Na, melyik az? Hát persze. Juhász Péter, az Együtt társelnöke "Belváros védelmi akciótervet" hirdetett szerdán, a belvárosi önkormányzat előtti tüntetésen. A korrupció ellen tüntető menetet ezt követően lakásokból megdobálták – értesült az atv.hu.

A belvárosi házak ablakából tojással és virágfölddel dobálták meg azokat a tüntetőket, akik a korrupció ellen vonultak fel az V. kerületben – írta a lap a demonstárció több résztvevőjétől származó információkra hivatkozva.

Az ország, ahol tojással dobálják a korrupció ellen tüntetőket

Az incidensre azt követően került sor, hogy Juhász Péter beszédet tartott az Erzsébet téren, a belvárosi önkormányzat épülete előtt. Juhász szerint az V. kerületi önkormányzat 50 milliárdos ingatlanvagyont adott el, áron alul, amiről – szerinte – nem létezik, hogy Rogán Antal akkori polgármester ne tudott volna.

Az Erzsébet térről a tömeg a Szerb utca 9-es szám alá vonult, ahol jelképes emléktáblát emeltek a "kerületi korrupciónak". A vonulás során történt a tojásdobálás.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nyilván azok dobáltak, akik húgyért-szarért jutottak százmilliós belvárosi héderekhez és attól félnek, hogy valahol komolyan veszik az "elszámoltatást" melynek aztán kaptár lesz a vége !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Nyilván azok dobáltak, akik húgyért-szarért jutottak százmilliós belvárosi héderekhez és attól félnek, hogy valahol komolyan veszik az "elszámoltatást" melynek aztán kaptár lesz a vége !
gibgab
Agymosottak vagy a mutyi haszonélvezői.
Szegény Magyarország! Nagy itt a sötétség!
vonotok
Nagy itt a sötétség! De legalább pislákolna a fény az út végén.
szandokan
@Toby: Vagy azok, akik szeretnének már végre nyugalmat, mert teszem fel dolgozni is járnak, és pihennének.
Dr. Felipe
@szandokan: Akik dolgozni járnak nem hiszem hogy van pazarolni való tojásuk. Ezek inkább ötker anti tanyamutyi programból megmaradt záptojások voltak.
Lassan Orosházán is érezni fogod az ötker korrupciós bűzét mert terjeng az egész országban megállíthatatlanul. A fideSS maffia menthetetlenül a korrupció mocsarába fog fulladni.
73
Én is nyugalmat szeretnék,de a fityesztől!
nezelodo
Na mégiscsak megvan a közpénzen egykor oly sok fellépésre kibérelt kereplős utazó cirkusz némelyik tagja. (Csak a Pásztor Istvánt köpködőt nem találták). Igaz belefért Esztergom költségvetésébe és az adóforintjainkba.
Hofipisti
Az ellenzék felelőssége a legnagyobb! A választások előtt képtelenek voltak programot kidolgozni, meghirdetni, inkább a bársonyszékeken vitatkoztak. Most pedig szépen sunnyognak, gyakran - ha saját érdekük - még együtt is szavaznak, s jelenlétükkel szentesítik a Fidesz ámokfutását. Egy - egy ilyen eszeveszett kísérlet, mint amit Juhász, vagy akár a civil szervezetektől látunk, az ilyen - pénzt látva gondolkodás-képtelenné, a tisztességről soha nem hallott - kormányzó frakció, AB, Költségvetési Tanács, ügyészség és bíróságok nagy része mellett szinte esélytelennek tűnik jogszabályi keretek között.
kkalman
A korrupció haszonélvezői "megszólaltak".
szandokan
@Dr. Felipe: Lehet. Semmi nem lehetetlen.
szandokan
