Orbán Viktort magyar terrorelhárítók védik majd Párizsban. A köztársasági meneten Orbán Viktor kormányfô is ott lesz, magyar terrorelhárítók védik majd Párizsban. – A Terrorelhárítási Központ (TEK) a külföldi utazások során is a jogszabályban meghatározottak alapján és a szakmai protokoll szerint biztosítja a védett személyeket – válaszolt kérdésünkre a TEK. A kormányrendelet előírja, hogy hivatalos külföldi utazásai során is biztosítani kell a miniszterelnök védelmét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
45 Miniszterelnök közül egyedül őt kell védeni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hát ez kész! Mondjuk értem én, hogy fosik mindentől, de ez már túlzás! Lesz Franciaországban olyan készültség, hogy különb sem kell! Éés!!! Zsebredugott kézzel járkált már megint ez az isten barma?! Kisül a szemem a szégyentől! Édes jó istenem, miért éget le tíz millió magyart ez az istenátka?!
m.macskosz
@Desischado: Des! Ne szégyenkezz, nincs miért!
Te nevelted? Te tanítottad? Te választottad?
Na, ugye? :)
mate03
@Desischado: Azért mert náluk ,tehén volt a radiátor!
bencemacska
@Juhász István: Igen Putyin viszi magával a teljes biztonsági kíséretét! És Obama is!
Rajtuk kívül csak OV teszi ezt!
Desischado
@m.macskosz: Ha én neveltem volna, ember lenne! Értelek én, de képzeld el, miket gondolhatnak rólunk! Én szégyellem, ami itt folyik!
nezelodo
Nem kell kárörvendeni, hogy mennyire te a gatyája! A félős gyáva sarokba szorított ember, különösen ha hatalmat adnak neki, szörnyű dolgokra képes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.