Szaniszló szerint szabadkőművesek és illuminátusok műve a NATO és a világháborúk, és Magyarországnak jobb lenne kimaradnia az egészből. Beteg a világ, nagy beteg – idézte Ady szavait Szaniszló Ferenc az Echo Tv Világ-panoráma című műsorában.

Forrás: hirszemle.net
Feltöltő: hirszemle
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Anno 15-20 éve szerettem nézni a külpolitikai műsorait.De amióta a széles fémjelezte echo tv-ben osztja a baromságot.Hát...(benne is)csalódtam.Akkoriban csorgott a nyála a NATO és az EU-ért.Most meg köpködi őket.Hihetetlen,hogy mennyi köpönyeg forgató van a mi kis hazánkban!Ez a hülye meg azt hiszi,ha semlegesek leszünk,akkor kimaradunk a 3. világégésből?Ez is egy fityesz zombi lett,mint a retkes széles gazdája!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
73
Anno 15-20 éve szerettem nézni a külpolitikai műsorait.De amióta a széles fémjelezte echo tv-ben osztja a baromságot.Hát...(benne is)csalódtam.Akkoriban csorgott a nyála a NATO és az EU-ért.Most meg köpködi őket.Hihetetlen,hogy mennyi köpönyeg forgató van a mi kis hazánkban!Ez a hülye meg azt hiszi,ha semlegesek leszünk,akkor kimaradunk a 3. világégésből?Ez is egy fityesz zombi lett,mint a retkes széles gazdája!
wagabund
Szaniszló nagytudású, kiváló orátor... múltja van, nem is rossz. Ezt figyelembe véve nem köpönyegforgató...csak megvilágosodott... azt viszont nagyon.
pbalage
@wagabund: az orátor szerintem is megfelelő szó rá, szívesen orálja a főnököt.
36
@73: Ő is dísz magyar.
Én Krudinákért voltam oda. Ő kiment a frontvonalba is tudósítani. Nem egy stúdióban ülve, állva beszélgetett, vagy monológokat mondott a kamerába.
A 80-as években még világszínvonalú(igaz akkor is párthű) műsor volt a Panoráma, helyszíni jelentésekkel, ahol bizony lőtek és bombáztak is.
36
Az Eu-ból nem lép ki Orbán, mert az euro támogatás tartja életben az országot a német autógyártáson kívül.(Igaz a támogatás nagy részét ellopják, vagy fölösleges dolgokra költik). A függetlenséggel, el nem kötelezettséggel egyet értek, de már lekésett róla az ország.
Most hízelegnek az amerikaiaknak de a dollár, akkor is 271 forint!
Levendula
Hogyha kilépünk az EU-ból, akkor megint lesznek határok. És határőrök. És megint bele fognak kukkantani a tamponos dobozunkba...
silber13
Ferkó! Mi tart vissza? Azonnal utazz Mongóliába, a jurta, meg a tugrik és a végtelen pusztaság! Az való neked. És ott aztán lökhetnéd a süket szövegedet napestig!
36
@Levendula: Szerintem, hamarosan lesznek ismét határok és határőrök is. Mert szükségszerű. Akkora már a migrációs nyomás. De ha a magyarok nem építik ki jobban a rendszert, akkor az osztrákok majd ki fogják.
25 éve meghalt a vasfüggöny, de feltámad.
lópicigáspár
Szaniszló most kivételesen el van tévedve! A Kövér már megmondta, hogy most a negyedik VH. a soros! :-)
Senara
Beteg a világ, nagy beteg – idézte Ady szavait Szaniszló Ferenc az Echo Tv Világ-panoráma című műsorában. ... az bizony az , hatoska tessék bevenni a pilulákat .
wagabund
@36: 15,19: igen, az egyik nagyágyú volt. Sosem tudták milyen arab országból származik, mert beszélt néhány (arab)nyelvjárást. Elvégre tanár volt az ELTE-n..
Aztán tevékenyen részt vett a Tőkés féle hangszalagok, videók kicsempészésében, itthoni közzétételében...már elfelejtettük, hogy múltja van...
wagabund
@Senara: ez a hatoska ez jóóó... felnyerítettem, a család már nyúlt a telefonért..
tivoli
Szerintem nagyon is hihető amiről most Szaniszló beszél. Már csak azért is, mert pontosan azt mondja, amit én is gondolok, s amiről napok óta beszélek is.
silber13
@tivoli: Ha felhomályosítanál többünket, tán nem egy III. hűborút vízionálsz Szaniszlóval egyetemben?
tivoli
@silber13: ma, 17:06
Nem a háborút vizionálom, hanem amit a bevándorlásról, a terrorizmusról, a gazdasági kizsákmányolásról és a politikai háttérről beszél. Bár ezeket összevetve, még a háború sincs kizárva.
silber13
@tivoli: Na így világos! Köszi az infót!
1magyar
Miért lépnénk ki? Azért,hogy minket támadjanak??
öcsi55
Szaniszló ,Bayer ,Bencsik ,Lovas az Echo TV tipikus olyan hely ahova a szél összehordja a szemetet ! A semlegesség Európa közepén szóba sem jöhet ! Emlékezzünk csak Hollandiára a második világháborúban mindaddig semleges volt míg a németek le nem rohanták.
nezelodo
Az ilyen, a valóságtól elrugaszkodott elmebetegek formálták az ország politikáját mindig, ami után legtöbbször hatalmas tragédia következett be.
1magyar
Egy ilyen kicsi ország mindig kiszolgáltatott ha nem tartozik valamilyen közösséghez.
Ha meg kell tartozni ne a barbár kelethez!
Megfelelő tárgyalásokkal lehet korrekt üzletet is kötni az "okosabb" államokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.