@Horizont: Vannak emberek, akiknek már elegük van ebből az állandó marakodásból. Nekem is. Nem véletlen, hogy alig jelenek már meg itt, persze időm se sok van az utóbbi időben. Mert dolgozom. Persze tüntethetnék is, de akkor állna a munka. Tudomásul kell venni, hogy ez a 10 ezer fős kiabálás sehova nem fog vezetni, és el is fog így tartani 2018 - ig. Ha addig nem lesz egy új formáció, ami alternatíva lehet, akkor marad megint a Fidesz. Vagy a Jobbik, de ebbe jobb bele sem gondolni.
1szomjas
@szandokan: A diagnózisod -sajnos- helyes . Gyógyító javaslatod, gyógyszered nincs ?Azt te sem helyeselheted, hogy mindenki hallgasson, hogy homokba dugja a fejét... Tudod, a hóember készítése is egy kicsi hógolyóval indul... És még lavina is lehet belőle...
Toby
@szandokan: Úgy tűnik, nem éjszaka vonultak az "elégedettek" !
Senara
Provokálták a tüntetőket ,hátha visszadobálnak , mivel tojás nincs náluk , keresnek keményebbet . Arrogáns másnap szóvá tenné , komcsik által felheccelt tömeg ablakokat tört be , békés polgárok nyugalmát zavarták , mellékéssen megjegyezné , ezért kellene a gyülekezési jogot korlátozni
bundi
Elképzelem mi hörgés lenne ha tojást emelnének a szent békamenetre...egyébként kedves rogán úrnak igaza van tartsa szem előtt a kronlógiát...repüljön rá a cöfre és hozza nyilvánosságra kik is finanszírozták azt a rohadt sok menetelést...@szandokan: ami ugyebár nagyon sok embert zavart a békés pihenésben ebben ugye egyetértünk...
oncogito
Engem zavar, hogy nem tesznek semmit a korrupció ellen, bár azt hiszem, kisebbségben leszünk már lassan, akik így vélik.
Annak meg ugye "kuss"...
vukkocska
És hol van arról a hír, hogy mit intézkedtek a rendőrök? Ugyanis Demszky elleni tojásdobálás után törvénymódosítással szabálysértéssé nyilvánították az ilyenkénti zavarást. Melyik házba mentek be, hogy a szabálysértést megszüntessék, illetve eljárást indítsanak a dobálók ellen?
nyanya001
@vukkocska: Dehogyis fognak intézkedni, ha a söpredék dobál tojással,
akkor azt nem lehet kivizsgálni, nem fogják tudni, honnan és kik dobáltak !
verőce21
A Gyógyíthatatlanok Menhelyének zsúfolt emeleti terme homályos. Alkonyatkor érkeztem. Csak az örökmécs világít a falon, egy Mária-kép alatt. Julie az ágyon ül és a valutaárfolyamokat böngészi.
Azt mondja, az "orvos már felírt valamit." Tudod, 87 vagyok, egy napon be kell végezni. De ravaszkásan mondja, mint aki cáfolatot vár. Hogy szó sincsen róla, nyolcvanhét éves korában, törött lábbal, a Gyógyíthatatlanok Menhelyén, alig fűtött teremben, szójababos ellátás mellett és a gyógyulás legkisebb reménye nélkül, igazán értelmetlen lenne bevégezni az életet...
miazavalami
@vukkocska: A mostani tojásdobálók békés "tüntetők" voltak, a csürhe + az a tömeg akik szép nyugodtan vonulnak.
Cicamama55
@nyanya001: A TEK vezetője azt nyilatkozta a televízióban, hogy ahol a tüntetések, felvonulások szoktak zajlani, minden zegzug fel van "térképezve", nehogy valami "meglepi" történhessen.
tivoli
Még azt mondjátok, hogy nagy a szegénység? Van fogalmatok a tojásárakról?
Senara
Rogán azt hazudta a nyilvánosságnak, hogy amikor rájött, hogy valami nem stimmel az ingatlaneladásokkal, kirúgta a jegyzőt." Igazság !
"Rogánék most a jegyzőre próbálják kenni a balhét, de megint lebuktak. A jegyzőt nem kirúgták, hanem közös megegyezéssel távozott, így végkielégítést is kaphatott. (Ha pedig gyanú volt, akkor Rogánnak feljelentést is kellett volna tennie.)

