Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatban fejezte ki tiszteletét a párizsi merénylet áldozatai előtt vasárnap, mielőtt elutazott a francia fővárosba az áldozatok emlékére szervezett megemlékezésre.

Az alábbiakban közöljük a nyilatkozat teljes szövegét.

Ma a világ tiszteletét fejezi ki a párizsi merénylet áldozatai előtt. Magyarország miniszterelnökeként először és mindenekelőtt én is a legmélyebb együttérzésemet fejezem ki. Mi magyarok osztozunk a franciák fájdalmában.

A terrorizmus előretörése Európában ma már valóság, ami napról napra növekszik. Az európai ember áll támadás alatt, az európai ember szabadsága és életformája. Mindez a hétköznapjaink biztonságát fenyegeti. Nem tehetjük meg, hogy nem nézünk vele szembe.

Európának képesnek kell lennie arra, hogy megvédje magát. A politikai korrektség már nem nyújt védelmet a kegyetlen barbársággal szemben.

Magyarország elkötelezte magát az európai értékek védelme mellett és a maga erejével kiveszi a részét ebből a létfontosságú küzdelemből.

Ugyanakkor az is kiderült, hogy a jelenlegi európai politika nem tudja megvédeni az európai embereket.

Új politika kell. Európának új véderőművekre és stabilizátorokra van szüksége ahhoz, hogy megakadályozza a biztonságát fenyegető rengéseket és mozgásokat.

Mi magyarok készek vagyunk együttműködni minden olyan európai politikai erővel, amelynek van megoldási javaslata és küzdeni akar az új fenyegetések ellen.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Jobb lesz ha befogod, és elmész kezeltetni magad !
Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben: "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakaósbögre
majd komolyan veszem ha tényleg nem operetthadseregünk lesz.addig kamu az egész.
nyanya001
Jobb lesz ha befogod, és elmész kezeltetni magad !
Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben: "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
bencemacska
Nem vagyok biztos benne, hogy ő írta a közleményt, de az ő neve fémjelzi, tehát ő a felelős!
Az első bekezdés még csak elmegy, de onnan fokozatosan szétesik.
Gondolom azt akarja kifejezni, hogy ha Európa nem fogadja meg az ő tanácsait, akkor a helyzet tovább romlik!
Megérjük még azt is, hogy neki kell vezetni az EU-t egyébként szétesik!
nyanya001
@bencemacska: Orbán már szét van esve évek óta !
kakaósbögre
egyébként,kérdem én ki is engedte szabadon Safarovot?
coni
Választ ne várjon, ezt az unortodox grammatikát maximum 1,5 Millió cöfögő érti.
papa.49
Figyuzzatok, volt egy böffenet a ,,politikai korrektségről,, a hsz. -m a cikk huss elszállt, érdekes...
Greg
Egy agyament, skizofrén honnan veszi a bátorságot az ilyen kijelentésekhez? Nyilván nincs egyetlen bátor orvos sem, aki a betegségéről felhomályosítaná! Ha pedig ennek tudatában teszi, akkor a legaljasabb ember a világon.
bencemacska
@papa.49: ma, 11:28

Kösz. hogy szóltál, akkor nem vagyok hülye!!!
(Én is azt keresem!)
Stancika
Országunkat kéne már megvédeni a jelenlegi hatalomtól. Európa okosabb annál hogy OV-től kérjen tanácsot.
papa.49
@nyanya001: A kép KITŰNŐ pontosan megmutatja kivel állunk szemben, sajnos!!!
papa.49
@bencemacska: Látod az ,,éber elvtárs,, FIGYEL, hát ezért figyelj te is!!!
bencemacska
@nyanya001: ma, 11:28

Nagyon jó, de jobb lenne, ha lenne előtte egy rács és azt rázná!-:)))
Csizmás Kond
A jelenlegi európai politika nem is megvédeni akar, hanem konfliktust kelteni...mert az a jövedelmező.
bencemacska
@Stancika: ma, 11:34

Csak sajnos ő kéretlenül is ad!
A birkáknak meg beadja itthon, hogy azért javult valami az EU-ban, mert őt követik. Ha nem sikerül valami az meg azért van, nem fogadták meg a tanácsát!
KERKA
@Csizmás Kond: 11.39 Hogy érted ezt? MIlyen téren jövedelmező?
Csizmás Kond
@KERKA: Ez a francia merénylet nagyban hasonlít az ikertornyoshoz na meg a végkifejlet a binláde eltüntetéséhez...szóval valamire okot kreáltak ami ezután derül ki.
nusika
@Csizmás Kond: ...csak nem az amerikaik a "provokálok"? Ezt már a tornyok támadásárá is mondták, 1sek.
KERKA
@Csizmás Kond: elég faramuci módon közelíted meg a helyzetet. De az biztos, hogy nem igaz, hogy az Unió konfrontációra törekszik.
Az igaz, hogy Binladen óta a terrorveszély jelen volt, csak kérdés, hogy mikor hol robban ki.
Csizmás Kond
@KERKA: Ma ha valakit élva akarnak elkapni akkor az meg is tudják tenni, bármilyen fegyver van a kezében. ...és ha olvasgatsz a témában még számtalan meglepő dolgot fedezhetsz fel.
Csizmás Kond
@nusika: Azt nem mondtam viszont az már nagyon gyanús, hogy a francia hadsereg védi a zsidó intézményeket az egész országban...
KERKA
@Csizmás Kond: Jó-jó, lehet így is felfogni, de az mindíg attól függ, hogy kik azok az emberek akiket el kell fogni, vagyis inkább az a döntő, hogy azok az emberek hogyan és mire vannak kiképezve. Jelen esetben ezek a terroristák egyértelműen az emberölére voltak kiképezve. Gondolom az, hogy szitává lőtték őket, nem a pillanatnyi döntés eredménye:((
tivoli
"Mi magyarok készek vagyunk együttműködni minden olyan európai politikai erővel, amelynek van megoldási javaslata és küzdeni akar az új fenyegetések ellen."
Ettől félek. A magyarok 1000 éve egyebet se csinálnak, csak együttműködnek az európai politikai erőkkel. Ezért vagyunk mindig szarban.
Csizmás Kond
@KERKA: Olvasom, hogy ausztriába vagy hetven iszlám harcos tért vissza...ők tudják ki kicsoda és épp a franciák ne tudták volna ?
A másik vetülete a dolgoknak, hogy az ikertornyok esetében is egy olyan intézmény semmísítettek meg ami már veszteségre dolgozott, itt is egy olyan szerkesztőséget próbáltak megsemmísíteni ami már nagyon kényelmetllen lett...
Az biztos, hogy ilyen dolgokra csak fanatikus őrültek kaphatók de a beszervező a rendező az leginkább kell ismerje a terepet.
KERKA
@Csizmás Kond: Bin Laden Amerikában tanult.

