTT pártokban csalódottak is!

www.youtube.com/watch?v=h8YVj0dqvwo

És mondjon bárki bármit! A háttérből a régi zenekar fújja, a mostaniak csak a playback! De a tüntetések részvételi statisztikáit tekinteve alapos a gyanúm, hogy erre egyre többen jönnek rá az Orbán takarodj! szózat árnyékában!s Béláné:
mate03
@tivoli: Szomorú ,hogy egy józan elismert politikust lefütyizel!Ez sajnos téged minősít!
bence
@mate03: ! Bár igazad lenne ! És ha kérhetném , lehetőleg jó nagyot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.