Párizsban, a Köztársaság Menetén, amelyen mintegy ötven ország állam- és kormányfője képviseltette magát, Orbán Viktornak néhány tíz méteren belül sikerült előrefurakodnia valahonnan a hátsó sorokból az elsőbe, de legalábbis a másfeledikbe. A France 2 közszolgálati televízió közlése szerint az állam- és kormányfőket szigorú protokolláris rendben állították fel a menethez, miután kiszálltak az autóbuszokból, amelyek az Elysée palotából a place de la République közelébe szállították őket... (Fotók "szerénységünk" nyomulásáról.) Így lesz Orbánból tekintélyes európai vezető. Ha már az ember a politikájával, a magatartásával, a szavahihetőségével nem szerez hitelt és tekintélyt magának, legalább helyet szerezzen a ravaszkodásával és az ügyeskedésével.

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mást lehet várni egy ilyen műveletlen tuskótól, szerintem nem, az már csak adalék, állítólag hivatalosan meg se hívták, csak odapofátlankodott, így fedezve a svájci kirándulását...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
petrol
A kis könyökös törekvő!! A hátsó sorból előre könyökőlte magát.
petrol
@papa.49: Litvániába sem hívták! Oaszt oasomplygott. Észre sem vették!
papa.49
Tudjátok ez olyan ,,lókereskedő,, modor, értsétek úgy, ahogy én gondolom, mert ha kiírom biztos hogy kibaxnak...
mekkelek
Volt aki azért ment hogy a tiszteletét/részvétét nyilvánítsa, volt aki azért mert "terve" volt a megjelenésével. Meg lehet nézni, Netanjahu ugyanazt csinálta mint a mi tuskónk és ô is saját céjaira használta az egészet.

Mariska néni és Jóska bácsi és a sok birka megkönnyezi a nagyarok nagy vezírét hogy milyen fontos szerepet tölt be a világban, a moderáltabbak lesütik szemüket, nekem meg a gyomrog forog attól, hogy ez alapján ítének meg engem is.
Toby
A menet után takaríttatni kellett volna a felcsúti pojácával, hogy legalább a saját szagát nyomja el valamivel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.