Bűncselekmény gyanúja is felmerült annak a középkorú nőnek a halálával kapcsolatban, aki otthonában vesztette életét még kedden Győrben. A Kisalföld szerint a 49 éves nő orális szeretkezés közben fulladt meg.

A rendőrség a történtek tisztázására közigazgatási hatósági eljárást indított és igazságügyi orvosszakértői boncolást rendelt el. Gondatlanságból elkövett emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nő 60 éves élettársát gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi szabadlábon védekezik – közölte a rendőrség szerdán.

A Kisalföld korábban azt írta, nem szokványos esethez riasztották a mentőket kedden délelőtt. Egy asszonynak állt le a szíve és a keringése – mint kiderült aközben, hogy élettársával szeretkezett. A lap azt is tudni véli, megfulladt az asszony orális szeretkezés közben.

Hogy pontosan mi történt, azt majd csak az orvos szakértői vélemény tudja megállapítani. Az újság által megszólaltatott jogász szerint azonban nehéz elképzelni, hogy valaki megfullad anélkül, hogy bármi jelét adná annak, hogy nem kap levegőt.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ahogyan a gyerekek igyekeznek utánozni egy film szereplőit,ugyanúgy akarják egyes felnőttek is kitapasztalni a szex filmekben látott figurákat.Csak ott egy egész stáb felügyeli a történteket, és beavatkoznak hogy ne történjenek "balesetek". Másképpen annak a stúdiónak "annyi lenne".Anyagi kártérítés a csillagos eget veri.
Bármi is történt az igazságügyi orvosszakértő megtudja állapítani a halál okát.
Más : lehet,hogy ez a hír egyeseknek " jó buli",azért nem ártana a személyiségi jogokra is odafigyelni,nem is beszélve az elhunyt hozzátartozóira.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fradigege
Hihető a történet. Állatok! Ha már fullad és erőszakoskodnak vele úgy, hogy a csávó farka be van tolva, csak elnyögtem volna a csaj helyében egy: KAMCSATKÁT! Ha neki állt volna megrágni a fütyköst nem hiszem, hogy sokáig a szájüregben tivornyázott volna a hímtag. Az ösztön is ezt diktálná. Vagy be voltak rúgva. Vagy mittudomén...
oncogito
@Fradigege: lám, megint az áldozatot hibáztatják azért, hogy meghalt...
Hellcat
És ha nekik ez volt a fétisük? Ha így szerették csinálni csak rosszul sült el?
oncogito
@Hellcat: - és ha erőszak volt?
A családon belüli erőszakot úgy látszik a közvélemény sem ítéli el, talál rá mentő körülményt. Biztos így szeretik... :-(
Hellcat
@oncogito: Miért kell egyből, bő feminizmussal ordítani az erőszakot? Súlyos előítélet a férfiakkal szemben. Ha erőszak volt akkor bűnhődjön, de kapásból eldönteni, hogy biztos az volt az nem túl korrekt.
oncogito
@Hellcat: - azért kell ordítani az erőszakot, mert sok van ilyen és suba alatt és nem lehet bizonyítani.
Te is egyből közös beleegyezést véltél kapásból - vajon miért?
Elhiszed, hogy egy nőnek jó az orális szex és ha közben fuldoklik? Vajon gondoltál arra, hogy a fizikai erőfölény és a kiszolgáltatottság mit is jelent?
Hogy a közvélemény rendre az áldozatot hibáztatja?
Tényleg úgy véled, hogy ilyenkor nem kell bő feminizmussal ordítani?
Hellcat
@oncogito: Én csak leírtam egy lehetséges alternatívát feltételes módban. Én elítélem az erőszakot...de az ilyesfajta megbélyegezést. Mert tudod ha egy pasi veri a nőjét az utcán akkor 5en mennek oda segíteni. Ha egy nő veri a pasiját akkor meg mutogatnak és röhögnek...pedig mind a kettő ugyan olyan erőszak.
varrólány
@oncogito: 15:55 Nem hiszem hogy egy jó kapcsolatban muszájból történhetne bármi is.
