Még Kína is a megújuló energiákra áll át, ehhez képest nálunk "termékdíjat" vet ki rájuk a kormány, így próbálva bizonygatni Paks II. szükségességét. Ezekről, a 3000 milliárdos beruházás abszurd visszásságairól, a környezetvédelem-ellenes Fideszről beszélt az ATV-ben Illés Zoltán, egykori fideszes környezetvédelmi államtitkár.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
A Fidesznek nem érdeke a környezetvédelem. Szerintük hátráltatja a gazdasági fejlődést, ami Magyarországon nem létezik. Még Kínában is a megújuló energiát támogatják, míg nálunk a környezetre veszélyes atomenergiát.
Jávor meg ha már helyezkedik, akkor igyekezzen kihelyezni magát a közéletből, és valami tisztességes polgári foglalkozást keresni magának. Ha ez nem megy, még mindig ott van neki is a közmunka lehetősége.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Azért környezetellenes mert ebből is pénzt lehet behajtani.
1magyar
Bezzeg az nem zavarja a fideszes panelfelújítókat,hogy csupa penész az egész ház külső homlokzata a szigetelések miatt.
Fekete foltok "szépítik" a házakat.
karma1
Na ha ezt komolyan is gondolja, - es vegig is viszi a velemenyet a napelem-ado ellen is -, akkor le a kalapot elotte, barmit is kovetett el fideszeskent azelott... (Pedig azert egy jo kis afrikai nagykovetsegi allas...:o)))))
Toby
Kezdenek besértődni a perifériára esők.

( T. ATV ! Ez milyen mondat? "Arra a kérdésre, hogy ez nem-e lett volna jó,..." )
Sziszifusz
Reményt ad, hogy a Fidesz potentátok közt akad egy-kettő aki még a tisztességet nem felejtette el. Illés Zoltán nagyot nőtt a szememben.
Úgy gondolom, hogy ő avatott, korrekt szakértője a környezet védelemnek ezért igaznak gondolom állításait. Kíváncsian várom a hivatalos reagálást a paksi erőművel kapcsolatos kijelentéseire.
Lehet, hogy szóra sem méltatják, minden megy az eltervezettek szerint. Az ország lakossága pedig majd mindennek megfizeti az árát.
Lényeg a kiválasztottak haszna.
Clavigo
Semmi extra...kiszorult a belső körből. Mikor "futott a szekere",nem köpködött a környezetvédelem hiánya miatt..csendben volt ,,vitte a rá kiosztott szerepet..
papa.49
@Sziszifusz: Ez a pali meg a tisztesség, messzebb van mint Makó Jeruzsálemtől, vagy már nem emlékszel mikor a Liszt Ferenc téren abajgott a fakivágások miatt, utána a vihar kifektett vagy 5 fát, még szerencse hogy nem volt baleset belőle, bezzeg a Városligetben nem baj hogy több száz fát fognak kivágni a ,,múzeumi negyed,, végett, vagy a paksi fűtőanyag cella baleset, mikor azt ordibálta ,,betonszarkofágot Paksra,, vagy az iszapkatasztrófa, az ő kedvenc ,,búbobankája, vizsgálta,, meg a tározót kb. 10 nappal a katasztrófa előtt, ez a pali egy méretes xarzsák csupán most a partvonalon van , nincs ,,húsos fazék,, ez az igazi problémája...
JAJMÁR
Nagyon fura, hogy így kiakadt hirtelen. Hacsak, tényleg nem kezd el bomladozni a fides, és egy-két ember még időben "helyezkedik". Régen én is szakembernek hittem. De ezt nehéz elfelejteni: "Attól, hogy ön szép, abból még nem következik, hogy okos.."
Á, egy felnőtt ember személyisége már nem változik !
kakaósbögre
hagyjuk már ezt a kamu dumát.helyezkedik a féreg.
karma1
@nyanya001: 15.54-re: Es meg hany ilyen eset lehetett? Emlekszem, amikor Csernobil eseteben a TV-ben csak arra hivtak fel a figyelmunket, hogy a salatat, kaposztat, egyaltalan: a fold FELETTI termesu zoldsegeket alaposan mossuk meg fogyasztas elott. Ezzel minden el volt intezve.
karma1
Akarmi miatt borult ki nala a bili, ha most elojott mindezzel, akkor vallalta azt is egyben, hogy MINDKET oldalrol fogjak tamadni, tehat en megis azt mondom, hogy akarmit csinalt azelott, ha most "megtert", akkor talan oda kene figyelni ra.

