Na, melyik az? Hát persze. Juhász Péter, az Együtt társelnöke "Belváros védelmi akciótervet" hirdetett szerdán, a belvárosi önkormányzat előtti tüntetésen. A korrupció ellen tüntető menetet ezt követően lakásokból megdobálták – értesült az atv.hu.

A belvárosi házak ablakából tojással és virágfölddel dobálták meg azokat a tüntetőket, akik a korrupció ellen vonultak fel az V. kerületben – írta a lap a demonstárció több résztvevőjétől származó információkra hivatkozva.

Az ország, ahol tojással dobálják a korrupció ellen tüntetőket

Az incidensre azt követően került sor, hogy Juhász Péter beszédet tartott az Erzsébet téren, a belvárosi önkormányzat épülete előtt. Juhász szerint az V. kerületi önkormányzat 50 milliárdos ingatlanvagyont adott el, áron alul, amiről – szerinte – nem létezik, hogy Rogán Antal akkori polgármester ne tudott volna.

Az Erzsébet térről a tömeg a Szerb utca 9-es szám alá vonult, ahol jelképes emléktáblát emeltek a "kerületi korrupciónak". A vonulás során történt a tojásdobálás.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nyilván azok dobáltak, akik húgyért-szarért jutottak százmilliós belvárosi héderekhez és attól félnek, hogy valahol komolyan veszik az "elszámoltatást" melynek aztán kaptár lesz a vége !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Horizont: Nyugi, nem felejtettem el, de nem is érdekel. Így alakult, rólam kiderült, másról is már hullt le lepel annak idején, amikor egyszerre vagy 10 néven beszélgetett magával, másokkal, hirtelen nem tudtam, hogyan jöjjek vissza a megtért Fideszesből. Számomra a legfontosabb dolog így is kiderült, miszerint a Fidesz párti rossz ember, a nem Fideszes jó ember. Ennyit akartam megtudni, és nem többet.
JAJMÁR
@szandokan: 01:22 Régen jártál erre ! Olvastam a hozzászólásodat. Miért gondolod, hogy megoldást jelentene a devizahitel problémára, ha meggyőznéd az embereket arról, hogy ő maguk tehetnek róla, mert nem kellett volna felvenniük, és azt pedig főleg nem értem, hogy miért mondod el ezt nekik ezerszer ! Miért??? Megoldja ez a problémát?
(Tudod szerintem nem vennék fel újra, ha vissza lehetne menni az időben, de nem lehet! Nem kell őket meggyőzni, hogy nem jó döntést hoztak, mert tudják.)

Fölösleges a "döglött lovat" még ezerszer agyonütni, nem gondolod?

(Az a fura képzetem támad, hogy te élvezed, hogy vannak emberek bajban, kilátástalan helyzetben, mert föléjük tudod helyezni magad. Bocs, ha tévedek.. )
A kormány megoldása csak a jelenlegi forintgyengülés miatt értékelődött fel, ami most annyit jelent, hogy egy újabb katasztrófát az utolsó pillanatban sikerült megúszni. Talán.
tivoli
@szandokan: ma, 15:17
"Fidesz párti rossz ember, a nem Fideszes jó ember."
Hihi..:-)) Aki nem tud zsigerből gyűlölködni, nincs elég szókincse ennek kifejezésére, az mindjárt gyanús, hogy nem is igazi baloldali.
kukac50
Azért dobáltak mert Ők is korruptak.
szandokan
@JAJMÁR: "(Az a fura képzetem támad, hogy te élvezed, hogy vannak emberek bajban, kilátástalan helyzetben, mert föléjük tudod helyezni magad. Bocs, ha tévedek.. )"
Tévedsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.