Nem kellett volna ilyen címmel közölni a halálesetet , mert majd mindenki szakértő lesz és megírja hogyan történt, vagy történhetett.
oncogito
@Hellcat: - szerinted melyik a gyakoribb, ki ver többet kit? És vajon tényleg úgy véled, ha egy pasi veri a nőjét, segít neki bárki?
Hány nő halt bele a családi erőszakba és hány férfi?
A tények alapján vajon melyikünk feltételezése a hihetőbb?
oncogito
@varrólány: - honnan tudod, hogy jó a kapcsolat? Hányan szenvednek szadista élettárstól, akitől nem tudnak szabadulni?
Hány nőt öltek meg csak azért, mert szakítani, menekülni akart?
Hellcat
@oncogito: Ez az eset amit leírtam ez konkrétan megtörtént egy nyilvános kísérletben. A verbális erőszak is erőszak ám. Hidd el nekem sok férfit kergettek az öngyilkosságba a nők így. Erről naphosszat lehetne vitatkozni.
varrólány
@oncogito: Te meg honnan tudod hogy rossz kapcsolat? Valamilyen cikkhez mindig fel lehet hozni a családon belüli erőszakot !
Mindig csak a kérdések! Senki nincs belekényszerítve a kapcsolatba , saját választása. Az hogy milyen lett a férfi és miért lett olyan amilyen ? Na ez is egy kérdés!
oncogito
@Hellcat: - és ettől akkor most arra következtetsz, hogy a fenti esemény közös megegyezés és közös élmény volt?
oncogito
@varrólány: - meghalt egy nő orális szex közben.
Szerinted jó volt a kapcsolat?
Hellcat
@oncogito: Nem következtetek semmire, csak kérlek ne általánosítsunk ilyen korán. Lehetett erőszak és lehetett baleset is.
varrólány
@oncogito: Szerintem van olyan élvezeti szint hogy szinte kikapcsol az agy megszűnik a külvilág de te ezt biztos nem tudod .
tivoli
@varrólány: Ja, biztos. Az úr úgy elalél menet közben, hogy nemhogy kifelé húzná a fütyköst mikor a hölgy fuldoklik, hanem még tolja, tolja. Az meg hiába örjöng, kapálódzik, nem tud szabadulni. Aztán végképp kikapcsol..
darwin
Az senkinek nem jut az eszébe,hogy ki adta ki ezt a hírt?A gatyát leperelném a mentőkről,rendőrökről,ha az én hozzátartozómról ilyen hír látna napvilágot.
Még akkor is ha igaz.
oncogito
@darwin: sajnos nincs mindenkinek feddhetetlen hozzátartozója. Nem azt kell büntetni, aki nyilvánosságra hoz valamit, hanem aki megteszi.
oncogito
@varrólány: - egy jó kapcsolatban figyelünk a másikra.
Bár ezt te biztosan nem tudod.
varrólány
@oncogito: Nem hát ! Te csak foglalkozzál a sajátoddal , ha tudsz!
oncogito
@varrólány: - meglehetősen agresszív a reagálásod...
varrólány
@oncogito: Van amikor szakad a cérna , az sem a régi már!
Te kezdted a családi erőszakokkal meg a kapcsolatokkal az ítélkezést!
darwin
@oncogito: Felnőtt, normális emberek közt semmi baj az orális szexszel.
Büntetni kellene?Nem vagy észen.
Azért perelném le a gatyát is a hír /vagy álhír/ kiadójának, mert a nem százas emberek,ha ez kiderül,még a gyerekeit,unokáit is megbélyegzik.
oncogito
@varrólány: - meghalt egy nő és én erőszakot feltételezek - ezt vállalom.
Hogy kinél mikor és miért szakad a cérna és akkor hogy reagál -- ez tesz valakit agresszívvé, vagy béketűrő, toleránssá.
oncogito
@darwin: - nem az orális szex miatt érdemel megbélyegzést, hanem azért, mert hagyta fuldoklani a nőt a saját élvezete miatt.
És meg is érdemli!
darwin
@oncogito: Az áldozat személyiségi jogai miatt nem engedném leadni az ilyen hírt.
oncogito
@darwin: - pedig van tanulsága. A személyiségi jognak meg az erőszak büntetésével szerezzenek érvényt.
pbalage
Engem ha véletlenül elütne egy autó és ebbe belehalnék, akkor ne egy szakadt Fiat alá kerüljek, hanem minimum egy Aston Martin alatt lássam meg az örök vadászmezőket.