En hiszek abban, hogy emberek erettebb korukban eljutnak egy belso vizsgalattal odaig, hogy revidealjak az addigi eletuket, es VALTOZTATNAK rajta, 180 fokos fordulatot veve az eletukben.

Az ilyen felismeres borzasztoan fajdalmas, kulsoleg-belsoleg egyarant, de ha jo iranyba valtozik az illeto, hosszu tavon erdemes megtenni ezt az onvizsgalatot!
karma1
@kakaósbögre: 23.00-ra: Nem hiszem... A fideszesek MAR nem biznak benne, az ellenzek MEG nem, igy inkabb a levegoben lebeg ebben a pillanatban. Varjuk meg a veget. Angyan is fideszes volt, es fuggetlenkent mar rengeteget tett a fideszben elokerult visszassagok feltarasaban... Adjunk idot neki...
kkalman
A Fidesznek nem érdeke a környezetvédelem. Szerintük hátráltatja a gazdasági fejlődést, ami Magyarországon nem létezik. Még Kínában is a megújuló energiát támogatják, míg nálunk a környezetre veszélyes atomenergiát.
Jávor meg ha már helyezkedik, akkor igyekezzen kihelyezni magát a közéletből, és valami tisztességes polgári foglalkozást keresni magának. Ha ez nem megy, még mindig ott van neki is a közmunka lehetősége.
kakaósbögre
@karma1: őszinte leszek.nem hiszek az az emberek ilyetén pálfordulásában.Ángyán még csakcsak,ő már fideszesként is megmondta a tutit.a véleményem az hogy Illés az előző ciklusban egy sima egyszerű-más néven mezei-patkány volt,aki most épp igyekszik elhagyni a süllyedő hajót.
karma1
@kakaósbögre: Varjuk ki a veget: az ismeretsegi koromben voltak oriasi valtozasok az emberek jellemeben, cselekedeteiben, vilagnezet- valtozasaban, es egyikuk sem fordult vissza a korabbi enjehez. 90 %-uk jo iranyba valtozott, de volt nehany, aki sajnos hulyebb lett a valtozas utan - erdekes modon a kevesbbe iskolazottak voltak ezek, akik masok befolyasara eppen a rosszabb iranyba valtoztak.
coni
Nyilván jogászok meg áruforgalmisták nem értik, hogy az alternatív energia működés közben 20 évig védi a környezetet még ha 20 év után nem is 100%-ban újrahasznosítható. Ezek az emberek akkor értenék meg miről beszélnek a szakember ha már megfulladtak a szmogtól.
Pedig elég lenne összehasonlítani a szomszédos országok energiahatékonysági mutatóit a miénkkel...a számok nem hazudnak.
levi
Teljesen egyértelmű: ami máshol fejlődés azt nálunk megadóztatják. Miért? Mert megtehetik.
kakaósbögre
@karma1: nos,örömmel tölt el hogy képes vagy ennyire optimistán látni.én erre,már ha figyelembe veszem a Fidesz-Orbán-szelekciós HR politikáját,illetve ennek az Illés gyereknek a hatalomban eltöltött idő alatti megnyilvánulásait,képtelen vagyok.
nyanya001
@karma1: Gorbacsov elhallgatta egész Európa előtt
az északi államok jelezték, hogy valami nagy baj van,
csak hetek múltán közölték, hogy mi is történt.
papa.49
A fütyisz minden megnyilvánulásán látszik a ,,tanító mester,, keze nyoma, hazudnak, ferdítenek, csúsztatnak, ez a pali most éppen harmadszorra világosodik meg, ugye volt a gengszterváltás előtti idő, volt a fütyiszben mikor futott neki a szekér, meg most, hát valahogy én nem tudok bízni az ilyen paliban...
Sziszifusz
@papa.49: 01:49
Nem pártolom Illést. Az előéletétől függetlenül de amit most mond az igaznak tűnik és nagyon ütős. A hazug ember is mondhat néha igazat.
kakaósbögre
@Sziszifusz: azt hiszem senki sem vitatta az Illés által mondottak igazságtartalmát. az ok nem teljesen tiszta amitől az anyapártjától homlokegyenest ellenkező véleményt fogalmazott meg.
Sziszifusz
@kakaósbögre: 08:55
Illés megszólalásának az oka több minden lehet. Lehet a mellőzöttség miatti sértettség, lehet a szakmaiság vagy mindkettő egyszerre.
GeoCravker
Illés lehet, hogy jó szakember ígérte volt. Az egyetemen. Diákként.
De miként Ángyán is, szekértolója volt az utolsó székben töltött lehelletéig Orbánnak.
Most hirtelen "megjavult"
Tényleg, annyira, de annyira hitelkes...
kakaósbögre
@Sziszifusz: én,személy szerint,a menekülő patkány effektust tartom a legvalószínűbbnek.
Sziszifusz
@kakaósbögre: 09:01
Az igazi, nagy patkányok még nem menekülnek a Fidesz hajójáról. Köszönhetően az ellenzéki pártok bénázásának, menekülésre nincs okuk. Mindegyik, rendületlenül folytatja, azt amit a vezér meghatároz.
Úgy hogy menekülő patkány hasonlat egyenlőre még nem állja a helyét. Itt másról lehet szó.
wagabund
Illés nemrég még osztotta az észt a parlamentben..