Juhász Facebook oldala .
nyanya001
@Cicamama55: Na persze, csak ők éppen nem néznek oda !
csaszka
A tüntetések már csak ilyenek. Szinte mindig akadnak beszervezhető provokátorok.
Az ott lakók, akik "első sorból élvezik" a szabad-rablást, ennyire nem lehetnek gyogyik!
Desischado
Akik dobálóztak, azok is részesei a korrupciónak? Vagy csak szimplán felbérelték őket a provokációra a békés tüntetőkkel szemben, hátha visszatámadnak? Akkor lenne nagy napja rogánéknak, ordítanának tele szájjal, hgy megzavarják a békét az országban! Nekem ez nagyon gyanúsnak tűnik! ezek nem véletlenül "akcióztak"! Vajon nem a rablóbanda mozgatja a szálakat? Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy igen!
szandokan
@Horizont: De igen, kizárólag azért, ill. egyelőre képtelen vagyok megszokni az új szemüvegemet...:-))
mate03
@Senara: Miért? Toncsitól mást vártál?Nem Gyurcsány hazudott,hanem ezek nem mondanak igazat!
perfekt
A tojásdobálástól nagyobb baj az,hogy,egy ilyen fazon ,mint Juhász,,ennyi embert vezet orránál fogva.Csak tiszta,és feddhetetlen vezetők lehetnek hitelesek.Márpedig ő nem az.
spu00
Még szerencse, hogy Önöket nem érdeklik a tények, csak buli legyen. Ez a szerencsétlen Juhász még egy témát sem tud elővezetni, mert nem mer, mert ebben az esetben bizonyítani kellene az adott témát. Kíváncsi vagyok, hogy a sok feljelentésből, hogy fog kimászni. T.i. minden esetben ismeretlen tettes ellen tett feljelentést. Korrekt ember, nem?
szandokan
@Horizont: Igazad van, nem kizárólag a szemüveg a gond, a hátam is fáj újabban...
szandokan
@Horizont: Semmi értelmét nem látom annak lassan, hogy szegény embereket, munkanélkülieket, közmunkásokat győzzek meg az igazamról. Nem látom értelmét vitatkozni nyugdíjasokkal, nem látom értelmét elmondani ezerszer, hogy akinek devizahitele van, az maga is tehet arról, hogy annyit vett fel, amennyit nem kellett volna, hogy Orbán árfolyamrögzítése, forintosítása mekkora segítséget jelent most sokaknak a svájci frank "elengedése" miatt, hogy sok ember maga tehet a sorsáról, hogy nem kellene 5-6 gyereket szülni a semmire, és még sorolhatnám. Én élem az életem, ahogyan eddig is, és csak ritkán kezdek itt társalogni. Van nekem családom, barátaim, akiket ismerek is legalább, és nem virtuálisan.
szandokan
@Horizont: Nyugi, nem felejtettem el, de nem is érdekel. Így alakult, rólam kiderült, másról is már hullt le lepel annak idején, amikor egyszerre vagy 10 néven beszélgetett magával, másokkal, hirtelen nem tudtam, hogyan jöjjek vissza a megtért Fideszesből. Számomra a legfontosabb dolog így is kiderült, miszerint a Fidesz párti rossz ember, a nem Fideszes jó ember. Ennyit akartam megtudni, és nem többet.
JAJMÁR
@szandokan: 01:22 Régen jártál erre ! Olvastam a hozzászólásodat. Miért gondolod, hogy megoldást jelentene a devizahitel problémára, ha meggyőznéd az embereket arról, hogy ő maguk tehetnek róla, mert nem kellett volna felvenniük, és azt pedig főleg nem értem, hogy miért mondod el ezt nekik ezerszer ! Miért??? Megoldja ez a problémát?
(Tudod szerintem nem vennék fel újra, ha vissza lehetne menni az időben, de nem lehet! Nem kell őket meggyőzni, hogy nem jó döntést hoztak, mert tudják.)

Fölösleges a "döglött lovat" még ezerszer agyonütni, nem gondolod?

(Az a fura képzetem támad, hogy te élvezed, hogy vannak emberek bajban, kilátástalan helyzetben, mert föléjük tudod helyezni magad. Bocs, ha tévedek.. )
A kormány megoldása csak a jelenlegi forintgyengülés miatt értékelődött fel, ami most annyit jelent, hogy egy újabb katasztrófát az utolsó pillanatban sikerült megúszni. Talán.
tivoli
@szandokan: ma, 15:17
"Fidesz párti rossz ember, a nem Fideszes jó ember."
Hihi..:-)) Aki nem tud zsigerből gyűlölködni, nincs elég szókincse ennek kifejezésére, az mindjárt gyanús, hogy nem is igazi baloldali.
kukac50
Azért dobáltak mert Ők is korruptak.
szandokan
@JAJMÁR: "(Az a fura képzetem támad, hogy te élvezed, hogy vannak emberek bajban, kilátástalan helyzetben, mert föléjük tudod helyezni magad. Bocs, ha tévedek.. )"
Tévedsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.