Ha már van megyematrica, akkor területalapú rendszámtábla is kellene – merült fel a kérdés a Facebookon. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerint egyelőre jegelték a témát. Az autók rendszámtáblájának cseréje már többször is szóba került Magyarországon. Legutóbb 2012-ben, akkor a Belügyminisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a rendszámok több lépcsőben, felmenő rendszerben és önkéntes alapon megvalósuló cseréjének lehetőségét vizsgálta.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nem is szokott ilyeneken gondolkozni! Bejelenti mint kész tényt, oszt jó napot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
Hmm... én nagyjából ismerem a környékre való rendszámokat. Gondolom, minden iroda kap egy-egy nagyobb csomagot, és így sok "tesó autó" (azonos betűjelű) futkos a megye e részén.
mariaberta
Eddig úgy tudtam, gondolkodni, csak az emberek szoktak, -persze azok közül sem mindenki- de hogy a "kormány" gondolkodik, az számomra újdonság. Hiába ez egy csoda "kormány".
karma1
@Linna: Ezert aztan qrva egyszeru dolguk lesz a rendoroknek, ha egy lopott autot kell keresni, vagy egy aldozatat cserbenhagyot kell korozni, hulyet kapnak majd a sok hasonlo rendszamtol, mar csak a betujelek azonossaga miatt is...

Dehat ok tsem alltak sorba az eszert...:o((((
Nil
a terv már biztos meg van, ahogy lecseng a matrica, majd jön a rendszámtábla
JAJMÁR
Mi az, hogy rendszámcserén nem? Helyesen: Nem gondolkodik a kormány. Csak cselekszik... hrrrrrr !
papa.49
A gondolkodás feltételez valamit ott fönt, na az meg NINCS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.