A megállapodás szerint feltételekkel van lehetőség a sztrádavilágítási szerződés egyoldalú felmondására, s mivel a törvény szerint helyi önkormányzati feladat a közvilágításról való gondoskodás, meg kell vizsgálni, hogy Budaörs eljárása jogszerű-e – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI megkeresésére szerdán.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Az a kérdés, hogy jogszerű e az útdíj bevezetése !
Cicamama55
Tegnap még biztosan jogszerű volt, de az eddigi tapasztalatok alapján mára már biztosan jogszerűtlen! Jól teljesítenek a fideszes jogászok...
Toby
Nagyon helyes, ássa csak meg nyugodtan a patkányqrmány a sírját Budaőrsön ! És minden olyan településen, amelyen élőknek szopatás az útdíj !
kakaósbögre
a kérdés igazából az hogy kit érdekel az NGM jogásza.nem fizet nem fizet.mit csinál az NGM?falbarúg?Budaörs nettó befizető az államkasszába,ergo nem zsarolható a támogatások megvonásával.
mariaberta
@Toby: Nincsenek csodák. Budaörsön több választást nyert a volt Szabad demokrata képviselő, nagysasszony -Selmeczy szenátorasszony ellen, tehát? Ki kell b-----ni azaz tolni Budaörssel. Azon kívül, Magyarországon a leggazdagabb település Budaörs, mivel ott épültek a legnagyobb áruházak ,ott a legnagyobb adóbevétel, tehát újólag mondom az a baj, hogy ott nem a CBA a favorít.
Mellesleg ma olvasom, hogy ez a dagadék Szilárd összekeveri a szezont a fazonnal. Mi köze van az általuk bevezetett autópálya díjnak, a benzin és olajárakhoz? Az olaj és benzinárak változása nem rajtunk múlik. Bár én nem értek ezekhez a dolgokhoz, de "hülye azért nem vagyok" /Ismerős a szlogen?/
Toby
@mariaberta: - a benzin árában 3/4 az adótartalom !
- a benzin árában benne van az un. "útalap" !
- az autópályákat mindenki adójából, részben pedig uniós forrásokból fizetik és tartják fenn.
- sok, nem fidesznyik önkormányzat a mai napig nem kapta meg a neki járó kompenzációt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.