Közben, miközben mindenki elemez, kontraelemez, fanyalog, összeesküvés-elméleteket gyárt vagy megpróbálja politikailag kihasználni a helyzetet, könnyen lehet, hogy elsikkadnak a tragédia legfontosabb szereplői. Az áldozatok. Ezért most, legalább virtuálisan, minden olvasó tartson egy perc csendet, és legalább a virtuális gyertya gyúljon az áldozatok lelki üdvéért.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@kamazuka: Trianon most hogy jön ide ???
GeoCravker
@kamazuka: Hö???
Ennyire otrombán ostoba nem lehetsz...
Vagy mégis?
A gárda (vmelyik pincérruhás banda) biztos nagy büszke most rád.
73
Most ne trianonozzunk,mert nem arról van szó.Megjegyzem nekem is fáj,mint minden Magyarnak.Sok halált láttam már,de amit a videón néztem,az nagyon felkavaró!Hideg vérrel fejbe lőni egy földön fekvő,sérült rendőrt,aki a civileket védte.Ezek az embernek nem nevezhető,érzéketlen genetikai hulladékok.Ha belegondolok,hogy a családja látta azt a videót...még bele gondolni is rossz!A szülei,ha volt felesége,gyermeke(i).Azt gondolom egy életre lelki nyomorékok lesznek.Tudom,hogy nem vigasztalja meg a családját,de Ő egy hős volt,aki felvette a harcot a gonosszal szemben.És ezért Ő a legdrágább"dologgal"fizetett érte;az életével!Az esküjét megtartotta,ha kell az élete árán is megvédi az ártatlanokat.Nyugodjon békében,ahogyan a többi ártatlan áldozat is.
iteo
@GeoCravker: Amelyik arabbá akarja a családfáját tekerni mert romának látszik?
GeoCravker
@73: Ahogy a linkelt írás indul: "Párizsban megmozdult ma a Föld és terroristákat köpött ki valamelyik okádással telt bugyorból. "
73
@GeoCravker: és még ott van London,Hamburg,Róma és megannyi európai város bugyra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.