Én ezt kívánom magamnak.
darwin
@oncogito: Ráadásul város,utca megadásával adták hírül.Még az újságírókat is földbe döngölném.
darwin
@oncogito: Nem szeretek átkozódni,vagy rosszat kívánni valakinek.De!
Megnézném milyen képet vágnál,ha méltatlan helyzetbe kerülnél,
amit nem szeretnél ország világ elé tárni és mégis megjelenne az újságokban.Több millióan látnának vécén ülve,vagy meztelenül elcsúszva a fürdőszobában,vagy éppen egy normál menet közben /orál nélkül is /
Ezt a hírt sem kellett volna részletezni.Az élettárs nem biztos,hogy a gyerekeik apja,lehet,hogy csak az áldozat gyerekeit,leendő vagy meglévő unokáit is gúnyolni fogják.
oncogito
@darwin: - csak ismételni tudom, ha erőszak történ, megérdemli hogy élete végééig ne csak gúnyolják, de meg is vessék érte.
A nő meg áldozat, rajta senki nem gúnyolódik.
oncogito
@darwin: - mondjuk a közelebbi személyes adatok megjelenítését én is elítélem.
darwin
@oncogito: Nem olvasol újságot?Kommentárokat?
oncogito
@darwin: - de. És mégis az a véleményem, ami. Baj?
oncogito
@darwin: - Kötelező veled egy véleményen lenni?
Most én is bajnak tartsam a tőlem eltérő véleményed?
Meddig ragozzuk még ezt?
verőce21
A nőt gutaütés érhette, csak fura testhelyzetben volt. Hány férfi hal meg szex közben, agyérgörcsben, csak a nőknél ritkább eset. Sajnálatos, hogy így történt.
Az esetet adatokkal kiteregető sajtós viszont nagyon elítélendő.
JAJMÁR
Hú, durva ! Igaz, mondják, hogy az ember nem tudhatja melyik perc lesz az utolsó.
Szóval nyugodjon békében .
Feraj49
Ahogyan a gyerekek igyekeznek utánozni egy film szereplőit,ugyanúgy akarják egyes felnőttek is kitapasztalni a szex filmekben látott figurákat.Csak ott egy egész stáb felügyeli a történteket, és beavatkoznak hogy ne történjenek "balesetek". Másképpen annak a stúdiónak "annyi lenne".Anyagi kártérítés a csillagos eget veri.
Bármi is történt az igazságügyi orvosszakértő megtudja állapítani a halál okát.
Más : lehet,hogy ez a hír egyeseknek " jó buli",azért nem ártana a személyiségi jogokra is odafigyelni,nem is beszélve az elhunyt hozzátartozóira.
Fradigege
@oncogito: Én nem hibásztatom, csak nem értem, hogy miért nem működött az életösztön. Ha beleharap nem hiszem, hogy tovább erőszakoskodott volna a fickó.
KERKA
Szerintem sem kellett volna nyilvánosságra hozni ezt az esetet. Ízetlen tréfát fognak űzni belőle. Akárhogyan is történt, nem tudjuk, de lesznek olyanok, akik ezen poénkodnak majd.
perfekt
Hosszú ,és vastag férfiszerv lenyelve-és a férfi közben elszállt-és ott aztán levegő egy hang sem.Van egy hölgy kommentje aki akár igazat is írhatott ,a férfi egyszerűen kikapcsolt a szeretkezés közben.
oncogito
@Fradigege: - ha valaki öklendezik, fuldoklik, akkor képtelen harapni, éppen az életösztön miatt.
Próbálj pl. hányás, vagy félrenyelés közben harapni. Ha gégész vizsgálta már a torkod, képes lettél volna ráharapni a műszerére?
Egy pici beleérző képesség kellene csak, ha nem hiszed, hogy szándékosan, élvezetből fulladt meg.