Én arra lennék kíváncsi, hogy kiktől kapták a fegyvereket? Hogyan tudták azt Franciaországba bevinni?
Csizmás Kond
@KERKA: Így van, az amerikai titkosszolgálat képezte ki zavargások és hasonlók megszervezésére de ő csak addig maradt mellettük amíg nem az ő népét kezdték írtani...akkor vált ellenséggüké vagyis terroristává mert addig ha ugyanazt csinálta is egy jó amerikai hazafí volt.
...és az is érdekes, hogy miért kellett két nap amíg elkapnak két lövöldöző alakot amikor minden léptüket tudták.
KERKA
@Csizmás Kond: ezek a hithű terrorista iszlámosok mindent el akarnak pusztítani, ami nem az ő javukat szolgálja. ebben nem a vallásukat kell keresni, hanem az elvakultságukat. ezek olyanok , mint egy fekete fekély az ember testén.
Miért kellett 2 nap? Talán keresték a megfelelő helyet, ahol lecsaphatnak rájuk, hiszen ezek bármire képesek lettek volna. Bármire.
Csizmás Kond
@KERKA: ...ez az egyik verzió...de még sok változata van.
tivoli
@KERKA: ma, 14:06
Vadászat síppal-dobbal esete áll fenn.
Linna
Megőrülök! Most megint azt hiszi, hogy valami nagyot mondott. Nem jó ez a féreg semmire, csak az üres, teátrális nagy dumákra. Még jó, hogy vannak nála okosabb politikusok is a világban, mert vele még egy lakatlan szigetre sem mennék!
bencemacska
@Csizmás Kond: Nem tudom mi történt vele, innen nekem sem jön be, pedig a 168ora.hu-n kint van a cikk még mindig. Próbáld meg ezzel:

www.168ora.hu/globusz/egy-afrikai-muszlim-segitett-tuszoknak-
cikicakk55
bencemacska: Egyik oldalon sem elérhető a link amit megadtál. Gondolod, hogy a cenzúra rá jött,nem hisszük el vezérünk egyetlen szavát sem?
bencemacska
@Csizmás Kond: Na ilyenkor mi van? Nekem sem hozza be, pedig pontos a cím és egy órával ezelőtt még működött!
A lap bejön a cikk meg nem? De a Hír24-nél még ez sem sikerül!
bencemacska
@cikicakk55: Nem tudom mi történt, de a 168 óránál - ahova ki van írva, hogy nem található - ott a jobboldali rovatban fel van sorolva a cikk címe, és rákattintva olvasható.
A másikat nem tudom előkaparni. Pedig azon van a járdán fekvő, egyszerűen kivégzett muszlim rendőr bátyjának nyilatkozata!
Toby
Tőled kell megvédeni Európát és a magyarságot - te tetű orbánc !
Fradigege
Ő meg az együtt működés. Nem tudja meg védeni európa az embereket, ezért szívatsz minket.
Senara
Új politika kell. Európának új véderőművekre és stabilizátorokra van szüksége ahhoz, hogy megakadályozza a biztonságát fenyegető rengéseket és mozgásokat... agyilag zokni vagyok a rezgéseket mozgással nem tudom összehozni .
Nil
Engem ov és csapata ne védjen- önmagukat kellene megsemmisíteni hogy nyugodtan élhessen a nép-persze ezt nem teszik... bár van autoimmun betegség is- ők is elpusztíthatják saját magukat kis szerencsével
Desischado
@nyanya001: Ez a kép szörnyű! ehhez nem kell szakembernek lenni, hogy megállapítsuk, egy súlyos elmeroggyant van a képen! Komolyan, összeborzongtam, hogy ez az ország miniszterelnöke! Buddha és minden szentek oltalmazzanak minket, szükségünk van rá!
Desischado
Kitől akar "megvédeni" bennünket ez az elmeroggyant? Saját maguktól kéne!
mate03
@Toby: Most írtad le a valóságot! Köszönöm!
tivoli
@Desischado: ma, 08:39
Talán a terrorizmustól. Az smafu?
Desischado
@tivoli: Viccelsz velem ugye? A terrorizmustól? Ki? orbán? Na ne röhögtess!
tivoli
@Desischado: ma, 18:29
Persze, ki más? Ő, meg a TEK! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.