...mostmeg a pofám leszakad, panaszkodik a tv-ben? azt hittem rosszul látok-hallok, de biztosítottak, hogy ez a valóság...

a sokktól nem is tudtam inni minden szavát... nem lesz ebből baj?
human
@wagabund: Én is letöröltem a képernyőt, hogy jól látok-e :) Vajon, ha megmarad az állása akkor is ilyen harcos lett volna? Az Orbán kormányból távozott már az energetikáért felelős államtitkár is és a vidékfejlesztési államtitkár is. Mindketten azért távoztak, mert nem kívánták nevüket adni ahhoz amit a fidesz művel az ország vagyonával.
human
"az a vélekedés orbán viktoréknál hogy komoly ember környezet védelemmel nem foglalkozik"
Akkor talán Orbán költözzön egy szemétdomb mellé és igyon szennyvizet. Ez is csak Orbán tanulatlanságát bizonyítja.
wagabund
Illést okos embernek tartom. Ebből kifolyólag feltételezem, hogy megvilágosodott.
Eddig rendben is van, velem is előfordult, hogy másfelé volt az előre, mint hittem...

Magamból kiindulva, elképzelem a pofát, amint ül az ágya szélén, és piruló arccal nézi a köldökét...húúú...azt jól elbasztam...

...szegénykém, most más farpofát keres...mentségére írom, hogy ő is emberből van.
papa.49
@Sziszifusz: Azt én is pontosan tudom hogy amit most állít az az igazság, DE AZ Ő SZÁJÁBÓL AZ IGAZSÁG IS HAMISNAK TŰNIK, MERT HAZUG AZ EGÉSZ PALI!!!
Fradigege
Orbán szerint a környezett védelemmel komoly ember nem foglalkozik. Tehát kissebbségi testvérei komoly emberek.
indavideo.hu/video/Szemetelo_ciganyok
Tibor43
Akik kiestek a a parlamenti tutiból, kezdenek "megvilágosodni"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.