Linna
@tivoli: Igazat adok neked, de van egy még durvább és ostobább módja is, amikor a nő fejét, haját megragadják, és semmit sem figyelve csak nyomják, tovább, még, jaj de jó, még egy kicsit... aztán már hányni sem tud a szerencsétlen, nemhogy levegőt venni. Tudomásul kell venni, hogy nem mindenki "mélytorok". Hogy ez most gyilkosság vagy baleset - majd eldöntik a jogtudorok.
Linna
@verőce21: Na ne! Ezt azért első látásra is megmondaná egy orvos szakértő.
Linna
Nem egészen ide tartozik, de jobban tette volna, ha inkább egy erőteljes fiatallal tevékenykedik, nem pedig egy esetlegesen hosszan tartó játszadozásba kell belemennie, hogy az illető idősebb férfi bele tudjon lendülni egy "igazán közös" élménybe.
Lenne még vélemény a dologról, de ez inkább politikai, mint szexoldal.
kkalman
Sajnálatos eset. Teljesen felesleges azonnal erőszakot kiabálni, és egyéb feltételezésekbe bocsátkozni. Majd akkor lehet, ha megvan az orvosszakértői vélemény. Addig is: Részvétem az elhunyt családjának!
Fradigege
@oncogito: Pár éve egy nem normális aberrált erőszakoskodott egy nővel. Az lett a vége, hogy a nő megcsonkította-így mondták be a hírekben. Aztán a bíróságon eltakart arccal bőgött, hallgatva az ítéletet. Az nő harapott.
oncogito
@Fradigege: - nem vagyunk egyformák. Meglehet, a fenti cikknél a nő aludt, esetleg ittas is lehetett.
havasigyopár
A férfi szorította a fejét magához és nem engedte el. Egyértelmű! A rohadék!!
verőce21
@Linna: (22:51) De talán másodikra ugyanúgy látná, mint én. :)
verőce21
Ezért kell ilyen idős férfikorban már 15-20 évvel fiatalabb nővel házasodni, hogy ne forduljon elő a családban ilyen szégyen. :)
soljanka
Egyáltalán hogyan kerülhetett ez ki? Vagy az újságíró ott volt???
Nincs valami titoktartás féle az egészségügyben?
Felháborító.
freemanpetya
Nem kellett volna ezt nyilvánosságra hozni. Kegyeletsértő dolog az elhunyt hölgyre nézve. Ezen csámcsog mindenki, mikor egyértelmű "üzemi baleset". Ugyan mit lehet ezen vizsgálni? Rekonstruáltatja majd a rendőrség pornószínészekkel az esetet vagy Kovi megszakérti a hatóságnak? Abszurd.
mariaberta
@verőce21: De hát a pasas kapott szájzárat, vagy valami kkkkgörcsöt és nem tudta elengedni szegényt.
Én csak kutyákról hallottam ilyen félét. /de nem akarom bővebben kifejteni/
mariaberta
Fenti híreket olvasom, Győrben mi minden történik???
Meine Ehre heisst Treue
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
freemanpetya
Csirmány, mikor akarsz normális, civilizált nickkel és avatarral megjelenni? Ha magyar lennél (látszik, hogy nem vagy az) akkor magyar huszárindulóból vagy magyar katonai indulóból vett részlet lehetne a nicked, nem pedig egy másik nemzet, bűnös és Németországban is szigorúan tiltott náci-német köszöntési formája. Ha német vagy, akkor miért turbómagyarkodsz? Ha meg turbómagyar vagy mit németkedsz, talán kétkulacsos vagy? Identitása csak egy lehet az embernek, de arra büszkének kell lennie, mert ha nem büszke rá, akkor kezd el más identitásokat utánozni.
verőce21
@mariaberta: (19:24) Szájzárat a pasas? - Én nem olvastam semmi ilyet.
(Talán örök hallgatást fogadott, mint az élettársa?) :o
mariaberta
@verőce21: Valami olyat olvastam, hogy ő nem engedte el a nőt. De hát a nőt hol tartotta fogva? Elképzelésem szerint csak egy helyen!
mariaberta
@verőce21: Mert Te olyan naiv és tiszta lélek vagy.
dömdödöm
bíróságon bizonyításkor ? Ügyész vegye elő és mutassa meg amitől az áldozat megfulladt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.